За пружините
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
За пружините
Здравейте колеги!Чудя се дали ниски пружини от е36 320 седан,ще станат на моята е36 318ис купе?Някой ако знае нещо по въпроса...И дали като сложа ниски пружини ще трябва да слагам и по-къси амортисьори,или с оригалните ще кара?Сори за дългия въпрос 

естимаро тънкана
Стават
Мисля, че стават аз пробвах от новата 316 на 320 купе и станаха ама ги махнах , че тук в София се бие навсякъде 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Re: За пружините
Estimaro написа: трябва да слагам и по-къси амортисьори,или с оригалните ще кара?
Няма нужда става си

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BOBSI написа:Estimaro написа: трябва да слагам и по-къси амортисьори,или с оригалните ще кара?
Няма нужда става си
To си става ама мн бързо ще му издъхнат амортисъорите.
За 2 месеца ми се преебаха.Аз съм с М окачване(оригинално) и сложих обикновенни.Сега си поръчах оригинални М.Няма начин.bum_bum написа:BOBSI написа:Estimaro написа: трябва да слагам и по-къси амортисьори,или с оригалните ще кара?
Няма нужда става си
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
bum_bum написа:BOBSI написа:Estimaro написа: трябва да слагам и по-къси амортисьори,или с оригалните ще кара?
Няма нужда става си
Е то и той ще се амортизира кат му се разбият бъбреците...

Е то и той ще се амортизира кат му се разбият бъбреците...
[/quote]За това няма да говориме.Току що си идвам от Пловдив.А и днес май имам около 1000 км и съм смазан.Това окачване в БГ много изморява.

8 мнения
• Страница 1 от 1