Помощ за избор на цвят
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Помощ за избор на цвят
Колеги, имам един малко шантав въпрос. Има ли някой тук с тъмно 4ервен кожен салон?
Заел съм се с малко поосвежаване на салона на баба Яга и се 4удих как би изглеждала кобинацията от тъмно 4ервено/ама направо кърваво за тавана и вси4кия текстил из колата без пода/ + 4ерно/за пластмасите и таблото/. Видях в ПРОДАВА една обява за такъв кожен за е39 и цвета мн ми допадна. Но там бяха само седалките и корите на вратите. Нищо за тавана и колонките за да придобия поне малка представа как ще изглежда. И как според вас ще е по добре - тавана и колонките да са един цвят или тавана да е няколко тона по светъл от колонките или обратното. Обрщам се към вас за съвети и насоки, защото въображението ми не е достатъ4но за да си го представя.
ПС: ето какъв е цвета на колата. Смятам, 4е добре ще се върже с тъмно4ервена кожа? Или ще стане прекалено 4ервеното?

Заел съм се с малко поосвежаване на салона на баба Яга и се 4удих как би изглеждала кобинацията от тъмно 4ервено/ама направо кърваво за тавана и вси4кия текстил из колата без пода/ + 4ерно/за пластмасите и таблото/. Видях в ПРОДАВА една обява за такъв кожен за е39 и цвета мн ми допадна. Но там бяха само седалките и корите на вратите. Нищо за тавана и колонките за да придобия поне малка представа как ще изглежда. И как според вас ще е по добре - тавана и колонките да са един цвят или тавана да е няколко тона по светъл от колонките или обратното. Обрщам се към вас за съвети и насоки, защото въображението ми не е достатъ4но за да си го представя.
ПС: ето какъв е цвета на колата. Смятам, 4е добре ще се върже с тъмно4ервена кожа? Или ще стане прекалено 4ервеното?

Последна промяна rottweiler на 20 Юли 2009, 15:04, променена общо 1 път
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- discus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 M50B20
Относно червения цвят , трудно ще добиеш представа как стои по снимка най добре е на живо .
Моето мнение е че не ти препораъчвам цветен салон какъвто и да е особено светъл , просто защото се зацапва и седи зле.Иначе цветните са по красиви но са само за списания и снимки
и за хора с много пари.
Моето мнение е че не ти препораъчвам цветен салон какъвто и да е особено светъл , просто защото се зацапва и седи зле.Иначе цветните са по красиви но са само за списания и снимки

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- rottweiler
- ентусиаст
-
discus написа:Относно червения цвят , трудно ще добиеш представа как стои по снимка най добре е на живо .
Моето мнение е че не ти препораъчвам цветен салон какъвто и да е особено светъл , просто защото се зацапва и седи зле.Иначе цветните са по красиви но са само за списания и снимкии за хора с много пари.
Ами той салона няма да е мн светъл, а и предполагам че кожата ще се чисти мн по лесно отколкото сегашния увиснал плат.
ето за кой салон говоря в първото си мнение: цък . Но една или две идеи по тъмен. Смятам, че би седял много добре на е34.
Колега разгледах ти сайта и ако имах малко повечко пари в джоба и не живеех далеч от София нямаше да се замисля да дойда при вас, но кофти криза.
Като по опитен от мен в по тая тема би ли ми дал съвет за това:
aHToHuO написа:И как според вас ще е по добре - тавана и колонките да са един цвят или тавана да е няколко тона по светъл от колонките или обратното.
golov_bg написа:аз съм за брилантрот
колега става въпрос за цвета на кожата, не на колата. Опасявам се да не би да стане прекалено кич? Затова по добре да се допитам до мнението на повече хора тук.
- rottweiler
- ентусиаст
-
aHToHuO написа:discus написа:Относно червения цвят , трудно ще добиеш представа как стои по снимка най добре е на живо .
Моето мнение е че не ти препораъчвам цветен салон какъвто и да е особено светъл , просто защото се зацапва и седи зле.Иначе цветните са по красиви но са само за списания и снимкии за хора с много пари.
Ами той салона няма да е мн светъл, а и предполагам че кожата ще се чисти мн по лесно отколкото сегашния увиснал плат.
ето за кой салон говоря в първото си мнение: цък . Но една или две идеи по тъмен. Смятам, че би седял много добре на е34.
Колега разгледах ти сайта и ако имах малко повечко пари в джоба и не живеех далеч от София нямаше да се замисля да дойда при вас, но кофти криза.
Иначе мечта ми е бежова кожа, но там филма става голям.
Като по опитен от мен в по тая тема би ли ми дал съвет за това:aHToHuO написа:И как според вас ще е по добре - тавана и колонките да са един цвят или тавана да е няколко тона по светъл от колонките или обратното.golov_bg написа:аз съм за брилантрот
колега става въпрос за цвета на кожата, не на колата. Опасявам се да не би да стане прекалено кич? Затова по добре да се допитам до мнението на повече хора тук.
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- rottweiler
- ентусиаст
-
Благодаря за отговорите колеги. Но за сега се отказах от цялостна смяна на салона. Взех си кожа същия цвят като плата и си пасна екстра. Разликата е 4е ве4е не висят таваните
А и на мен ми е на сърце кремавото, но за сега кремавия салон остава в плановия отдел.
пс: темата може да се закю4ва.

А и на мен ми е на сърце кремавото, но за сега кремавия салон остава в плановия отдел.
пс: темата може да се закю4ва.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз мисля ,че само черен салон ще й стои добре
Тавана с колонките ,сенниците и дръжките също черни
п.с. колега аз като си купих джантите а те са същите като твоите веднага си поръчах в Дару Кар ,нови оригинални БМВ емблеми/лепенки за капачките на джантите и сякаш грейнаха.7 лв е цената на брой ,много красиво става и ако решиш да ги подмениш да те посъветвам да не посягаш към друго освен оригиналното ,че седи гадно направо на фона на класическата джанта
Георги Пенчев

Тавана с колонките ,сенниците и дръжките също черни

п.с. колега аз като си купих джантите а те са същите като твоите веднага си поръчах в Дару Кар ,нови оригинални БМВ емблеми/лепенки за капачките на джантите и сякаш грейнаха.7 лв е цената на брой ,много красиво става и ако решиш да ги подмениш да те посъветвам да не посягаш към друго освен оригиналното ,че седи гадно направо на фона на класическата джанта
Георги Пенчев
- rottweiler
- ентусиаст
-
Бях решил да направя нещо като мануал за тавана. Снимах всяко едно болче, което се развива и всяка една малка подробност за изваждането на тавана от колата. Но тъпата карта на апарата се пре*ба и сега всичките снимки са unknown format. Имам 1-2 на готовия таван:
/тия петна над десните врати са отражения от една локва/
Да но 90% от е34ките с кожа са черни. Исках да е малко по различна, но няма да е на този етап.
А за джантите не са ли това оригиналните капачки?
Иначе и аз съм на този принцип. Предпочитам семплото и оригиналното. Тия коли не са като голфовете да ги кичим като сергии.
пс: който реши сам да си тапицира тавана да знае 4е е хубаво преди това да се отстрани стария дунапрен НАПЪЛНО и ако е необходимо да се мине със ситна шкурка. Ина4е сега ще ви е яд както мен за малките "гърбици" по тавана ви

/тия петна над десните врати са отражения от една локва/
Penchev написа:И аз мисля ,че само черен салон ще й стои добре![]()
Тавана с колонките ,сенниците и дръжките също черни![]()
Георги Пенчев
Да но 90% от е34ките с кожа са черни. Исках да е малко по различна, но няма да е на този етап.
А за джантите не са ли това оригиналните капачки?
Иначе и аз съм на този принцип. Предпочитам семплото и оригиналното. Тия коли не са като голфовете да ги кичим като сергии.
пс: който реши сам да си тапицира тавана да знае 4е е хубаво преди това да се отстрани стария дунапрен НАПЪЛНО и ако е необходимо да се мине със ситна шкурка. Ина4е сега ще ви е яд както мен за малките "гърбици" по тавана ви

15 мнения
• Страница 1 от 1