Проблем с Климатика + оферта за скъп ремонт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
GeDotz написа: радиатор м/у 214лв и 399лв, като ги помолих да ми измерят радиатора, за да видим кой размер е и съответно на каква цена, но не си направиха труда...и 600 лв за перката.....![]()
Нещо не си разбрала цената. Радиатор оригинален на Бер плюс виското на перката струват общо 600 лв., а не само виското. Разбира се, ако причината е в тези две неща, може за по-сносна цена да се намерят. Лилов е писал за колко става въпрос.
Не мисля, че съм недочула, та бях толкова шокирана - показаха ми няколко вида радиатори, само радиатори м/у цена 214 и 399 лв, плюс за перката, не ми бе казана обща сума.....Естествено вариации по темата кой какво казал винаги може да има.....Както и да е, ще споделя довечера каква ми е втората присъда, стига да успея да стигна навреме.....
ивчо, става въпрос за предната ел.перка, не за виско перката. Ако е само с една перка (развалена), както са М44 напр., колата ще прегрява.
Коментара на майстора, който се представи е труден за коментар... Огромна дупка в радиатора, пълнене с фреон, докато не държи вакуум... Дупка в радиатора уж видима, но трудна за намиране.
Перка на око преценена, че е изгоряла... понеже аз имам една, която върти безумно трудно, но е факт че работи отлично.
Както и да го смятам, не мога да стигна до 1000лв. с труда за радиатор, перка и фреон, но не разбирам, все пак не съм монтьор
Все пак нека не прекаляваме с празните приказки. Поел съм ангажимент към момичето да метна едно око на колата. После ще приказваме. Може да се окажат само гумички на тръбите, и то на сглобката с радиатора, където е най-изложена на атмосферно влияние.
Коментара на майстора, който се представи е труден за коментар... Огромна дупка в радиатора, пълнене с фреон, докато не държи вакуум... Дупка в радиатора уж видима, но трудна за намиране.
Перка на око преценена, че е изгоряла... понеже аз имам една, която върти безумно трудно, но е факт че работи отлично.
Както и да го смятам, не мога да стигна до 1000лв. с труда за радиатор, перка и фреон, но не разбирам, все пак не съм монтьор
Все пак нека не прекаляваме с празните приказки. Поел съм ангажимент към момичето да метна едно око на колата. После ще приказваме. Може да се окажат само гумички на тръбите, и то на сглобката с радиатора, където е най-изложена на атмосферно влияние.
- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
мноого пари се играят тука кви 1000 лв кви 600 лв ,радиатор климатик или кондензатор както някои го нари4ат могргите за 180 лв и перката около 200 кинта мах за труд 100 даже по малко на един приятел му напраиха за 400 кинта с компакт 316 е.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
jibo написа:мноого пари се играят тука кви 1000 лв кви 600 лв ,радиатор климатик или кондензатор както някои го нари4ат могргите за 180 лв и перката около 200 кинта мах за труд 100 даже по малко на един приятел му напраиха за 400 кинта с компакт 316 е.
Колега цените дето си ги дал за като за нови

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
GeDotz имаш ЛС за сервиз с изключително точно отношение, няколко пъти ходих, диагностицирахме, умувахме - нищо не ми взеха накрая пълнихме фреон и пак ми взеха евтино - 80лв общо даже и едни гумички сменихме пак без пари 
- coupe112
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520iA
колега кажи ми и на мен на ЛС къде е този сервиз че и аз пълних климатика на 320-ката,работи 2 седмици и пак спря да духа студено...стан написа:GeDotz имаш ЛС за сервиз с изключително точно отношение, няколко пъти ходих, диагностицирахме, умувахме - нищо не ми взеха накрая пълнихме фреон и пак ми взеха евтино - 80лв общо даже и едни гумички сменихме пак без пари
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
GeDotz написа:Здравейте колеги, аз имам подобен проблем с климатика...Като го пусна и вместо да охлажда, се усеща топло....спрях да го пускам и отидох в един сервиз, уж добър, при което момчетата там гледаха и залягаха около 20 мин и ми казаха, че проблема е в радиатора и перката, и резултата е - радиатор м/у 214лв и 399лв, като ги помолих да ми измерят радиатора, за да видим кой размер е и съответно на каква цена, но не си направиха труда...и 600 лв за перката.....Останах много изненадана а онзи ми вика - ти май не беше подготвена....Е! Естествено, че не бях подготвена...И ми иска 30 лв за прегледа.....Та, молбата ми е, ако може да ме насочите къде да ида за повторен преглед и мнение, че не мога да дам 1000лв за климатик току-така.....
![]()
Предварително ви благодаря за помощта!
Поздрави!
Моят съвет е другия път да не ходиш сама по сервизи за да не ти обявяват такива цени

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3