Изчезна ми калксона...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- xamctepa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 M40B18
Изчезна ми калксона...
Здравейте,
Преди малко пробвах да свирна на една мацка
,но нищо не се получи...Проверих бушоните - всички са здрави,но звук все още няма.
Ако някой има някаква идея ще ми е от помощ.
P.S. Вчера си свиреше като за сватба
Преди малко пробвах да свирна на една мацка
Ако някой има някаква идея ще ми е от помощ.
P.S. Вчера си свиреше като за сватба
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Щом си провери предпазителите и казваш , че са здрави ..... то следващата стъпка е да откачиш буксата от тромбичката и да вземеш един мултицет. Пъхаш пипалата на мултицета в гнездата на буксата и караш някой да натиска клаксона , а ти гледаш дали стига напрежение до буксата. Ако има напрежение до буксата , то след това остава да провериш дали самата тромба не е изгоряла. Слагаш мултицета на клемите и и мериш дали дава някакво съпротивление.
Това е ....
Това е ....
- xamctepa
- кандидат ентусиаст
-
metodi80 написа:Щом си провери предпазителите и казваш , че са здрави ..... то следващата стъпка е да откачиш буксата от тромбичката и да вземеш един мултицет. Пъхаш пипалата на мултицета в гнездата на буксата и караш някой да натиска клаксона , а ти гледаш дали стига напрежение до буксата. Ако има напрежение до буксата , то след това остава да провериш дали самата тромба не е изгоряла. Слагаш мултицета на клемите и и мериш дали дава някакво съпротивление.
Това е ....
O.K. Благодаря за бързия отговор.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
мацката не е заслужавала свирката колега
аз на старата кола имах такав проблем, свалих тромбичката и на нея има едно болтче, завъртях го с отвертката наляво-надясно и се оправи, ако искаш опитай и ти

Здравейте колеги,искам да използвам темата на колегата,понеже имам същия проблем.Свети ми бега и свирката отказа,като преди да престане като правех пълен ляв,чат-пат свиреше сама и в един момент съвсем отказа.Отворих под волана корите,и изпадаха 2 малки кабелчета,дълги по 4-5 см(сигурно някой е правил някви жалки интервенции)Та ако някой има снимки как се маха волана,или знае кви са били тия кабелчета да помага.Благодаря
- ImPoSsiBle
- Потребител
-
- Кара: s vratite
- Мечтае да кара: na tavan
- Детайли за колата: mazohist
- xamctepa
- кандидат ентусиаст
-
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Да използвам темата на колегата, за да не отварям нова 
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
xamctepa написа:Не знам какво и е било на свирката,но днес сутринта си работеше...
P.S.Темата е за ключ.
Колега, и при мен се получава този ефект.Ту я има ,ту изчезва.Като каза за сутринта,аз като тръгнах сутринта от нас имах,но след около 2 км спря...

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Не знам на 36цата къде е,но на 34ката се пада зад бронята и се беше изцапала с кал и прах и не ми свиреше.Почисти си където влизат кабелните обувки и няма да имаш ядове 

8.32
Намира се на гърба на волана при Е36. Представлява буквално лентов кабел прибран в черен кръгъл корпус. Като си свалиш волана, ще го видиш. Държи се на 3 винта (мисля) за самия волан. Идеята е да се навие до крайно стягане на кабела, после да се види колко оборота прави до крайно развиване и в средно положение да се монтира на волана. Не трябва да се преразвива, когато се навива в крайно положение, понеже точно тогава се прегъва кабела и се прекъсва.
Ако кабела не е в окаяно състояние (много видимо накъсан), мисля че е възможно да се възстановят прекъснатите пътеки, понеже са доста дебели.
Ето снимка разглобен:

Ако кабела не е в окаяно състояние (много видимо накъсан), мисля че е възможно да се възстановят прекъснатите пътеки, понеже са доста дебели.
Ето снимка разглобен:

15 мнения
• Страница 1 от 1