Е36 подгряване на огледалата?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Е36 подгряване на огледалата?
Някой знае ли дали на Е36 огледалата се подгряват само когато включиш реотаните или огледалото е постоянно топло?Защото при мен постоянно е топло(без да съм включил подгряване на задното стъкло) и се чудя дали е нормално?
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Моите бяха с подгряване. И се включваше подгряването, когато включа размразяването на задното стъкло.
И аз И аз
И аз имам същият проблем смисъл такъв че огледалата постояно са ми нагрети 6том дам контакт и почват да греят.Не са ми варзани за нареватела на задното стъкло. 

Re: И аз И аз
Sladk0 написа:И аз имам същият проблем смисъл такъв че огледалата постояно са ми нагрети 6том дам контакт и почват да греят.Не са ми варзани за нареватела на задното стъкло.
При 26C и мойте са топли като дам на контакт..

Кой па ти каза че и ти имаш нагряване бре>?

ПППППППрррроооосссттттт
a бе простио казаха ми го когато ходех да ми сменят стъклото в Булинс и го видях че ми слагат такова с кабели демек е нагревателно.Ти кате немаш на твоита изчокана кола трай там. 

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
toper78 написа:Как да разбера дали огледалата ми имат подгряване?
Ами като свалиш огледалото-т.е. стъклото. Има две кабелчета, които са закачени за две букси на самото стъкло.
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
БОЦКО ПРОСТИЯ
A бе БОЦКО да ти имам и изчоканто БМВ направи му 2 основни ремонта е а мерси на това ако му викаш изтинско бмв(по-добре да нямам такава кошница правена в час по трудово)

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Re: БОЦКО ПРОСТИЯ
Boce написа: ...
Sladk0 написа: ...

момчета, тук нито е джунгла, нито е тунинг.бг
задължително е пост-овете ви да са в нормите на добрия тон

освен това престанете да чатите, ако толкова държите да си говорите разменете си КЮтата, ЛСта и т.н.т. Все пак нека не забравяме, че сме тук за да си помагаме, когато има нужда, а не за да отваряме работа на модераторите нали

така, сега по същество: подгряване на огледалата - първо, трябва самото ти стъкло на огледалото да е отопляемо. От него стърчат две жички. До колкото знам работи САМО, когато включиш нагревателя на задното стъко. но ако нямаш подгряване на огледалата, нали се сещате, че това, че някъде са ти сложили стъкло с жички няма никакво значение, защото просто няма какво да захрани тези жички

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2