Търся си читава е34-ка :)
Модератор: Технически модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- крив кюнец
-
sineok_pi4_ написа:Така,че според мен ако искаш да караш такъв автомобил поне трябва да имаш чист доход месечно само ти 800 лв. Всичко под тези пари се е просто компромис и със сигурност колата,която ще е вземеш след време ще е жалка картинка поради неспособността да е поддържаш...
След време всяка кола става жалка картинка (с малки изключения). Просто малко проценти българи могат да си позволят изрядна поддръжка на автомобила си. Я се замисли колко от водачите на Е34 взимат голяма заплата и нямат деца и семейство и хвърлят всичките си пари за поддръжка. А пак и да не е само колата. За мен по-важно е жилището например след семейството. За колата каквото остане. Ако има нещо счупено по нея не я използвам докато не го оправя и така.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Подръжката си зависи и от това колко се кара,аз мойта я имам от 6 месеца и вече съм за 3-та смяна на масло
А във Видин с 10лв бензин може да обилоли поне 3 пъти града
така че,ако пича я кара с тези 400лв на месец (губо) то км няма да са много 

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
danko написа:Не че разбирам мноого ама защто вкарвате момчето в некви филми.
1 - ако си земе читава кола то 2 3 години освен масло и филтри друго нема да пипне.
2- за тая работа хората са създали газта. (осфен ако не се исфърля че щте може да я кара на бенц)
3 - аз да не я подържам с 1000 лв ?
То може и да не е пипне, ама нали ще налива гориво пък и ще реши тъмни стъкла да сложи, ксенонец, парктроник , автопилот , да смени стандартните джанти с по-голям размер и пак си отиват разходи .
Каквото и да ми говорите под 800 лв.чисто заплата и да кара такава кола значи си е компромис. Аз ако нямам най-малкото поне такива доходи на месец, ще ми е жал да съсипвам такава кола ..... По-добре някой който може да се грижи за нея и то както трябва .Тези коли са създадени с любов и се отплащат с такава ако се грижиш за тях !
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
sineok_pi4_ написа: ...Тези коли са създадени с любов и се отплащат с такава ако се грижиш за тях !
това ми хареса

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
sineok_pi4_ написа:...
Каквото и да ми говорите под 800 лв.чисто заплата и да кара такава кола значи си е компромис. Аз ако нямам най-малкото поне такива доходи на месец, ще ми е жал да съсипвам такава кола ..... По-добре някой който може да се грижи за нея и то както трябва ...
Колега, само да вметна че 80% от 34-ките в България са абсолютни громпили.. подвижни морги. Малко са ентусиастите които си ги гледат като нас. Просто тези които имат възможност взимат по-ново и това е... другите ги карат на доизживяване. Който каквото иска да си говори, но истината е това! Малко са хората като нас тук в този подфорум, където даваме всичко за тях. Може за нас да няма, но за НЕЯ има.
Затова пак казвам-ако има мерак човек-става. Въпреки че е скъпа за поддръжка... нормално е-голяма кола на много години и много лопане из разбитите пътища.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
И аз имам е34 ползвам я за работа, купих я за 900лв противно на мненията които се изписаха в темата ми в купува
М50Б20 без ванос с обикновена газ, окачването си беше здраво и засега след около 20 000км за 3 месеца нищо не съм сменил, ама абсолютно нищо дори не дава признаци да е тръгнало
Уникална кола от доста време си ги харесвам тия 34-ки, ако оцелее 1 година ще си я закарам на село и лека полека ще я направя със собствен труд като нова.

М50Б20 без ванос с обикновена газ, окачването си беше здраво и засега след около 20 000км за 3 месеца нищо не съм сменил, ама абсолютно нищо дори не дава признаци да е тръгнало

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
коли всякакви, има и морги има и читави, съответно читавите си струват пари.
Аз лично с 900 левчета на месец всеки ден си ходех с кораба на работа (Надежда - Люлин) което е точно 10км + ходене при жената и тн подобни, не съм я лишавал много много и се вижда в другата тема на къде отиват нещата...
И помнете само едно (от Архитекта) - БМВ се купува и се кара със сърце, не с пари.
Аз лично с 900 левчета на месец всеки ден си ходех с кораба на работа (Надежда - Люлин) което е точно 10км + ходене при жената и тн подобни, не съм я лишавал много много и се вижда в другата тема на къде отиват нещата...
И помнете само едно (от Архитекта) - БМВ се купува и се кара със сърце, не с пари.

- ghostrider205
- Потребител
-
- Кара: 91` 520i
не ми е проблем подръжката питах тук просто защтото мисля че е по-добре да я купя от някой от форума отколкото да е седяла година ако не и повече по авто къщите а и мисля че тук мога за малко повече пари да си взема доста прилична и подържана е34
вие го обърнахте в спор дали ще мога да я подържам или не

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ghostrider205 написа:не ми е проблем подръжката питах тук просто защтото мисля че е по-добре да я купя от някой от форума отколкото да е седяла година ако не и повече по авто къщите а и мисля че тук мога за малко повече пари да си взема доста прилична и подържана е34вие го обърнахте в спор дали ще мога да я подържам или не
в такъв случай има подфорум Продава автомобили.
гледаш там и си харесваш, не е като да няма оферти

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе и любов ама и пари трябват да му се невиди ...
Сега като бях в Германия на Нюрбургринг с Алекс Кабриото ,брат му и останалите от Лондонската група на форума просто очите ми изтекоха от Е30, Е34 и Е36
Уникално гледани автомобили , леле мале целия уикенд ходих като идиот да му се невиди
Сега в момента немога да кача снимки , който иска нека ме добави във фейсбуук-а и там да разгледа в галерията ми , другия вариант е тук в темата в понеделник да ги кача .
Трима швейцарци дойдоха с 3 червени Е30 ///М3-ки , слънчеви , колеги , слънчеви та знае ли се - оригинален вид а вътре в името на спорта и най-вече безопасноста уникални ОМП легени,колани и ролкейдж-ове чийто тръби бяха облечени в алкантара с червени шевове
Отдело сума други уникални нормални ,но подготвени 3-ки , чийто шофьори бяха дори с побелели коси с възрастните си съпруги
Да точно един такъв "дядо" в една семпла Е30-счица , двойно стопче ,седанче само с едни тръбички за всеки случай в купето
и Тойо 888 семи сликове ни направи да хъркаме с Алекс в новата Z4 ///M coupe ,която както и да се гледа е колата демон на БМВ , която е най-последно произведената и не чак толкова тежка а много бърза и адски поврътлива
Просто човека седна с възрастната му съпруга в Е30-ската ,тръгна по нас и след втория завой й гледах на огледалото намръщената физиономия ... след това ни изпревариха и си заминаха а на места сме се движили с 250 км/ч
Е34
нечовешки екземпляри със стикери Е34.DE , www.E34M5.de и прочие , ///Мки пред които човек спира след което спира и сърцето му
Аз ще кача снимки за да видите и да не се обезверявате ,че напразно давате пари
Много коли , извънземни наред видях там , всички те бяха по пистата с пълна газ , 'щото там няма позьори и гъзари ...
Там обаче не видях Е60 , не видях Е39 , не видях и на други марки нови спортни модели толкова , видях уникални отминали модели главно в страхотно състояние , автомобили спринтиращи на пистата така усърдно и точно ,че почти всеки един нов туфлек
с наднормено тегло заради хилядите глупости вътре би се задъхвал по ужасно трудната писта като дядо в стремежа си да се качи пеш на 18-ия етаж ,защото асансьора не работи
Почти ги няма там тези измислени автомобили колеги , не са автомобили за удоволствие и точност , те са такива за да издържат производствата и да носят пари
Нищо друго и нищо повече
Като си тръгнах от пистата за България пък преди карлсруе пътувах поне 20 минути с един човек в една у-н-и-к-а-л-н-а
Е10-ка 2002 tii ,оригинална , оранжева , покъртителна
Хората като го изпреварваха го оглеждаха и му се радваха , махаха му за поздрав , не ме питайте колко километри съм се движил с него и са ми текли лигите ,защото това са едни от най-любимите ми коли въобще ...
Георги Пенчев
Сега като бях в Германия на Нюрбургринг с Алекс Кабриото ,брат му и останалите от Лондонската група на форума просто очите ми изтекоха от Е30, Е34 и Е36

Сега в момента немога да кача снимки , който иска нека ме добави във фейсбуук-а и там да разгледа в галерията ми , другия вариант е тук в темата в понеделник да ги кача .
Трима швейцарци дойдоха с 3 червени Е30 ///М3-ки , слънчеви , колеги , слънчеви та знае ли се - оригинален вид а вътре в името на спорта и най-вече безопасноста уникални ОМП легени,колани и ролкейдж-ове чийто тръби бяха облечени в алкантара с червени шевове

Отдело сума други уникални нормални ,но подготвени 3-ки , чийто шофьори бяха дори с побелели коси с възрастните си съпруги

Да точно един такъв "дядо" в една семпла Е30-счица , двойно стопче ,седанче само с едни тръбички за всеки случай в купето

Е34

Много коли , извънземни наред видях там , всички те бяха по пистата с пълна газ , 'щото там няма позьори и гъзари ...
Там обаче не видях Е60 , не видях Е39 , не видях и на други марки нови спортни модели толкова , видях уникални отминали модели главно в страхотно състояние , автомобили спринтиращи на пистата така усърдно и точно ,че почти всеки един нов туфлек

Почти ги няма там тези измислени автомобили колеги , не са автомобили за удоволствие и точност , те са такива за да издържат производствата и да носят пари

Като си тръгнах от пистата за България пък преди карлсруе пътувах поне 20 минути с един човек в една у-н-и-к-а-л-н-а

Георги Пенчев
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- Penchev
- Сватбаря
-
Колата беше 100% с М20 , атмосферно пълнене
Там се убедих ,че няма чак такова значение колко мощен е мотора , колкото има значение доколко човек познава северната дъга 20 800 м , какво е окачването, гумите и спирачките.Разни Суифтове Спорт с ролкейдж-ове , Тойо 888 , окачване и спирачки летяха като изроди и трудно се настигаха с техните 100-ина и малко конски сили егати ... Мотоциклетите изобщо нямат шансове за нещо кой знае какво като времена пък заради многото прагове,резки денивелации адски виражи
Пак казвам , освен по-масово от новите модели Nissan GT-R , Renault Megane Sport , Suzuki Swift Sport останалите машини са главно класически , добре поддържани ,които са далеч от т.нар. състояние 'гробница"
Георги Пенчев

Пак казвам , освен по-масово от новите модели Nissan GT-R , Renault Megane Sport , Suzuki Swift Sport останалите машини са главно класически , добре поддържани ,които са далеч от т.нар. състояние 'гробница"

Георги Пенчев
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- Penchev
- Сватбаря
-
justboy написа:С нетърпение, поне аз, а и предполагам всички останали ще очакваме снимите!
До утре докато кача снимките вижте в тази тема малко

Георги Пенчев
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4