шаблони за прагове откъде ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 coupe M3
- Мечтае да кара: M6
шаблони за прагове откъде ?
Колеги взех си м прагове и ми каза че за да ги сложа ми трябвали шаблони ,какви са те и от къде мога да ги взема ?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
NikiNikolov написа::?:![]()
, направо се слагат, имат и едни щипки към тях и няколко болтчета.
Провери в Дару Кар и Вари 2000 там ги ема
Re: шаблони за прагове откъде ?
to6o6o написа:Колеги взех си м прагове и ми каза че за да ги сложа ми трябвали шаблони ,какви са те и от къде мога да ги взема ?
Колега и на мен скоро ще ми трябват!! И ще търся да ги купя от форума защото въ Дару и Вари ми излиза скъпо!!
Това е за 1брой!!
Преди 2 месеца се продаваха във форума за 20 кинта!!
Номенклатурен номер : 51712250003
Описание : ШАБЛОН
Ед.цена (с ДДС) : 24.43 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
аз имам един въпрос по темата ............. мисля и аз да слагам такива прагове, та поразпитах тука колеги във форума (които продават нови такива) и според тях М-праговете са еднакви без значение дали става въпрос за купе, седан, компакт или комби .................... вярна ли е тая работа, щото в реалоема номерата на праговете са различни
Denev написа:аз имам един въпрос по темата ............. мисля и аз да слагам такива прагове, та поразпитах тука колеги във форума (които продават нови такива) и според тях М-праговете са еднакви без значение дали става въпрос за купе, седан, компакт или комби .................... вярна ли е тая работа, щото в реалоема номерата на праговете са различни
Всички предни брони и прагове са еднакви,без значение дали са от купе,седан ,компакт или комби.И ползвайте малко тая търсачка.

7 мнения
• Страница 1 от 1