Мн тъп проблем с ел джамовете

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: някво 325

Мн тъп проблем с ел джамовете

Мнение от Vai-Holding » 17 Юли 2009, 9:10

Един ден се пребирам и искам да си затворя прозорците и да заклу4а .Оба4е кво става натискам коп4ето да затворя и се 4у само цък и краи токовете изеднъш ис4езнаха.И така ве4е 1 седмица немога да си затворя или да отворя.Не е от бу6оните гледах ги
ако има някои патил моля да ми каже 4е полудявам ве4е :uups: :uups: :uups:
Изображение
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46 sedan 2.0D
Мечтае да кара: e46 M3

Мнение от hip_hop_joe » 17 Юли 2009, 11:15

колега провери си бушоните 1-во после може модула за ел.стъклата да е здал багажа или копчета друго неможе да е щом и двете неработят ако е само едно да е машинката но и двете щом изведнаж са спрели .
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каките да се нервят :+)
Мечтае да кара: трошки!

Мнение от lucifer_bmw » 17 Юли 2009, 11:22

за всеки случай ако искаш опитай с разкачане на акомулатора това би трябвало да рестартира всички модули в колата включително и GROUND MODUL-а който отговаря за доста неща включително и ел. пакета но може и да е от бушони или инсталация както посочи колегата преди мен айде успех и дано всичко да е ок :winky:
BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Re: Мн тъп проблем с ел джамовете

Мнение от Игнатов » 17 Юли 2009, 13:55

Vai-Holding написа:...Не е от бу6оните гледах ги ....

кое, викаш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vai-Holding » 17 Юли 2009, 19:44

hip_hop_joe написа:колега провери си бушоните 1-во после може модула за ел.стъклата да е здал багажа или копчета друго неможе да е щом и двете неработят ако е само едно да е машинката но и двете щом изведнаж са спрели .
кво е модул
Изображение
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 17 Юли 2009, 19:54

случвало ми се е нещо подобно, но след като разкачих акумулатора за няколко минути, след това се качих в колата дадох на контакт при затворени врати и вдигнах джамовете до горе и всичко беше наред, при мен се беше получило единият път при разкачане на акумулатора при отворени врати и прозорци (много майстори забравят, че купетата нямат рамка на врата и са по специфични)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vai-Holding » 18 Юли 2009, 13:52

changethegame написа:случвало ми се е нещо подобно, но след като разкачих акумулатора за няколко минути, след това се качих в колата дадох на контакт при затворени врати и вдигнах джамовете до горе и всичко беше наред, при мен се беше получило единият път при разкачане на акумулатора при отворени врати и прозорци (много майстори забравят, че купетата нямат рамка на врата и са по специфични)
моята не е купе батка :uups:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се с повече от 525 hp
Мечтае да кара: ама честно: ONE1
Детайли за колата: важи

Мнение от sonic » 18 Юли 2009, 13:59

писал си coupe 93
каква ти е колата и коя година е?
Изображение

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 18 Юли 2009, 14:29

Колега ако си с централно пробвай когато заключваш колата заключи е с ключа и го задръж към 3-4 секунди и те сами трябва да се вдигнат ;) Ако не се вдигнат може би е от модула ;)
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vai-Holding » 18 Юли 2009, 19:14

sonic написа:писал си coupe 93
каква ти е колата и коя година е?
имам едно ис-ка 325 и едно 320 ма не е куппе за тжа ти гожоря 320 -ската
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vai-Holding » 18 Юли 2009, 19:38

РА8318АХ написа:Колега ако си с централно пробвай когато заключваш колата заключи е с ключа и го задръж към 3-4 секунди и те сами трябва да се вдигнат ;) Ако не се вдигнат може би е от модула ;)
каде се намира тоя модул и кво представлява :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 18 Юли 2009, 22:25

Vai-Holding написа:
РА8318АХ написа:Колега ако си с централно пробвай когато заключваш колата заключи е с ключа и го задръж към 3-4 секунди и те сами трябва да се вдигнат ;) Ако не се вдигнат може би е от модула ;)
каде се намира тоя модул и кво представлява :roll:

А колко лесно е да потърсиш в търсачката и да намериш отговора на твоите проблеми.Също така малко по-нагоре има една много интересна тема Важна тема: Полезни теми и линкове свързани с Е36
Айде сега малко жокерче и другия път не се чудете защо никой ниска да ви отговаря ,защото такива въпроси се повтарят всяка седмица.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toni3d1 » 18 Юли 2009, 23:03

колега мисля , че има '' бутончета '' които като свалиш стъклото додоло изклзчват моторчето в тази посока . за да не дефектира нещо . твоя случаи е странен и 2те щом са ти отказали .

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 18 Юли 2009, 23:05

toni3d1 написа:колега мисля , че има '' бутончета '' които като свалиш стъклото додоло изклзчват моторчето в тази посока . за да не дефектира нещо . твоя случаи е странен и 2те щом са ти отказали .
:banghead: :banghead: :comp:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 19 Юли 2009, 0:54

toni3d1 написа:колега мисля , че има '' бутончета '' които като свалиш стъклото додоло изклзчват моторчето в тази посока . за да не дефектира нещо . твоя случаи е странен и 2те щом са ти отказали .

Прав си,тука нещо не е както трябва :weed:
Изображение

Следваща

Назад към E36