Мн тъп проблем с ел джамовете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
Мн тъп проблем с ел джамовете
Един ден се пребирам и искам да си затворя прозорците и да заклу4а .Оба4е кво става натискам коп4ето да затворя и се 4у само цък и краи токовете изеднъш ис4езнаха.И така ве4е 1 седмица немога да си затворя или да отворя.Не е от бу6оните гледах ги
ако има някои патил моля да ми каже 4е полудявам ве4е

ако има някои патил моля да ми каже 4е полудявам ве4е
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
колега провери си бушоните 1-во после може модула за ел.стъклата да е здал багажа или копчета друго неможе да е щом и двете неработят ако е само едно да е машинката но и двете щом изведнаж са спрели .

- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
за всеки случай ако искаш опитай с разкачане на акомулатора това би трябвало да рестартира всички модули в колата включително и GROUND MODUL-а който отговаря за доста неща включително и ел. пакета но може и да е от бушони или инсталация както посочи колегата преди мен айде успех и дано всичко да е ок 

BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
кво е модулhip_hop_joe написа:колега провери си бушоните 1-во после може модула за ел.стъклата да е здал багажа или копчета друго неможе да е щом и двете неработят ако е само едно да е машинката но и двете щом изведнаж са спрели .
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- changethegame
- младши ентусиаст
-
случвало ми се е нещо подобно, но след като разкачих акумулатора за няколко минути, след това се качих в колата дадох на контакт при затворени врати и вдигнах джамовете до горе и всичко беше наред, при мен се беше получило единият път при разкачане на акумулатора при отворени врати и прозорци (много майстори забравят, че купетата нямат рамка на врата и са по специфични)
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
моята не е купе баткаchangethegame написа:случвало ми се е нещо подобно, но след като разкачих акумулатора за няколко минути, след това се качих в колата дадох на контакт при затворени врати и вдигнах джамовете до горе и всичко беше наред, при мен се беше получило единият път при разкачане на акумулатора при отворени врати и прозорци (много майстори забравят, че купетата нямат рамка на врата и са по специфични)
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Колега ако си с централно пробвай когато заключваш колата заключи е с ключа и го задръж към 3-4 секунди и те сами трябва да се вдигнат
Ако не се вдигнат може би е от модула 
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
имам едно ис-ка 325 и едно 320 ма не е куппе за тжа ти гожоря 320 -скатаsonic написа:писал си coupe 93
каква ти е колата и коя година е?
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
каде се намира тоя модул и кво представляваРА8318АХ написа:Колега ако си с централно пробвай когато заключваш колата заключи е с ключа и го задръж към 3-4 секунди и те сами трябва да се вдигнатАко не се вдигнат може би е от модула
Vai-Holding написа:каде се намира тоя модул и кво представляваРА8318АХ написа:Колега ако си с централно пробвай когато заключваш колата заключи е с ключа и го задръж към 3-4 секунди и те сами трябва да се вдигнатАко не се вдигнат може би е от модула
А колко лесно е да потърсиш в търсачката и да намериш отговора на твоите проблеми.Също така малко по-нагоре има една много интересна тема Важна тема: Полезни теми и линкове свързани с Е36
Айде сега малко жокерче и другия път не се чудете защо никой ниска да ви отговаря ,защото такива въпроси се повтарят всяка седмица.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0

- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
toni3d1 написа:колега мисля , че има '' бутончета '' които като свалиш стъклото додоло изклзчват моторчето в тази посока . за да не дефектира нещо . твоя случаи е странен и 2те щом са ти отказали .
Прав си,тука нещо не е както трябва

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2