Нагреватели на задния прозорец. Проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
Нагреватели на задния прозорец. Проблем
Колата е е36 купе. Натискам бутона светва но не бачка. Бушона е ок. На задния прозорец е лепено някакво фолио но не съм го свалял. Свалих корите около прозореца и видях че от двете страни има по 1 кутийка. Отдясно е модула на антената и още един който си е закачен за нагревателите. От ляво ема две жизи, едната е закачена за модула, другата виси във въздуха и не намирам букса където да се сложи. Има ли възможност някой колега да си свали корите и да снима за да видя дали и там е така или да търся проблема другаде? Благодаря предварително!
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 
- changethegame
- младши ентусиаст
-
От ляво ема две жизи, едната е закачена за модула, другата виси във въздуха и не намирам букса където да се сложи
и при мен е така, виси си едната и това е, ама бачкат нагревателите и то доста добре...
и при мен е така, виси си едната и това е, ама бачкат нагревателите и то доста добре...
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
- changethegame
- младши ентусиаст
-
колега един съвет, разкачи буксата и замери с уред дали стига ток до нея, ако не стига, значи се ориентираш към бушон или реле (възможно е да е и прекъснат кабел), ако стига ток до нея, значи е прекъсната някоя от пътечките на нагревателят на задното стъкло (много е вероятно понеже е затъмнявано)
5 мнения
• Страница 1 от 1