Защо се заключват масово теми в продава?
Модератор: I.Voykov
8 мнения
• Страница 1 от 1
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Защо се заключват масово теми в продава?
Наблюдавам че днес масово се заключват теми в "продава",примерно коли на части и други дребни работи,които въобще не са с цел бизнес,а просто така...по добре ли е постоянно да се пускат теми за всяка отделна част и форума да се пълни с ла*на?Какво лошо има в тези теми,защото примерно в моя случай не са големи количествата както си мислят господата модератори,просто много хора ми пишат в темата,но като пишат не значи че купуват постоянно и имам неограничени количества части...поне не е с цел бизнес,а пускам каквото ми остане от сервиза и не ни трябва,според мен не е справедливо да ни искате по 20лв на месец на тема в продава,поне на тези които не си изкарваме прехраната от това и не е с цел масова продажба... Също така ако може да ми разясните как мога да се свържа с колегата Mollov,защото не ми получава ЛС-тата
Благодаря Ви предварително за обърнатото внимание!

/// 6>4

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Колегата Mollov ти получи ЛС-тата, само че латиницата направо ми размътва мозъка да я чета, още повече когато не е структурирана. Но вместо да ти отговарям там, ще ти напиша тук, така че и останалите "заинтересовани" да го прочетат.
Масовото затваряне на теми е на такива теми, при които имаме два или повече автомобила (или нещо друго в повече бройки) на части, понякога и повече коли, понякога и отделни части и/или елементи. Това със сигурност влиза в понятието "Комерсиална обява", която следва да бъде платена или заключена (безплатно в този форум тя НЕ може да съществува). До момента всичко беше общо взето на "добра воля", но като се има в предвид, че много хора си плащат за такава услуга, а много от вас си пускат темите "без пари", но печелят от това (никой от тези, които сте със заключени теми не може да ме убеди, че го прави от добра воля и не печели нищо, ами само прави услуга на "колегите" във форума). Най-малкото не е честно спрямо тези, които си плащат за да използват това право.
Нека всички, чиито теми са заключени да се замислят над всичко това и да обърнат внимание на Правилата на Форума (неслучайно във всяка от темите съм пуснал линк към темата за Комерсиалните обяви и към тази част от правилата, уточняваща този момент). Можете да сте сигурни, че не се проявява лично (отрицателно) мнение и/или отношение спрямо някои от вас, което да е довело до това заключване. Общо взето е "или всички, или никой"... до момента бе "или никой", но както вече казах най-малкото на база на една елементарна коректност към тези, които са си заплатили за правото да притежават Комерсиална тема трябваше вашите да бъдат заключени и да не се позволява тази "безплатност" да продължи.
Имайте в предвид, че заплащането за комерсиална тема има и своите предимства. Поинтересувайте се за това и може и да останете приятно изненадани
Масовото затваряне на теми е на такива теми, при които имаме два или повече автомобила (или нещо друго в повече бройки) на части, понякога и повече коли, понякога и отделни части и/или елементи. Това със сигурност влиза в понятието "Комерсиална обява", която следва да бъде платена или заключена (безплатно в този форум тя НЕ може да съществува). До момента всичко беше общо взето на "добра воля", но като се има в предвид, че много хора си плащат за такава услуга, а много от вас си пускат темите "без пари", но печелят от това (никой от тези, които сте със заключени теми не може да ме убеди, че го прави от добра воля и не печели нищо, ами само прави услуга на "колегите" във форума). Най-малкото не е честно спрямо тези, които си плащат за да използват това право.
Нека всички, чиито теми са заключени да се замислят над всичко това и да обърнат внимание на Правилата на Форума (неслучайно във всяка от темите съм пуснал линк към темата за Комерсиалните обяви и към тази част от правилата, уточняваща този момент). Можете да сте сигурни, че не се проявява лично (отрицателно) мнение и/или отношение спрямо някои от вас, което да е довело до това заключване. Общо взето е "или всички, или никой"... до момента бе "или никой", но както вече казах най-малкото на база на една елементарна коректност към тези, които са си заплатили за правото да притежават Комерсиална тема трябваше вашите да бъдат заключени и да не се позволява тази "безплатност" да продължи.
Имайте в предвид, че заплащането за комерсиална тема има и своите предимства. Поинтересувайте се за това и може и да останете приятно изненадани

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Писахме си с колегата Mollov,каза че трябвало да реши някакъв съвет какво да се прави с мойта тема,чакам 2 седмици вика ми пиши на [РЕКЛАМА],пиша му 1лс чакам няколко дни,няма отговор,пиша му второ лс в което го моля да ми отговори да знам какво да правя-никакъв отговор... явно щом са решили,че трябва да се вземат тези пари,нищо не може да им промени решението,но се получи малко грозно... 

/// 6>4

- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
TheKiller написа:Писахме си с колегата Mollov,каза че трябвало да реши някакъв съвет какво да се прави с мойта тема,чакам 2 седмици вика ми пиши на [РЕКЛАМА],пиша му 1лс чакам няколко дни,няма отговор,пиша му второ лс в което го моля да ми отговори да знам какво да правя-никакъв отговор... явно щом са решили,че трябва да се вземат тези пари,нищо не може да им промени решението,но се получи малко грозно...
Няколко пъти по телефона Ви беше обещано, че щом има някакъв резултат, ще Ви бъде съобщено. Системното пращане на ЛС до Реклама и до колеги от модераторския екип не означава, че въпросът Ви ще бъде разгледан по-бързо. Мисля, че бях достатъчно ясна като Ви казах, че щом попитам ще Ви се обадя. И веднага след консултация Ви беше даден отговор!
От тук нататък за всички, които имат някакви претенции, въпроси и оплаквания във връзка с комерсиалните обяви- обръщайте се към мен само след като сте прочели правилата !!! Те са написани не за украса, а за да се знаят и да се спазват. Компромиси няма да бъдат правени за никой, защото правилата са едни и същи за абсолютно всички! Опитите за минаване между капките няма да бъдат толерирани и потребителите ще бъдат наказвани строго! Ако на някой не му харесват правилата, не е нужно да рекламира при нас. Всичко това го казвам с цел да предотвратя бъдещи конфликти, така че не приемайте думите ми като заплаха или заяждане.

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
elica lazarova написа:TheKiller написа:Писахме си с колегата Mollov,каза че трябвало да реши някакъв съвет какво да се прави с мойта тема,чакам 2 седмици вика ми пиши на [РЕКЛАМА],пиша му 1лс чакам няколко дни,няма отговор,пиша му второ лс в което го моля да ми отговори да знам какво да правя-никакъв отговор... явно щом са решили,че трябва да се вземат тези пари,нищо не може да им промени решението,но се получи малко грозно...
Няколко пъти по телефона Ви беше обещано, че щом има някакъв резултат, ще Ви бъде съобщено. Системното пращане на ЛС до Реклама и до колеги от модераторския екип не означава, че въпросът Ви ще бъде разгледан по-бързо. Мисля, че бях достатъчно ясна като Ви казах, че щом попитам ще Ви се обадя. И веднага след консултация Ви беше даден отговор!
От тук нататък за всички, които имат някакви претенции, въпроси и оплаквания във връзка с комерсиалните обяви- обръщайте се към мен само след като сте прочели правилата !!! Те са написани не за украса, а за да се знаят и да се спазват. Компромиси няма да бъдат правени за никой, защото правилата са едни и същи за абсолютно всички! Опитите за минаване между капките няма да бъдат толерирани и потребителите ще бъдат наказвани строго! Ако на някой не му харесват правилата, не е нужно да рекламира при нас. Всичко това го казвам с цел да предотвратя бъдещи конфликти, така че не приемайте думите ми като заплаха или заяждане.
Колеги и колежки бъркате ме с някой друг,нито имам няколко теми,нито някой ми е званял по телефона

/// 6>4

- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
Да, получи се грешка с един друг колега. Извинявам се за което. Мисля, че по въпроса с Вашатa тема се уточнихме - щом е комерсиална трябва да се пусне по правилата. Други варианти няма.

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Ако се елиминират някои от артикулите в темата и останат до 2 както е по правилата ще отключите ли темата?
/// 6>4

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума