Станахме щат :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Станахме щат :)

Мнение от TheBoss » 11 Май 2005, 15:07

Толкова време Тодор Живков се мъчеше да ни направи република на СССР. И не успя. А сега без дори и да разбереме сме станали щат на новия ГОЛЯМ БРАТ. То бива бива, ама чак пък толкова. Едно време имаше виц: какво е чисто и просто? Ами - къпан милиционер. Къпан, ама поне беше от Народната милиция на Народна република България. А сегашните не стига, че не са поумняли ами и от републиката са се отказали. :banghead: :banghead: :banghead: :censored: :censored: :censored: :ranting: :ranting: :ranting: :censored: :censored: :censored: :banghead: :banghead: :banghead:

Изображение

NB Това е в официалния сайт на МВР, не е някаква манипулация.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Май 2005, 15:13

хм.. дори и нея да спазваха- пак щяхме да сме напред със материала :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 11 Май 2005, 20:44

Що да не сме шат бре. кво му е лошото, ша има бензин по 1,5$ галон и 1000$ минимална заплата :D :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Май 2005, 22:33

бензина във америка мисля че е около $2.10 за 3.7 литра...и разстоянията са такива че ще даваш повече пари за бензин от колкото във бг дори и да караш 1.5 литра кола..

а минималната заплата е нещо като $4.75 на час което дава $760 на месец при положение че наемите почват от $500 нагоре...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 11 Май 2005, 22:58

BMW8 написа:Що да не сме шат бре. кво му е лошото, ша има бензин по 1,5$ галон и 1000$ минимална заплата :D :mhihi:
Еми да какво лошо ,те вече западняците ни изкупиха заводите ,сега е ред да ни направят щат.Ще получавам 2000$ заплата ще джиткам БМВ-то и ще ми дреме на к..а дали съм Българин или Американец .Сега като сме Българи ,какво 80%от народа тъне в мизерия ,нека ни направят поне ще има закони ,напълно съм за и то 100%

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 12 Май 2005, 14:55

[quote="alx"]бензина във америка мисля че е около $2.10 за 3.7 литра...и разстоянията са такива че ще даваш повече пари за бензин от колкото във бг дори и да караш 1.5 литра кола..

а минималната заплата е нещо като $4.75 на час което дава $760 на месец при положение че наемите почват от $500 нагоре...[/quote]

абе се си мисля , че бензина се движи в рамките между 1.48 до 1.54 за галон зависи от щата и таксите на въпросния щат
за заплатата 5.00 на час минимално което по около 40 работни часа на седмица = 200 на седмица или около 800 на месец но почти никой не работи за толкова малко пари или работи на две такива работи...

не е заяждане :) :) :)
gambling with the devil on the road

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 12 Май 2005, 15:07

alx написа:бензина във америка мисля че е около $2.10 за 3.7 литра...и разстоянията са такива че ще даваш повече пари за бензин от колкото във бг дори и да караш 1.5 литра кола..

а минималната заплата е нещо като $4.75 на час което дава $760 на месец при положение че наемите почват от $500 нагоре...

НЕ че искам да споря но според мойта инфо минималната заплата е 7,25 долара на час а наеми аз лично съм виждал на голям апартамент за 300$ на месец.Много е относително къде и как....

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 12 Май 2005, 19:22

F-14 написа:
alx написа:бензина във америка мисля че е около $2.10 за 3.7 литра...и разстоянията са такива че ще даваш повече пари за бензин от колкото във бг дори и да караш 1.5 литра кола..

НЕ че искам да споря но според мойта инфо минималната заплата е 7,25 долара на час а наеми аз лично съм виждал на голям апартамент за 300$ на месец.Много е относително къде и как....
Да така е в Чикаго или Бостън е адски скъпо, но ако отидеш в някой по малък щат си е най на далавера.Също така ако решиш да учиш някаде най-ефтиния университет е 10000$ .Даже имам приатели които кандидатстваха музика в Бъркли и се отказаха защото целия студентски пакет който включва такса за университета ,карта за транспорт и квартира е 22000$ :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 12 Май 2005, 20:18

Има много Щати много цени...В Филаделфия,Пенсилвания бензина беше 1.70-2.10$ а минималната заплатата от 5-7$...А аз бачках за 100-200$ на ден така че не се оплаквах щото зимах колкото един от най-богатите бедняци или се доближавах до средната класа по някой път по тамошния стандарт..
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 12 Май 2005, 20:38

Ми ако искате да живеете в некое СЕЛО, може и за $50 на месец да си намерите нещо, но това не е живот.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 12 Май 2005, 22:34

Абе както и да го гледаме, и по 10$ да е литара и по 100$ заплата да взимат там, пак ще е по добре да сме им щат отколкото сме сега ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 12 Май 2005, 23:37

WeiSTD написа:Ми ако искате да живеете в некое СЕЛО, може и за $50 на месец да си намерите нещо, но това не е живот.
Абе зависи ,моето село си е пърфект има всичко мога да ти и кажа как живеят селяните там.Сутрин стават към 10ч палят колите и ходят на кафе с цицестите селянки .Повечто младежи карат само западни коли,даже има двама трима с последни седмици ,има и яко моторжии даже един си купи харлей като продаде няколко ниви .Голямото шоу става вечер ,събират се всички с колите и се почват луди гонки ,също така от две години полицай не е стъпвал там .Кръчмите са без пари водката върви от 0.35ст за българска и 0.90ст за западна.Аз като отида там забравям да се върна,пък и момите там са много дащни.Ех като се сетя за онова Наде с големите ц..и как да не стана селянин

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 16 Май 2005, 5:45

Ми пичове студентски бригади, зелени карти, незаконна емиграция или там както можете и ДА ВИ НЯМА... Аман вече, като не ви изнася тука за кво седите още??? Всички знаете само там е хубаво, не знам си къде е много яко, е.. ли го къде се живее много лесно. Вместо само да се оплаквате направете си го тука добре, така и така явно нямате акъл или смелост да се махнете. Еййййй, през 2 дена някой за нещо ще ревне, колко зле и колко смотано било, ми продължавайте да гласувате за симеончо (срам за името си) или за комунисти и само да се оплаквате, пък после зле било.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 16 Май 2005, 8:31

Tano написа:Ми пичове студентски бригади, зелени карти, незаконна емиграция или там както можете и ДА ВИ НЯМА... Аман вече, като не ви изнася тука за кво седите още??? Всички знаете само там е хубаво, не знам си къде е много яко, е.. ли го къде се живее много лесно. Вместо само да се оплаквате направете си го тука добре, така и така явно нямате акъл или смелост да се махнете. Еййййй, през 2 дена някой за нещо ще ревне, колко зле и колко смотано било, ми продължавайте да гласувате за симеончо (срам за името си) или за комунисти и само да се оплаквате, пък после зле било.

Браво! Много точно написано :bowdown:

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 16 Май 2005, 8:53

Tano написа:Ми пичове студентски бригади, зелени карти, незаконна емиграция или там както можете и ДА ВИ НЯМА... Аман вече, като не ви изнася тука за кво седите още??? Всички знаете само там е хубаво, не знам си къде е много яко, е.. ли го къде се живее много лесно. Вместо само да се оплаквате направете си го тука добре, така и така явно нямате акъл или смелост да се махнете. Еййййй, през 2 дена някой за нещо ще ревне, колко зле и колко смотано било, ми продължавайте да гласувате за симеончо (срам за името си) или за комунисти и само да се оплаквате, пък после зле било.

1. Как определи кой за кого е гласувал?
2. Ми като е 2лв бензина трябва да го крада ли за да си го направа добре в БГ!!! Не че се оплаквам ама факта си е факт!
3. Някой да е казал нещо за емиграция, та ни гониш?
Темата излезе много в страни от това за което беше, аз добавих че нямаше да е зле да взимаме щатски заплати и бензина да е като там и толкоз. И после се разгоряха едни спорове, на вас тука не ви харесвало, ходи на бригади и т.н. МИ кой си ти бре, та ша ми кажеш дали не ми харесва тук? :evil: Щом съм тук значи не е така, ако имаш нещо лично към някой от другите изказали се моля на ЛС, не разваляй темата.
4.Мисли преди да се изказваш толкова крайно :winky:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата