335 i vs 335 d

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 05 Юли 2009, 23:36

xerial написа:
BadAngel написа:разликата между бензин или дизел не е само разхода по бордовия компютър пичове :) аз лично бих взел бензина и не разбирам хората, дето купуват големи дизели.. дизела трябва да е 1.5 и да е в дачия логан - тука е неговата сила

:clap: по тая логика хибридното задвижване е само за Тойота Приус и за Лексуса и С-ката е смешно,също по тая логика трябва да си караме с А91 гориво и да си сврикаме :)

идеята на с-ката хибрид и до някъде на лексуса е съвсем различна :) по белите държави за такива еко работи има сериозен дискаунт на данъци, както и субсидия от държавата при първоначалното закупуване, така че има все пак смисъл :) от приуса не мога да кажа, но сигурно и с него има такава игра

аз лично не съм много еко настроен, даже по-скоро не ми пука, та общо взето ако има как да карам с а91 и да си свиркам би било прекрасно, хехе :) жалко, че никога няма да имам смелостта да купя 3 литра бензин :)
No bling at the Ring

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 06 Юли 2009, 2:47

MaXimal написа:
павката написа:3л бенз с две турбини,малко му трябва и ще прескача ем-чо

Ми "ем-чо" с две турбини какво ще прескача?

Ставаш ми смешен вече :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 06 Юли 2009, 7:18

absix написа:
MaXimal написа:

Ми "ем-чо" с две турбини какво ще прескача?

Ставаш ми смешен вече :)

Както един смешник беше написал по-горе даваш ми наклон на кура - или нещо от сорта, не го запомних понеже възпитаните хора не ползват такива изрази :winky:

Моята идея е, че е детинско да се сравнява какво може да стане с "пипнато" 335 срещу стандартна кола.
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Юли 2009, 8:34

E де, е де :confused: А спрете се де, момчета :confused: Големи хора сте, явно с възможости, имайте уважение един към друг :idea: :!:

Тука стана братче кат в детската градина... непораснали деца. На кой му е по-хубава играчката :mhihi: "ми тя мойта може да не е най-хубавата, ама ако знаете ква ше имам скороооо :twisted: Ма чай ся да кажа на Пешо, че неговата не е по, по, най :mhihi: " "Аз пръв си играх с най-новата играчка... в цела България :mhihi: "

Не мисля, че има място за мерене на пи*ки в тоя форум. То ясно чия е най-голяма ;) :mhihi: 335-цата на Абсикса е уникална, не знам от какво и дали е най-бърза, но съм убедена, че друга, толкова красива, направена с толкова вкус, желание, средства, за толкова кратко време и прочие кола... скоро няма да има :winky:

А иначе желая на всички да си купят мечтаните самолети :) И да ги правят все по-красиви. Дай боже повече такива коли тук :idea:

И пак казвам, нека се запази добрият тон и уважението във Форума ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Langata » 08 Юли 2009, 17:37

Колко глупости могат да се родят в човешката глава!Ще започна културно макар да ми се вика(не че има как да ме чуе някой :mhihi: )но МОЛЯ те обясни ми КОЛКО трябва да се пипне таз 335i и КОЯ ще е тази Мка дето ще я прескочиш (некоя стара е36 ли,кво ли)???Нищо лично ама някои хора явно не са карали нито едната от двете изброени коли и за пореден път се пишат пълни глупости (пак не по темата).335i е перфектен автомобил прекрасно върви( а в случаят с absix и прекрасно изглежда),но много ви моля не я слагайте до Мка,че става грозно!
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 09 Юли 2009, 8:28

Langata написа:
Колко глупости могат да се родят в човешката глава!Ще започна културно макар да ми се вика(не че има как да ме чуе някой :mhihi: )но МОЛЯ те обясни ми КОЛКО трябва да се пипне таз 335i и КОЯ ще е тази Мка дето ще я прескочиш (некоя стара е36 ли,кво ли)???Нищо лично ама някои хора явно не са карали нито едната от двете изброени коли и за пореден път се пишат пълни глупости (пак не по темата).335i е перфектен автомобил прекрасно върви( а в случаят с absix и прекрасно изглежда),но много ви моля не я слагайте до Мка,че става грозно!

Добре де колега, защо става грозно?
Аз съм карал 335i Е92 стептроник и М3 ръчка Е92, не съм някой рейсър, не съм ги карал на писта, а из София и по Тракия. Моето непрофесионално мнение:
За София 335i-то не само не изглежда по-бавно, но и дали заради автоматика или заради 2-те турбини субективно дава усещане, че някак ускорява по-бързо(или разгръща мощността си по-бързо). Мката трябва да я вкараш в обороти, за да те "залепя" на седалката. Ясно е, че м-ката има страхотен имидж (и с право), но на мен пък, по ми харесва да съм с обикновена 3-ка без логата на M3, дори без обозначение 335i, просто с емблемата на БМВ... ;) М3-ката ми идва малко too much...
Тук вече е и въпросът, кой кое го кефи повече и малко философското - легендарния(не за БМВ, а за цялото автомобилостроене) атмосферен V8 или модерните би-турбо мотори.
Като гледам xm5 и xm6, а и инфото за бъдещия m5, очевидно БМВ са разрешили този спор в полза на би-турбото.
А за "пипнат" 335i - определено ще прескочи stock m-ka Е92

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 09 Юли 2009, 9:09

Koliu написа:А за "пипнат" 335i - определено ще прескочи stock m-ka Е92

Аз и MaXimal това се опитваме да ви кажем, че не може да сравнявате пипната срещу стокова кола..! Сравнявайте пипнато 335i срещу пипнато М3..! Няма база за сравнение. Едното е R6, а другото V8..! ;)

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 09 Юли 2009, 11:31

Тази тема отиде малко 335и х М3 и искам само да кажа така...

Не е само вървежа което прави една кола по добра. М-ката има толкова много неща който я отличават от обиквонената трета серия. Убеден съм, че на писта кола 335и с 400 коня на гумите пак ще падне от м-ката. Всичко на мп-ката е по хубаво от това на другите 3-ки. Така, че спрете с този глупав спор. М3 > 3-та серия ( не само 335и).

Иначе пак казвам 335и е една перфектна кола, както и 335д.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 09 Юли 2009, 15:18

GaD написа:Тази тема отиде малко 335и х М3 и искам само да кажа така...

Не е само вървежа което прави една кола по добра. М-ката има толкова много неща който я отличават от обиквонената трета серия. Убеден съм, че на писта кола 335и с 400 коня на гумите пак ще падне от м-ката. Всичко на мп-ката е по хубаво от това на другите 3-ки. Така, че спрете с този глупав спор. М3 > 3-та серия ( не само 335и).

С две думи щом спора стана 335i с/у М3, а не 335d с/у М3, означава, че 335i е по-д-брия вариант от 335d :)
С което приключва спора :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 09 Юли 2009, 15:37

Зависи дали си фен на бензин или дизел... :) А М-ката е друго нещо...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Юли 2009, 4:20

има ли по-добър тунинг(като изкарани коне) на 335i от dinan? скоро имах възможността да разгледам един такъв dinan от близо... :help: какво имате предвид под 1000-2000 долара, защото този вариант е доста по-скъп... ?

http://www.youtube.com/watch?v=4gGzq4Pyv8Q
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 15 Юли 2009, 8:42

GaD написа:Тази тема отиде малко 335и х М3 и искам само да кажа така...

Уважаеми колеги,
Някой да има впечатления от автом. на М3
тъй като карах М3, но с ръчни скорости - а собсвеника ми обясни, че нарочно не си купил с автом. защото според него ДКГ-то било доста неприятно за каране...
Ако хвърлите един поглед в мобиле.де ще видите, че с ДКГ-то М3 са доста по-скъпи откокото с ръчката.

Също и ще видите, че цените на едно/две годишно М3 е колкото на едно/две годишно 335i, а като ново има 30% разлика, което би трябвало да означава нещо, но да не връщаме стария спор ;)

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 15 Юли 2009, 9:57

Винаги по-скъпите коли губят стойността си по бързо.

И както и да се опитваш да наклониш везните м3> всяко едно друго бмв от трета серия !

Тука става малко гроздето кисело....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 15 Юли 2009, 10:19

GaD написа:Винаги по-скъпите коли губят стойността си по бързо.

И както и да се опитваш да наклониш везните м3> всяко едно друго бмв от трета серия !

Тука става малко гроздето кисело....

Нещо не си ме разбрал - точно съм написал, че двете гроздета са почти еднакво кисели(ако М-ката е ръчка) и точно затова се чудя дали наистина при М ръчката е по-добър избор от ДКГ-то.
И идеята е някой, който има/е карал М3 дкг-а да сподели.

:OT: А каква е идята на всеки пост някой да се заяжда и да дава мнение за хора, които вьобще не познава. :roll:
Ако нямаш какво да кажеш/помогнеш прескочи темата-лесно е.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 15 Юли 2009, 10:45

Не се заяждам! Споделям мнение...

Тъй кат огледам искаш кола повече за "шоу офф" смисъл едва ли ще се състезаваш с нея или ще дрифгтиш и т.н. та по добрия варянт при теб е автоматика...и затова -335и.

м3-ката е по хардкор, вози по твърдо, ръмжи повече, по директна е и е ръчка...(поне тези дет са близки като цени до 335и)

и с дкг е по скъпо защото е по ново като година...

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93