Глъхне&Играе
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
Глъхне&Играе
1).Исках да ви попитам...понякога,не всеки път...повечето от пътите е студена но е имало такива и да е топла...като дам газ от място(тоест на първа) за нормано тръгване...и та при подаването на газ вдига обороти до към 3000 а всъшност скорост почти не вдига!!Ааа на 2-ра 3-та и прочие не е така.При по агресивен старт ("отлитане")
въобще този проблем не съществува!!!
2).При палене се чува яко стържене...за това разбрах че съм за нов стартер...но като запали...оборотите играят яко докато се укопити...а пък понякога си играят и гасне 1-2 сек. след като съм я запалил.Не знам от стъпков мотор ли е,въздух ли дърпа...моля помогнете!!
P.S.Благодаря предварително!!(ако някой познае с точност ще бъде черпен...може и една бира но от сърце)

2).При палене се чува яко стържене...за това разбрах че съм за нов стартер...но като запали...оборотите играят яко докато се укопити...а пък понякога си играят и гасне 1-2 сек. след като съм я запалил.Не знам от стъпков мотор ли е,въздух ли дърпа...моля помогнете!!
P.S.Благодаря предварително!!(ако някой познае с точност ще бъде черпен...може и една бира но от сърце)

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Здравей,колега виж почисти си стъпковия мотор ако не се оправи погледни бенз. помпа може да няма достатъчно дебит - това е при положение че не смуче въздох от никаде огледай хубаво всички маркучи около колекторите като сваляш моторчето
Ето линк за моторчето
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E%F0%F7%E5
Ето линк за моторчето
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E%F0%F7%E5
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
...и аз тва мисля да няправя ма се време не остава...дано поне като го няправя да се оправи....мерси все пак
3 мнения
• Страница 1 от 1