Помощ проблем с паленето

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Помощ проблем с паленето

Мнение от BMW 316 i » 14 Юли 2009, 19:31

Здравейте момчета проблема ми е следния вчера ми се случи доста странна случка:спрях до един магазин слязох от колата и трябваше да я изместя 2 м на зад за да излезе един камион това става в рамиките на 2 3 минти отново се връщам и не можах да запаля все едно нямаше бензин, а в резервара имаше над 25 лит. гориво.След окололо 20 мин. когато леко поистина колата веднага запали все едно ништо не е ставало работи си нормално но изгася ли я загрята не иска да пали и това е направо се видях в чудо. видях че сам с 2 резервара 2 помпи проверих ги няма проблеми с тях колата е 316 i 92 ако някой може да помогне и да каже какъв е проблема ще съм му благодарен!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 14 Юли 2009, 19:34

мисля си че ще ти кажат да потърсиш с търсачката гледам 1 мнение ти е това или не знаеш,че има търсачка или не си си направил труда :|
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Юли 2009, 19:37

Прочети тази тема, много вероятно е проблема да е сходен:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 87#1393387
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BMW 316 i » 17 Юли 2009, 15:25

здр
не знаех наистина за тая тарсачка, мерси все пак че открехна за нея по раничко!проблема вече е решен с мен а повредата е в датчика на коляновия вал:как едно малко кабелче ми напрай такива мизерии стоя и му се чудя :dunno:

Назад към E36