Накрайник

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

Накрайник

Мнение от WestSide » 10 Май 2005, 8:52

Чудя се от къде мога да си купя стойностен накрайник(Remus,Sparco или нещо от сорта)??Порових се из гугъл,ама нещо не открих много оферти...Някой ако знае къде мога да се сдобия с такова нещо моля да ми помогне....Но наистина държа накрайника да е много як и да изглежда добре,щото на миналата кола бях сложил някакъв и аз не знам кво производство ама раждяса за 2 месеца..:( Help please!
Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!

младши ентусиаст
Аватар

за накрайника

Мнение от SkyWalker » 11 Май 2005, 3:07

и аз си търся накрайник. ако намерисх несхто читаво на добра цена кажи, аз също ще ти пратя оферта ако намеря

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 11 Май 2005, 10:49

Дано не прозвучи като реклама ама аз имам един МОМО- плащах го на 160 лв, но сега го давам на 85.Оставил съм го в СПАРКО магазина в цветния квартал въвъ Варна,откъдето го купих.Там има и още доста подобни накрайници.Гарантирам за качествтото,защото аз съм доста капризен клиент а с този накрайник даже не успях да си намеря кусур за занимавка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WestSide » 11 Май 2005, 12:16

Абе то хубаво че го продаваш,а и още по-хубаво че е Момо,ама малкият проблем е ,че аз живея в София,а ти във Варна,иначе офертата ти е страхотна...жалко:(
Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 11 Май 2005, 14:58

това не е проблем.само че понеже кабела за апарата ми е в софия не знам как да ти снимам и другите та да ти ги пратя да ги видиш ако си избереш някой ще ти купя и ще пратя

Назад към Tuning