Ето Ви още една Е30-ка, хубавица!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кънки на лед
Мечтае да кара: BMW 2002 Turbo

Ето Ви още една Е30-ка, хубавица!

Мнение от Jeep » 12 Юли 2009, 3:23

Ще има и още Е30-ки.., да ви покажа :D :D :D

Снимки:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Последна промяна Jeep на 12 Юли 2009, 18:41, променена общо 2 пъти
Изображение Хората се делят на..... мислещи и немислещи!

Аватар

Мнение от TUZara` » 12 Юли 2009, 3:30

Тя че хубава - хубава и то много.Може би най-запазеното което съм виждал...но ми се мерна,че се продава за някакви стабилни пари...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jeep » 12 Юли 2009, 3:41

:D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 12 Юли 2009, 11:39

доста добър екземпляр,успех с продажбата :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 12 Юли 2009, 15:26

какви пари е туи нящо :uups:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 12 Юли 2009, 15:50

ма продава ли се е гледам в раздел е30 :conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 12 Юли 2009, 15:57

ма продава се, ма като я видят модераторите може и да не се продава вече :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jeep » 12 Юли 2009, 18:37

Предоставил сам ви снимки за да гледате, не е задължително да давате мнение. Когато имам хубави екземпляри, ще Ви ги показвам, не омръзна ли на някой хора само да спамят от гадост.
Какво искате да гледате само бараки, и да Ви се оплакват докато, вие плюете.....Да това е раздел Е30, да не сам Ви пуснал Е70 или Е92, та така се пулите :shock: :shock: :shock: , та модератори, та главни герой, та дяволи. А ако на някой му е гадно от това, че тази е хубава или грозна нека го напише в прав текст - "Ей тъпанар, много ти е гадна колата", да ама не..... Аз се регистрирах тук защото обичам BMW-та повече от себе си, иначе няма как да харча толкова пари за тези кошници. А такива като Вас може би щото си нямате друга работа. По цяла нощ не спя само и само да оформя публикацийте добре за да се радват хорицата и да накарам някой друг като мен новобранец да се запали по идеята BMW а получавам само лайна по главата. Помислете с тези глави малко, и ако греша някъде ми го кажете.... :confused: :confused: :confused:
Последна промяна Jeep на 12 Юли 2009, 21:00, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 12 Юли 2009, 18:50

малко завиждат...нормална българска черта....колите са ти готини ако може да вкараш още вкарваи да се надяваме, че ще имат пазар 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 12 Юли 2009, 18:57

Jeep написа:Педоставил сам ви снимки за да гледате, не е задължително да давате мнение. Когато имам хубави екземпляри, ще Ви ги показвам, не омъзна ли на някой хора само да спамят от гадост.
Какво искате да гледате само бараки, и да Ви се оплакват докато, вие плюете.....Да това е раздел Е30, да не сам Ви пуснал Е70 или Е92, та така се пулите :shock: :shock: :shock: , та модератори, та главни герой, та дяволи. А ако на някой му е гадно от това, че тази е хубава или грозна нека го напише в прав текст - "Ей тъпанар, много ти е гадна колата", да ама не..... Аз се регистрирах тук защото обичам BMW-та повече от себе си, иначе няма как да харча толкова пари за тези кошници. А такива като Вас може би щото си нямате друга работа. По цяла нощ не спя само и само да оформя публикацийте добре за да се радват хорицата и да накарам някой друг като мен новобранец да се запали по идеята BMW а получавам само лайна по главата. Помислете с тези глави малко, и ако греша някъде ми го кажете.... :confused: :confused: :confused:
колата е супер и за сведение на по-горе писалите аз лично ама нито грам не завиждам ;)

но раздела не е првилен, преди време един агент така си пускаше колата кояот продаваше тук и получи забрана въобще да влиза във форума... някои го помнят сигурно

па и къде виде лайна е интересно, ето това е лайно :winky:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 12 Юли 2009, 19:38

. Аз се регистрирах тук защото обичам BMW-та повече от себе си, иначе няма как да харча толкова пари за тези кошници

брачет яко си се надъхал,ама си има някакви правила тука..можеш да прочетеш и помислиш ..инак аз виждам потенцял в тез ''кошници'' ....но не съм маняк като тебе...дет се вика сори ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 12 Юли 2009, 19:47

Добре де, аз ли нещо не съм в час или....... Човека си е пуснал тема, да си покаже хубавата 30ска, която така или инъче се продава, а Вие го усрахте, все едно в заглавието или в мнението му пише "ПРОДАВА СЕ" .... :shock: :conf:

Потребител
Аватар

Мнение от Елби » 12 Юли 2009, 19:48

Е кво го нападнахте човека, той е пуснал една хубава 30-ка на снимки. Нито гледам мякъде да пише в първото мнение, че е за продажба, нито да е попълнил формата за продажба или да е оформил обявата като такава?
В темата някой го попита дали се продава и оттам тръгнаха всякакви псевдо-модератори да му правят забележки.
Ае минаха изборите, успокойте страстите. :D
Повече ме радват по-малките проекти, в които се влага повече техническа мисъл и лично творчество, иновации и съвсем малко средства, и се осъществяват за един уикенд, като се постигат невероятни резултати!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jeep » 12 Юли 2009, 20:28

Благодаря на колегите за подкрепата, само я показвам това е ясно!
Но някой явно не четат отначало, така им е по лесно :D :D :D , или пък не могат да четат - жалко ако е така......

Аватар

Мнение от TUZara` » 12 Юли 2009, 20:32

Кво го нападате бе ... има си отделна тема оформена по шаблон,че се продава а тук споделя с нас каква хубавица е докопал ... кое точно не разбрахте и къде видяхте тук,че се продава не знам ... какви модератори какви админи като са спазени правилата за този подфорум...Не бъркайте 2-те му теми ...

Следваща

Назад към E30