Горивен филтър 520и м52б20
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Воденичаров написа:
На твоите какво им стана?
Само EWS-а, компа на мотора си е наред

Опитах се да си направя ромбоиден ключ и като се опитахме да четем от EWS-а и затрихме всичко от него и няма палене

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Воденичаров написа:Как разбрахте, че колите ви са с първия си филтър? Мойта като я взех беше още с нафтата от магазина дето са я продали
много лесно колега, като го свалиш стария си пише датата на производство а именно летото на 97, жалко че при ТДС-те е много трудно да намериш нещо по него от завода, дори дочувам че и моторите вече им били като консуматив

иначе на всяка една оригинална част от е39 има по 1 часовник , с годината и вътре стрелката ти показва месеца, но явно нямаш поглед над оригинални части, тия тдс-и с какво ги ремонтирате, с части от трактор ли

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
mad_presley написа:im0tep написа:Пресо какво стана,оправихте ли белята?
Не, сега карам с временен компютър и EWS![]()
Тук във Варна ми искат 350лв за да ми подкарат стария EWS, само че явно не знаят, че нов EWS струва 130лв
Това май съм го чувал вече

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
С оригинални консумативи, само че си ги сменяме. Ти смятай какъв дравник ти е карал колата че да не е сменил филтър за 12 години. Може би е била с газово и е нямало нужда
И освен това си много сладък наивник като споменеш за реалните километри на тайванчето ти 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
BMW-E39 написа:Воденичаров написа:Как разбрахте, че колите ви са с първия си филтър? Мойта като я взех беше още с нафтата от магазина дето са я продали
много лесно колега, като го свалиш стария си пише датата на производство а именно летото на 97, жалко че при ТДС-те е много трудно да намериш нещо по него от завода, дори дочувам че и моторите вече им били като консуматив
иначе на всяка една оригинална част от е39 има по 1 часовник , с годината и вътре стрелката ти показва месеца, но явно нямаш поглед над оригинални части, тия тдс-и с какво ги ремонтирате, с части от трактор ли
........... или си сложил някой 2-ра ръка филтър и затова пише 97-а на него
- anzak
- старши ентусиаст
-
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
искрено съжалявам ,
не исках да засегна бургаските колеги с бързите тдс-и на х ххх ххх км
простете ми , ваще кошове дори и броя на собствениците не си знаят, какво остава за километрите

не исках да засегна бургаските колеги с бързите тдс-и на х ххх ххх км
простете ми , ваще кошове дори и броя на собствениците не си знаят, какво остава за километрите

- anzak
- старши ентусиаст
-
простено ти е колега със софийската м5ца със фарове депо (и съмнения за стъклопласт брони) и ццфл еинджъл айс дето от 200 вкарва втора и няма проблем а и колега чувам тая година гражданска защита сменяли бтр-ите мтлб-тата и снегорините със 520-ки с оглед по високата им проходимост
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
мерси колега и внимаваи следващия път като караш тдс-а да не направиш същото като мен че знаеш, стара печка няма да го понесе ..
..оп забравих, че тдс-а ти БЕШЕ автомат, които вече се продава на части
а за фаровете бате , е не може всички да сме играчи и да караме с хела
..оп забравих, че тдс-а ти БЕШЕ автомат, които вече се продава на части

а за фаровете бате , е не може всички да сме играчи и да караме с хела

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- anzak
- старши ентусиаст
-
да бате така е продава се на части даже вече е почти продаден ама твоята незнам дали и на части ще можеш да я продадеш че със салона нещо май не се получава
а и не че нещо ама ако ти със м-ката ти се въртиш както се въртях аз силно се съмнявам дали ще ти остане нещо да продаваш ......... а пък ти ичко пичко няма да са прайш на уредник твоята кошница даже и на снимка не сме я виждали срам те е да я покажеш ли кво ...

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Вярно е,ама по не не споря че е читава ,поне тук във форума.Има едно място казва се Мкар ако си го чувал ,там има пълно досие на колата за последните 3 години ,а преди това в Кьолн за останалите 9 годиниanzak написа:да бате така е продава се на части даже вече е почти продаден ама твоята незнам дали и на части ще можеш да я продадеш че със салона нещо май не се получаваа и не че нещо ама ако ти със м-ката ти се въртиш както се въртях аз силно се съмнявам дали ще ти остане нещо да продаваш ......... а пък ти ичко пичко няма да са прайш на уредник твоята кошница даже и на снимка не сме я виждали срам те е да я покажеш ли кво ...

П.П.Да бе дошъл на събора в Калояново да пием по едно кафе на предния капак на колите , да я видиш и да полюпим малко семки ,а

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
БМВ Е39, не искам да се заяждаме, не е това целта на форума вде пак. Да ти напомня да провериш въздушния филтър да не би и той да не е сменян 12 години. Очевидно първият и ЕДИНСТВЕН собственик на колата ти не е имал възможности да я обслужва. То си личи и по оборудването, което е поръчал. 

- anzak
- старши ентусиаст
-
i4koo написа:Вярно е,ама по не не споря че е читава ,поне тук във форума.Има едно място казва се Мкар ако си го чувал ,там има пълно досие на колата за последните 3 години ,а преди това в Кьолн за останалите 9 годиниanzak написа:да бате така е продава се на части даже вече е почти продаден ама твоята незнам дали и на части ще можеш да я продадеш че със салона нещо май не се получаваа и не че нещо ама ако ти със м-ката ти се въртиш както се въртях аз силно се съмнявам дали ще ти остане нещо да продаваш ......... а пък ти ичко пичко няма да са прайш на уредник твоята кошница даже и на снимка не сме я виждали срам те е да я покажеш ли кво ...
Ако решиш можеш да провериш моята кошничка
![]()
П.П.Да бе дошъл на събора в Калояново да пием по едно кафе на предния капак на колите , да я видиш и да полюпим малко семки ,а
абе много ми е интересно как всички си поддържате колите я в м-кар я в камор я в дару пък кибичите във форума и питате как да си направите сами това и онова за да минете по тънко ......
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3