Ето Ви още една Е30-ка, хубавица!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Jeep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кънки на лед
- Мечтае да кара: BMW 2002 Turbo
Ето Ви още една Е30-ка, хубавица!
Последна промяна Jeep на 12 Юли 2009, 18:41, променена общо 2 пъти
- Jeep
- кандидат ентусиаст
-
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Jeep
- кандидат ентусиаст
-
Предоставил сам ви снимки за да гледате, не е задължително да давате мнение. Когато имам хубави екземпляри, ще Ви ги показвам, не омръзна ли на някой хора само да спамят от гадост.
Какво искате да гледате само бараки, и да Ви се оплакват докато, вие плюете.....Да това е раздел Е30, да не сам Ви пуснал Е70 или Е92, та така се пулите
, та модератори, та главни герой, та дяволи. А ако на някой му е гадно от това, че тази е хубава или грозна нека го напише в прав текст - "Ей тъпанар, много ти е гадна колата", да ама не..... Аз се регистрирах тук защото обичам BMW-та повече от себе си, иначе няма как да харча толкова пари за тези кошници. А такива като Вас може би щото си нямате друга работа. По цяла нощ не спя само и само да оформя публикацийте добре за да се радват хорицата и да накарам някой друг като мен новобранец да се запали по идеята BMW а получавам само лайна по главата. Помислете с тези глави малко, и ако греша някъде ми го кажете....

Какво искате да гледате само бараки, и да Ви се оплакват докато, вие плюете.....Да това е раздел Е30, да не сам Ви пуснал Е70 или Е92, та така се пулите

Последна промяна Jeep на 12 Юли 2009, 21:00, променена общо 2 пъти
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
малко завиждат...нормална българска черта....колите са ти готини ако може да вкараш още вкарваи да се надяваме, че ще имат пазар 

колата е супер и за сведение на по-горе писалите аз лично ама нито грам не завиждамJeep написа:Педоставил сам ви снимки за да гледате, не е задължително да давате мнение. Когато имам хубави екземпляри, ще Ви ги показвам, не омъзна ли на някой хора само да спамят от гадост.
Какво искате да гледате само бараки, и да Ви се оплакват докато, вие плюете.....Да това е раздел Е30, да не сам Ви пуснал Е70 или Е92, та така се пулите![]()
![]()
, та модератори, та главни герой, та дяволи. А ако на някой му е гадно от това, че тази е хубава или грозна нека го напише в прав текст - "Ей тъпанар, много ти е гадна колата", да ама не..... Аз се регистрирах тук защото обичам BMW-та повече от себе си, иначе няма как да харча толкова пари за тези кошници. А такива като Вас може би щото си нямате друга работа. По цяла нощ не спя само и само да оформя публикацийте добре за да се радват хорицата и да накарам някой друг като мен новобранец да се запали по идеята BMW а получавам само лайна по главата. Помислете с тези глави малко, и ако греша някъде ми го кажете....
![]()
![]()

но раздела не е првилен, преди време един агент така си пускаше колата кояот продаваше тук и получи забрана въобще да влиза във форума... някои го помнят сигурно
па и къде виде лайна е интересно, ето това е лайно

Е кво го нападнахте човека, той е пуснал една хубава 30-ка на снимки. Нито гледам мякъде да пише в първото мнение, че е за продажба, нито да е попълнил формата за продажба или да е оформил обявата като такава?
В темата някой го попита дали се продава и оттам тръгнаха всякакви псевдо-модератори да му правят забележки.
Ае минаха изборите, успокойте страстите.
В темата някой го попита дали се продава и оттам тръгнаха всякакви псевдо-модератори да му правят забележки.
Ае минаха изборите, успокойте страстите.

Повече ме радват по-малките проекти, в които се влага повече техническа мисъл и лично творчество, иновации и съвсем малко средства, и се осъществяват за един уикенд, като се постигат невероятни резултати!
- Jeep
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на колегите за подкрепата, само я показвам това е ясно!
Но някой явно не четат отначало, така им е по лесно
, или пък не могат да четат - жалко ако е така......
Но някой явно не четат отначало, така им е по лесно

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2