История на пътя...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Re: История на пътя...
D_I_V_A_K_A написа:Преди 3 дена правя една малка разходка извънградско малко и си карам 100-120 някаде и сам на 4-3 км. от едно село и доста коли се разминаваме на пътя (не сам ги броял ама бяха доста) и преди да се разминем с една Е36-ца тои ми цъка с далги,че в селото има куки.Направи ми впечетлние,че с доста коли се разминахме и никой не цъкна,че има куки само колегата с Е36-та!!!Това е то да се уважаваме на пътя нищо,че не се познаваме или сме от друг град.
Радвам се колеги че поне БМВ-тата се подкрепяме....не виждам смисал да пълним гушите на държавниците и на фуражките с пари....а в крайна сметка 90% от хората на пътя не спазват нито ограниченията нито маркировка...нито нищо.....а относно пресветкването смело мога да кажа че много помага...преди години както си пътувахме вечерта по някакъв околовръстен път и някакъв чичко почна да ни мига доста настоятелно....и като го отминахме на стотина метра имаше паднало дърво на пътя.....дървото беше само в нашето платно такаче имаше място за реакция(не съм карал аз)но все пак ако не животите човека поне ни спаси от много смачкани ламарини и счупени пластмаси....така че извода е като неможе държавата да ни осигори нужните маркировки и безопасност....поне ние да се пазим с квото можем....

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Поенеже пътувам много в провинцията съм забелязал,че ми присваткават коли със Софииска регистрация,в много малки случаи такива с друга регистрация!Аз винаги ледам да присветкавам,ако мога,така или иначе ще те спрат да ти вземат паричките само!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Винаги светкам като подмина куки и винаги махам за благодарност на тези, които са светнали на мен....винаги ми става приятно когато и този на когото съм светнал ми махне за благодарност.
Мисля че е нормално за нашите условия и това се прави още от времето на жигулите и москвичите, и когато за 5 часа път човек се разминаваше със стотици пъти по-малко автомобили от днес.....така че има смисъл... и ще продължавам да го правя!
Мисля че е нормално за нашите условия и това се прави още от времето на жигулите и москвичите, и когато за 5 часа път човек се разминаваше със стотици пъти по-малко автомобили от днес.....така че има смисъл... и ще продължавам да го правя!
F**k them all!
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
А някой тук може ли да каже,че ВИНАГИ,ама ВИНАГИ спазва стриктно всички ограничения на скоростта,както и всички правила за движение?Защото аз имам чувството,че доста ограничения са прекомерни при нормални пътни и атмосферни условия.Имам чувството,че нарочно даден знак е поставен,за да може някъде близо след него да се скрият и да дебнат за някой лев-така де и те семейства хранят!И накрая някой има ли идея,след колко време ще се завлечеш примерно от Габрово до Бургас,при положение,че спазваш всички ограничения за скорост?Съгласен съм напълно,че в населено място е лудост да се кара със 100+ км/ч,но колко от вас карат с 90 извън населено място 

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
ITK написа:Винаги светкам като подмина куки и винаги махам за благодарност на тези, които са светнали на мен....винаги ми става приятно когато и този на когото съм светнал ми махне за благодарност.
И аз така... и без значение каква е колата отсреща и дали съм или не съм в нарушение. Приятно е - изважда те за миг поне от роботизираните действия и напомня, че човещинката никога не е излишна.
Хора сме все пак... при това смъртни...

Ноооо, колкото и мазохистично да прозвучи - проверката е проверка, когато е внезапна!
Иначе се нарича инвентаризация или констатация на взето или невзето под внимание предупреждение за проверка...

П.П. Щот' когато ние искаме да проверим някого за нещо си, не му казваме "Извинявай, ама след еди колко си време ще те проверя за това и това... такова... да знаеш...", нали? А направо се действа: "Проверка! Да, да, точно сега!"

"... _ _ _ ..."
- The Stig
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 e39 530dA
- Мечтае да кара: самолет
stillo написа:D_I_V_A_K_A написа:...
...
и аз съм забелязал, че съм по-толерантен към Марката.
Също така, много ми става драго когато някой напълно непознат колега ми покаже уважение, защото съм с БМВ

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
От девет години не давам рушвет на полицаите когато случайно съм в нарушение, визирам превишената скорост, защото аз редовно го правя и не се съобразявам по никакъв начин с подобен род ограничения. Относно другите правила, спазвам ги стриктно и имам фиш за движение без включени светлини и акт за неправилно паркиране в центъра на София. През тези 9 години /изключвам даването на 10 лв. по принуда, почти насилствено от "органите на реда". Случая подробно съм го описал в моя тема./ съвсем сериозно и с цел намаляване на корупцията, иначе наричана подкуп, не давам и лев, а си поемам последствията. Сега с чиста съвест мога да ги наричам с подходящите за тях епитети.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Patarinski написа:stillo написа:D_I_V_A_K_A написа:...
...
и аз съм забелязал, че съм по-толерантен към Марката.
Също така, много ми става драго когато някой напълно непознат колега ми покаже уважение, защото съм с БМВ
Аз карам всякакви коли, служебни, личните ми са били само БМВ. С каквато и кола да съм винаги ми е правило впечатление толерантното поведение на водачите на БМВ, рядко има просташки изпълнения, хора всякакви и не знам защо нямам добро впечатление към колегите с голфове и опели, най-вече астри /да ме извинят за което/. Интересното е, че когато съм със служебна кола голфаджиите не се правят толкова на рейсъри, но видят ли ме с БМВ-то, поведението им е коренно различно. А не пожелавам на никой от вас да се пусне с трабант. Това не го имат за участник в движението.

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
А мойта случка е следната... Седа си аз на София МЕД (гара Искър) и чакам един документ да излезне.. а по надолу на около 7-800 метра Куки... минава една колица необънах внимание какво но беше водена от жена.. мина и светна на насрещодвижещитесе... и сичко точно .. те намалиха и си продължиха да карат.. но след тази жена за около 30 мин.. минаха поне още 300-та коли натоварен трафик и никой непресветна а Куките бяха повече от 3-4 човека щото имаше астра и два мотора .... това ми стана най странно... жената светка другите не от 300 само един.. аз винаги съм светкал даже ми се е случвало и на полицай
но това е друга тема.. стават и тъкива обърквания 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Gergelin_BMW fen
- Потребител
-
:D
Веднаж се прибирам от село и колата започна да загрява и спрях на пътя да провера.И се указаха гумите от топлината,бях в голям стрес 

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: :D
Gergelin_BMW fen написа:Веднаж се прибирам от село и колата започна да загрява и спрях на пътя да провера.И се указаха гумите от топлината,бях в голям стрес
Е тва... напраооо незнам голема лудница ... да се окаже гумите

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: :D
Gergelin_BMW fen написа:Веднаж се прибирам от село и колата започна да загрява и спрях на пътя да провера.И се указаха гумите от топлината,бях в голям стрес
Защо не си провериш и аватара, че май и той е позагрял и ще стане червен скоро.
И аз винаги присветквам.
Особено като видя някое засилено камикадзе - веднага му цъкам къси-дълги да понамали поне за малко
П.П.
Преди няколко години се прибирам от Плевен за София. Тогава правеха ремонт на главния път и бяха отбили движението през едни села. И понеже имаше тарикати, за които знаците не важат, та бяха сложили едни хубави, големи, чакълени насипи... Та понастъпил съм аз и гледам в далечината някаква кола - ама ще си счупи лостчето на фаровете човека да цъка.. викам си "опа враго е на разклона" и започвам да намалявам. В момента в който наближавам колата - гледам - патрулка, а оня отвътре ми маха да намаля
Особено като видя някое засилено камикадзе - веднага му цъкам къси-дълги да понамали поне за малко

П.П.
Преди няколко години се прибирам от Плевен за София. Тогава правеха ремонт на главния път и бяха отбили движението през едни села. И понеже имаше тарикати, за които знаците не важат, та бяха сложили едни хубави, големи, чакълени насипи... Та понастъпил съм аз и гледам в далечината някаква кола - ама ще си счупи лостчето на фаровете човека да цъка.. викам си "опа враго е на разклона" и започвам да намалявам. В момента в който наближавам колата - гледам - патрулка, а оня отвътре ми маха да намаля

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2