Въпрос за съединител?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 11 Юли 2009, 14:07

meha написа:
BMW-E39 написа:ставаме 4ма :mhihi:

до тука 5-ма :mhihi:

И при мен си отделя височко,не баш високо де,няма вибриране....в Дару казаха че е перфектен
значи и петимата сте за смяна на съединител.Не го чакайте да забуксува щото ще сменяте и други работи.При мен си е точно по средата.Имам около 2-3 см празен ход.Няма регулиране-смяяна трябва
Изображение

Потребител
Аватар

..

Мнение от xpressm23 » 11 Юли 2009, 18:23

Аз сега смених съединителя с нов и пак си отделя горе....:)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

Мнение от Bojidar » 11 Юли 2009, 18:57

Bojidar написа:
При мен няма вибриране. Интересно ми е къде е проблемът. Моята кола е на РЕАЛНИ 92 000. Как трябва да е карана, за да замине толкова бързо съединителят? Ако съединителят е почнал да заминава колата не би трябвало да набира и да е по-тромава, но аз нямам такива наблюдения за сега.
Колега реални килиометри за последните 2-3 години или за последните 12 години
Колега i4koo, километрите са направени от излизането на колата от завода до ден днешен. До 82 000 (на толкова я купих) мога да проследя всяка смяна на някакъв консуматив или част. Дори един майстор се беше учудил как съм намерил толкова запазена кола. И да ти дам съвет, в Германия никой не бърника километражите както в България. И да те светна когато купих колата немецът от автокъщата ми даде 12 месеца гаранция. Но за съжеление колата сега е в България и няма как да си използвам гаранцията. Разрови се малко в mobile.de, за да се увериш, че все още се намира по някоя Е39, която да е запазна и към която се дава гаранция.
Последна промяна Bojidar на 11 Юли 2009, 20:02, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 11 Юли 2009, 19:16

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 13:07, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

Мнение от Bojidar » 11 Юли 2009, 19:32

ОК, колеги, примирявам се, че немците са ме излъгали с някой и друг километър. Инече при първа възможност ще закарам колата до някой сервиз и ще пиша какво се е оказало.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3.0H6 boxer AWD

Мнение от eddy » 11 Юли 2009, 20:05

WALL написа:Bojidar колата ти в никакъв случай не е на толкова км, или си я купил от музея на БМВ. Просто с един стотак минимум отгоре, но и пак не трябва да имаш проблем със съединител защото издържа 300-350 хил км. Точно в германия от автокъща бърникат яко км защото си знаят, че колите им са търсени и знаят на коя кола колко да върнат според техническото състояние и колко е запазена...
Провери си хидравличната система на съединителя помпичката на педала или самия съединител за смяна. Може пороблема да ти е и от СДВ клапана

Колега във всеки един официален представител - вносител на дад марка могат да ти кажат кога и къде за последно е влизала тая кола в офиц сервиз на марката, на колко х.км е била тогава и тн. Могат даже и да ти посочат собствениците на колата при различните влизания, поне в Европа де. Купувал съм друга марка кола и съм ходил в съотв представителство, където имах приятел и с-у 24лв ми дадоха рапечатка с всичката офиц информация която имат, съответно ми казаха, че това не е услуга която по принцип предлагат, а годината беше 2003, така че сега предполагам са още по свързани :) Друг е въпроса дали искат да ти дадат тази информация.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 11 Юли 2009, 20:12

eddy написа:Колега във всеки един официален представител - вносител на дад марка могат да ти кажат кога и къде за последно е влизала тая кола в офиц сервиз на марката, на колко х.км е била тогава и тн.

Леле сега колко ли разплакани фенове ще се появят като разберат грубата истина :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С Кво толко ги гледате тия километри,незнам.....като погледнеш дребните неща в една кола си личи кога е пазена и кога не ;)

Предишна

Назад към E39