рисунки по коли(аерография)
Модератор: bum_bum
13 мнения
• Страница 1 от 1
рисунки по коли(аерография)
Здравеите,неискам да ме нападате веднага че си превя реклама,просто забелязах,че тук има много запалени по това.АЯ на мен това ми е хоби
и реших,че можем да споделим впечатления(на никого не е излишно
)А,ви интересува разгледаите ми саита,там са все мои работи.Ако имам и колеги тук нека си пишем..

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
това с алфата е яко ,има една руса мадама мноу широка в раменете
кефи ме иначе
Имам една идея за рисунка на предния капак ,тя е от доста време ,значи един мноу здрав негър как нагъзва на задна пътен полицай
който е направил особена физиономия която показва че не му е особено комфортно ,

кефи ме иначе
Имам една идея за рисунка на предния капак ,тя е от доста време ,значи един мноу здрав негър как нагъзва на задна пътен полицай

:))
То,не е лошо ама незнам как ще общуваш с полицаите
Много са задръстени...А и ги е яд ...ама мен това ме кефи
Червеният опел беше мои,освен рисунката имаше и червени лампи навсякаде ,направо се обриваха с мене

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
ludiagsm написа:това с алфата е яко ,има една руса мадама мноу широка в раменете![]()
кефи ме иначе
Имам една идея за рисунка на предния капак ,тя е от доста време ,значи един мноу здрав негър как нагъзва на задна пътен полицайкойто е направил особена физиономия която показва че не му е особено комфортно ,
![]()
![]()
и също още един негър отпред и куката да му праи свирки

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Брех , този опел червения с Търновска регистрация , а не съм го виждал
Поздравления за рисунките, много са добри

Поздравления за рисунките, много са добри

???
[quote="Asterix"]Брех , този опел червения с Търновска регистрация , а не съм го виждал
Търновския опел беше мои,ама го продадох
Ти от нашия краи ли си ?

Търновския опел беше мои,ама го продадох

Sharpshooter написа:ludiagsm написа:това с алфата е яко ,има една руса мадама мноу широка в раменете![]()
кефи ме иначе
Имам една идея за рисунка на предния капак ,тя е от доста време ,значи един мноу здрав негър как нагъзва на задна пътен полицайкойто е направил особена физиономия която показва че не му е особено комфортно ,
![]()
![]()
и също още един негър отпред и куката да му праи свирки![]()
![]()
и двамата негри да играят табла или белот на гърба на полицая..хахаха

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: рисунки по коли(аерография)
Людмил написа:Здравеите,неискам да ме нападате веднага че си превя реклама,просто забелязах,че тук има много запалени по това.АЯ на мен това ми е хобии реших,че можем да споделим впечатления(на никого не е излишно
)А,ви интересува разгледаите ми саита,там са все мои работи.Ако имам и колеги тук нека си пишем..
колеги не знам, но клиенти може

Добре дошъл и поздравления за творбите ти

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Re: ???
Людмил написа:Търновския опел беше мои,ама го продадохAsterix написа:Брех , този опел червения с Търновска регистрация , а не съм го виждалТи от нашия краи ли си ?
Да , даже като се връщах от събора ( а и като отивах ) видях реното което си рисувал , един от компанията имат същото рено и много му се кефеше

:)))
То,това рено беше направено цялото с неони отдолу
,като космически караб
Радвам се че му е харесало!!!много меее яд че не доидох на сабора,ама печеното агне......неиздаржах!!! 

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
много яки рисунки. ма я ме светни за такава рисунка на капака не трябва ли смяна на талона и колко хартишки излиза 

:))
Ами,по принцип се снима и се вписва в талона,мисля около35лв-като такситата.Но до сега непознавам някои да го правил
.Защото в закона не е упоменато точно,там пише;коли с рекламни надписи и табели'затова ако няма нещо рекламно...а и си по нахален
Ако те спрат за рисунката,ще те спрат и за аптечка-ще се заяждат.

13 мнения
• Страница 1 от 1