Писна ми ще я продавам
Модератор: Технически модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
много нагло от негова страна.
ето и темата за старата му кола http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=133702&postdays=0&postorder=asc&start=15
ето и за бъдещата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=156519
ето и темата за старата му кола http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=133702&postdays=0&postorder=asc&start=15
ето и за бъдещата

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Колеги незнам дали това трябва да се коментира, но мисля че някои хора преминаха границата... Как може, че и даже да пише че търси 525 даже беше писал че за 7ма серия , тоя човек срам няма ли .....
ПП: то едва ли вече всички не са си направи сметка и са разбрали що за човек е, не го познавам колегата, но това което направи , да се подиграе с помощта и добронамереността на хората. НЯМАМ ДУМИ АМА ЩЕ СЕ ОПРАИМ, обаче незнам на при кой цар....

ПП: то едва ли вече всички не са си направи сметка и са разбрали що за човек е, не го познавам колегата, но това което направи , да се подиграе с помощта и добронамереността на хората. НЯМАМ ДУМИ АМА ЩЕ СЕ ОПРАИМ, обаче незнам на при кой цар....
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65

имам предложение към модераторите:
Теми от този сорт да се изтриват без предупреждение... все пак подфорума е с техническа насоченост...

за да не се повтарям ще дам линк към мой пост свързан с тази тематика:
страница 1, пост №7
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=136090

Поздрави с най-добри чувства,
Д

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Не е луд този, който яде баницата...

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ddddk
- ентусиаст
-
mitko_n1 написа:Не е луд този, който яде баницата...
точно така е!
... ти, дай да оправим моята, че днес разбрах какво значи да "да ти омекнат коленете"
... то и без това цялата тема си е офтопик, няма да се извинявам...

поздрави,
Д

mitko_n1 написа:Не е луд този, който яде баницата...
Така е колега, но така се губи доверието между нас ! Другия път някой колега наистина ще има нужда от помощ (не говоря финансова, защото всеки се мъчи да свърже двата края) и колко колеги, които бяха готови да се отзовад ще го направят след този случей ???

ПП: ИСКАМ Х5 3d , ако някой има излишно ще съм му мн благодарен, обещавам че ще го карам, а след това може и продада защото Х5 4,4i ми се струва че ще върви повече.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
вие май не сте разбрали че тия коли се купуват и карат със сърце.
Не с кинти и тн. Когато имаш сърце за тях никога няма да кажеш - писна ми продавам я. И аз съм се чуствал отчаян особено когато никой от майсторите нищо не правеше по колата ми. Не виждам само защо ревете, сигурно тия коли са ви ежедневки и нямате алтернатива ли ?
Не с кинти и тн. Когато имаш сърце за тях никога няма да кажеш - писна ми продавам я. И аз съм се чуствал отчаян особено когато никой от майсторите нищо не правеше по колата ми. Не виждам само защо ревете, сигурно тия коли са ви ежедневки и нямате алтернатива ли ?

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
За какво доверие говориш? Я виж темата за некоректните в "продава" и тогава говори за доверие....

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ddddk
- ентусиаст
-
Колеги,
аз пак да използвам оф-темата за лична облага, ако позволите...
Имам въпрос към колегата _65536_kb_sec_.
Колега, разглобих си таблото (средната конзола) и го сглобих. Като разкачах блока на управлението на климатроника не обърнах внимание колко букси разкачам - те нали всички са различни и неможе да се объркат и вадих наред. Но, като тръгнах да закачам една букса ми остана свободна. Значи буксите са 3: синя с много пинове, черна с 3 пина и бяла с 2 пина. Ето тази последната (бялата с двата пина) остана празна. Рових-рових за кабелче, но не намерих.
Дали знаеш, дали да вадя всичко отново и да го търся кабелчето или тази букса си е свободна... може би за някаква шукария дето я нямам...
Благодаря предварително.
Поздрави,
Д
Колега, разглобих си таблото (средната конзола) и го сглобих. Като разкачах блока на управлението на климатроника не обърнах внимание колко букси разкачам - те нали всички са различни и неможе да се объркат и вадих наред. Но, като тръгнах да закачам една букса ми остана свободна. Значи буксите са 3: синя с много пинове, черна с 3 пина и бяла с 2 пина. Ето тази последната (бялата с двата пина) остана празна. Рових-рових за кабелче, но не намерих.
Дали знаеш, дали да вадя всичко отново и да го търся кабелчето или тази букса си е свободна... може би за някаква шукария дето я нямам...
Благодаря предварително.
Поздрави,
Д

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
това е поредния пример заа българщината!
Как хората събират пари за да помогнат на човек които в крайна сметка решава накрая да изкара някой лев от цялата работа,че накрая 25ца си стърим ,а младежа дали се е сетил ,че на 25цата някой части са още по интересни като цифри?
И нали пари нямаше?Та Гецата(господ здраве да му дава) се ангажира и му направи колата бургия !
Просто тоя човек ако има смелостта пак да се оплаче в тоя форум трябва да е най безочливия човек на земята!
А колегата с проблема в автомата да се хване и някой който има ел схеми за неговата кола да му ги прати и да почва да мери с мултицета кабелите и да проследява!Това е шанса тая кола да се възстанови!Или инсталация от друга колацяла разплетена жица по жица!
УСПЕХ!
Как хората събират пари за да помогнат на човек които в крайна сметка решава накрая да изкара някой лев от цялата работа,че накрая 25ца си стърим ,а младежа дали се е сетил ,че на 25цата някой части са още по интересни като цифри?
И нали пари нямаше?Та Гецата(господ здраве да му дава) се ангажира и му направи колата бургия !
Просто тоя човек ако има смелостта пак да се оплаче в тоя форум трябва да е най безочливия човек на земята!
А колегата с проблема в автомата да се хване и някой който има ел схеми за неговата кола да му ги прати и да почва да мери с мултицета кабелите и да проследява!Това е шанса тая кола да се възстанови!Или инсталация от друга колацяла разплетена жица по жица!
УСПЕХ!
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
ddddk написа:Колеги,
Благодаря предварително.
Поздрави,
Д
Позволявам си да попитам: мъжко или женско е останало, че не мога да си го представя... иначе на самото управление има една (бяла мисля) която е за вентилаторчето на датчика, ама тя излизаше от управлението и пак там влизаше... образно казано

или говориш за осветлението на запалката

- ddddk
- ентусиаст
-
еми, пинчетата стърчат нагоре значи мъжки, но са в бял цокъл.
вентилаторчето също е бяло, но него не го броя, защото то си е там и въобще не се разкача, а запалката си е съвсем отделно, тя е на кората, а не на този блок.
дано да съм те опътил
Поздрави,
Д
вентилаторчето също е бяло, но него не го броя, защото то си е там и въобще не се разкача, а запалката си е съвсем отделно, тя е на кората, а не на този блок.
дано да съм те опътил
Поздрави,
Д

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
ddddk написа:еми, пинчетата стърчат нагоре значи мъжки, но са в бял цокъл.
дано да съм те опътил
Поздрави,
Д
След проверка установих:
1. То туй женско - в него се пъха...
2. Нищо не ми е включено там и няма и какво да се включи... скоро разглабях централата...
3. Не съм мерил какво дава, ама явно е нещо за по-високите версии... нека кажат хората с налична букса... какво повече контролира?

56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4