Опаааа...!! Ооопааа.аааа...! Некой ме замера с бани ,ве!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Опаааа...!! Ооопааа.аааа...! Некой ме замера с бани ,ве!!

Мнение от SKISA » 10 Юли 2009, 9:05

"...гъсти буреносни облаци закриха небето над софия. сутринта не вещаеше добро...!"

Изображение

...след изключително ползотоврен разговор с колегата радев на скайпа за клупове,въжета и пиратски фльонги -влизам да пребия сърнето...!! .....или да утрепам шарана,или да гътна мечката,...да скина цокалото или както желаете го наречете!! седя си в поза тип:"Мислителя на Роден" и се наслаждавам на половината ебане ,дето е срането! и в тоа момент некой почва да ме замера с бани!! начи седим и серем и в един момент само седим.......!!! трясъка беше толко оглушителен ,че ми се дръпна лайното и ми се качи в гърлото!! се едно ме гръмнаха с гранатомет! 1сантим стъкло над два квадрата се срина като берлинската стена! въпреки ,че е темперирано като на колите и стана на кубчета -имаше и няколко люспи забити като шрапнели в касата на вратата! добре ,че съм зад една колона като в малък окоп и не можа да ме порази вражеския огън! след трясъка тишина ! и аз гледам заобикалящия ме пейзаж и не мога да разбера кво е станало ,щото на местото на стъклото -празно и не разбирам ,че го нема вече безвъзвратно! в един момент погледнах пода и вече загрех кво се е случило! след още неколко секунди жена ми почва да вика като приклещена отвън ,щото вратата е плъзгаща и се заклещила от стъклата и тя не можа да отвори ,за да провери защо се самоубива "слънцето и" и дали щетите ще се покрият от застраховката му живот!след дълги писъци и дърпане на вратата и издиране на долния и край отворих и показах творението си! в другия пост написах ,че съм пръднал ,ма не е верно! така и не можах да стигна до прелюдията!
п.с. искам показания за снощи между 8 и 12ч къде са били лицето радев и ицо !
атентата-неуспешен!
ето и кадри от събитието ,които доказват професионализма на заложената бомба и как е изчислен точно тротила ,за да не бутне стените!
п.с. на п.с.! сега започвам да връзвам картинката защо радев ми вика: "айде иди сери...!
"

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 10 Юли 2009, 9:20

:ahah:

дори и без да гледам аватара и ник нейма се сещам кой е автор на темата, просто няма друг кой да разкаже историята толкова цветущо.
лепна ми широка усмиивка още от сутринта, БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО!
добре че атентата се е разминал без жертви и пострадали :D :D :D
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 10 Юли 2009, 9:21

Кофата с диаманти е за мене :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 10 Юли 2009, 9:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :bowdown: :weed: Кофти работа ама как си го написал голям смях :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 10 Юли 2009, 10:31

Аз бях, признавам, не можах да понеса мисълта, че някой е изплагиатствал почти мивката ми в банята. Също и цветовото съчетание на плочките. Ама па фризовете са ми по-хубави.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Юли 2009, 10:36

фриза и той е от стъкло и се чудим дали да не ги избушим да не гръмнат и те!!! по-хубав трънци! моя си мени некви лентички като мърдаш и го гледаш и се едно върват вълни!
баси още пи пищат ушите от трясъка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 10 Юли 2009, 10:46

И в крайна сметка от какво се пръсна? Аз залагам на някаква резонанс с извършваната от теб дейност по това време. Като Колизеума, който е паднал след резонанс с едновременното ръкопляскане на хиляди хора :mhihi:
Ба, голямо сравнение, шумен ще да си бил ;)
Последна промяна Archangel на 10 Юли 2009, 13:54, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Юли 2009, 10:49

бате,даже не можах да стигна до прелюдията!! немаше още аплодисменти! аз ви каам ,че некой ме замера с бани!!
няма как да се случи от улягане на блока ,щото отгоре не опира в тавана! слагана е преди 6г некъде тая кабина! балиго от кво стана....

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 10 Юли 2009, 11:01

Малиии, на системи съм от тва описание...

Сега сериозно - това е 100% от някакво напрежение в рамката на кабината... Помниш ли дали напоследък вратата се е затваряла трудно, правени ли са някакви побългарявания...
Si non confectus, non reficiat.

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Юли 2009, 11:03

нищо не е правено-вратата си се затваряше до последно идеално! така си е от как съм я сложил! жената разпраа ,че нощеска било друснало леко некъв земетръс ,ма и от тва не вервам ,щото просто няма какво да я натисне!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 10 Юли 2009, 12:01

Не е нужно да я натиска нещо, просто от вибрациите може да се случи. И @Archangel бате, Резонанс, не синхрон :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 10 Юли 2009, 12:27

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :help: :help: :help: :help: :help: :mhihi: :mhihi: :mhihi: НЯМАМ КОМЕНТАР :mhihi: :mhihi: :mhihi: много ви болят главите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 10 Юли 2009, 12:46

"Пластилина" не е това ,което беше.... :evil: Огледай хубаво кенефната чиния следващия път преди да....Изображение

ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Юли 2009, 13:07

Иво , на теб 'се нек'вибомбени истории ти се случват, ше ти сложим тротилов еквивалент на телесната маса вече :winky:
Never mistake motion for action...

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 10 Юли 2009, 13:19

Към автора - да е удряно стъклото нещо, прозореца на банята да е бил отворен и да е влетял някакъв предмет вътре, да имаш отмъстителни съседи? Като почиства след аварията да си намирал нещо друго освен стъклата по пода?
Si non confectus, non reficiat.

Следваща

Назад към Страхотни истории