Опаааа...!! Ооопааа.аааа...! Некой ме замера с бани ,ве!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Опаааа...!! Ооопааа.аааа...! Некой ме замера с бани ,ве!!
"...гъсти буреносни облаци закриха небето над софия. сутринта не вещаеше добро...!"
...след изключително ползотоврен разговор с колегата радев на скайпа за клупове,въжета и пиратски фльонги -влизам да пребия сърнето...!! .....или да утрепам шарана,или да гътна мечката,...да скина цокалото или както желаете го наречете!! седя си в поза тип:"Мислителя на Роден" и се наслаждавам на половината ебане ,дето е срането! и в тоа момент некой почва да ме замера с бани!! начи седим и серем и в един момент само седим.......!!! трясъка беше толко оглушителен ,че ми се дръпна лайното и ми се качи в гърлото!! се едно ме гръмнаха с гранатомет! 1сантим стъкло над два квадрата се срина като берлинската стена! въпреки ,че е темперирано като на колите и стана на кубчета -имаше и няколко люспи забити като шрапнели в касата на вратата! добре ,че съм зад една колона като в малък окоп и не можа да ме порази вражеския огън! след трясъка тишина ! и аз гледам заобикалящия ме пейзаж и не мога да разбера кво е станало ,щото на местото на стъклото -празно и не разбирам ,че го нема вече безвъзвратно! в един момент погледнах пода и вече загрех кво се е случило! след още неколко секунди жена ми почва да вика като приклещена отвън ,щото вратата е плъзгаща и се заклещила от стъклата и тя не можа да отвори ,за да провери защо се самоубива "слънцето и" и дали щетите ще се покрият от застраховката му живот!след дълги писъци и дърпане на вратата и издиране на долния и край отворих и показах творението си! в другия пост написах ,че съм пръднал ,ма не е верно! така и не можах да стигна до прелюдията!
п.с. искам показания за снощи между 8 и 12ч къде са били лицето радев и ицо !
атентата-неуспешен!
ето и кадри от събитието ,които доказват професионализма на заложената бомба и как е изчислен точно тротила ,за да не бутне стените!
п.с. на п.с.! сега започвам да връзвам картинката защо радев ми вика: "айде иди сери...!
"

...след изключително ползотоврен разговор с колегата радев на скайпа за клупове,въжета и пиратски фльонги -влизам да пребия сърнето...!! .....или да утрепам шарана,или да гътна мечката,...да скина цокалото или както желаете го наречете!! седя си в поза тип:"Мислителя на Роден" и се наслаждавам на половината ебане ,дето е срането! и в тоа момент некой почва да ме замера с бани!! начи седим и серем и в един момент само седим.......!!! трясъка беше толко оглушителен ,че ми се дръпна лайното и ми се качи в гърлото!! се едно ме гръмнаха с гранатомет! 1сантим стъкло над два квадрата се срина като берлинската стена! въпреки ,че е темперирано като на колите и стана на кубчета -имаше и няколко люспи забити като шрапнели в касата на вратата! добре ,че съм зад една колона като в малък окоп и не можа да ме порази вражеския огън! след трясъка тишина ! и аз гледам заобикалящия ме пейзаж и не мога да разбера кво е станало ,щото на местото на стъклото -празно и не разбирам ,че го нема вече безвъзвратно! в един момент погледнах пода и вече загрех кво се е случило! след още неколко секунди жена ми почва да вика като приклещена отвън ,щото вратата е плъзгаща и се заклещила от стъклата и тя не можа да отвори ,за да провери защо се самоубива "слънцето и" и дали щетите ще се покрият от застраховката му живот!след дълги писъци и дърпане на вратата и издиране на долния и край отворих и показах творението си! в другия пост написах ,че съм пръднал ,ма не е верно! така и не можах да стигна до прелюдията!
п.с. искам показания за снощи между 8 и 12ч къде са били лицето радев и ицо !
атентата-неуспешен!
ето и кадри от събитието ,които доказват професионализма на заложената бомба и как е изчислен точно тротила ,за да не бутне стените!
п.с. на п.с.! сега започвам да връзвам картинката защо радев ми вика: "айде иди сери...!
"

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46

дори и без да гледам аватара и ник нейма се сещам кой е автор на темата, просто няма друг кой да разкаже историята толкова цветущо.
лепна ми широка усмиивка още от сутринта, БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО!
добре че атентата се е разминал без жертви и пострадали

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз бях, признавам, не можах да понеса мисълта, че някой е изплагиатствал почти мивката ми в банята. Също и цветовото съчетание на плочките. Ама па фризовете са ми по-хубави.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- SKISA
-
-
фриза и той е от стъкло и се чудим дали да не ги избушим да не гръмнат и те!!! по-хубав трънци! моя си мени некви лентички като мърдаш и го гледаш и се едно върват вълни!
баси още пи пищат ушите от трясъка
баси още пи пищат ушите от трясъка
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
И в крайна сметка от какво се пръсна? Аз залагам на някаква резонанс с извършваната от теб дейност по това време. Като Колизеума, който е паднал след резонанс с едновременното ръкопляскане на хиляди хора
Ба, голямо сравнение, шумен ще да си бил

Ба, голямо сравнение, шумен ще да си бил

Последна промяна Archangel на 10 Юли 2009, 13:54, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- SKISA
-
-
бате,даже не можах да стигна до прелюдията!! немаше още аплодисменти! аз ви каам ,че некой ме замера с бани!!
няма как да се случи от улягане на блока ,щото отгоре не опира в тавана! слагана е преди 6г некъде тая кабина! балиго от кво стана....
няма как да се случи от улягане на блока ,щото отгоре не опира в тавана! слагана е преди 6г некъде тая кабина! балиго от кво стана....
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Малиии, на системи съм от тва описание...
Сега сериозно - това е 100% от някакво напрежение в рамката на кабината... Помниш ли дали напоследък вратата се е затваряла трудно, правени ли са някакви побългарявания...
Сега сериозно - това е 100% от някакво напрежение в рамката на кабината... Помниш ли дали напоследък вратата се е затваряла трудно, правени ли са някакви побългарявания...
Si non confectus, non reficiat.
- SKISA
-
-
нищо не е правено-вратата си се затваряше до последно идеално! така си е от как съм я сложил! жената разпраа ,че нощеска било друснало леко некъв земетръс ,ма и от тва не вервам ,щото просто няма какво да я натисне!
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Не е нужно да я натиска нещо, просто от вибрациите може да се случи. И @Archangel бате, Резонанс, не синхрон 

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Иво , на теб 'се нек'вибомбени истории ти се случват, ше ти сложим тротилов еквивалент на телесната маса вече 

Never mistake motion for action...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Към автора - да е удряно стъклото нещо, прозореца на банята да е бил отворен и да е влетял някакъв предмет вътре, да имаш отмъстителни съседи? Като почиства след аварията да си намирал нещо друго освен стъклата по пода?
Si non confectus, non reficiat.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2