рисунки по коли(аерография)

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

рисунки по коли(аерография)

Мнение от Людмил » 05 Май 2005, 8:07

Здравеите,неискам да ме нападате веднага че си превя реклама,просто забелязах,че тук има много запалени по това.АЯ на мен това ми е хоби :D и реших,че можем да споделим впечатления(на никого не е излишно :lol: )А,ви интересува разгледаите ми саита,там са все мои работи.Ако имам и колеги тук нека си пишем..
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 06 Май 2005, 10:34

това с алфата е яко ,има една руса мадама мноу широка в раменете :)

кефи ме иначе

Имам една идея за рисунка на предния капак ,тя е от доста време ,значи един мноу здрав негър как нагъзва на задна пътен полицай :) който е направил особена физиономия която показва че не му е особено комфортно , :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

:))

Мнение от Людмил » 06 Май 2005, 11:56

То,не е лошо ама незнам как ще общуваш с полицаите :mhihi: Много са задръстени...А и ги е яд ...ама мен това ме кефи :mhihi: Червеният опел беше мои,освен рисунката имаше и червени лампи навсякаде ,направо се обриваха с мене
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 06 Май 2005, 12:05

ludiagsm написа:това с алфата е яко ,има една руса мадама мноу широка в раменете :)

кефи ме иначе

Имам една идея за рисунка на предния капак ,тя е от доста време ,значи един мноу здрав негър как нагъзва на задна пътен полицай :) който е направил особена физиономия която показва че не му е особено комфортно , :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и също още един негър отпред и куката да му праи свирки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 06 Май 2005, 12:11

И като те спрат и като те питат какви са тия рисунки и ше им кажеш, че харесваш мьже в униформи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 06 Май 2005, 12:56

Брех , този опел червения с Търновска регистрация , а не съм го виждал :)

Поздравления за рисунките, много са добри :yes:
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

младши ентусиаст
Аватар

???

Мнение от Людмил » 06 Май 2005, 13:42

[quote="Asterix"]Брех , този опел червения с Търновска регистрация , а не съм го виждал :)
Търновския опел беше мои,ама го продадох :lol: Ти от нашия краи ли си ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 06 Май 2005, 16:41

Sharpshooter написа:
ludiagsm написа:това с алфата е яко ,има една руса мадама мноу широка в раменете :)

кефи ме иначе

и също още един негър отпред и куката да му праи свирки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и двамата негри да играят табла или белот на гърба на полицая..хахаха :mhihi:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: рисунки по коли(аерография)

Мнение от ati » 09 Май 2005, 23:39

Людмил написа:Здравеите,неискам да ме нападате веднага че си превя реклама,просто забелязах,че тук има много запалени по това.АЯ на мен това ми е хоби :D и реших,че можем да споделим впечатления(на никого не е излишно :lol: )А,ви интересува разгледаите ми саита,там са все мои работи.Ако имам и колеги тук нека си пишем..

колеги не знам, но клиенти може ;)
Добре дошъл и поздравления за творбите ти :yes:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Re: ???

Мнение от Asterix » 10 Май 2005, 14:44

Людмил написа:
Asterix написа:Брех , този опел червения с Търновска регистрация , а не съм го виждал :)
Търновския опел беше мои,ама го продадох :lol: Ти от нашия краи ли си ?

Да , даже като се връщах от събора ( а и като отивах ) видях реното което си рисувал , един от компанията имат същото рено и много му се кефеше ;)
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

младши ентусиаст
Аватар

:)))

Мнение от Людмил » 10 Май 2005, 16:26

То,това рено беше направено цялото с неони отдолу :yes: ,като космически караб :D Радвам се че му е харесало!!!много меее яд че не доидох на сабора,ама печеното агне......неиздаржах!!! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 20 Май 2005, 9:52

много яки рисунки. ма я ме светни за такава рисунка на капака не трябва ли смяна на талона и колко хартишки излиза :?:

младши ентусиаст
Аватар

:))

Мнение от Людмил » 21 Май 2005, 8:42

Ами,по принцип се снима и се вписва в талона,мисля около35лв-като такситата.Но до сега непознавам някои да го правил :mhihi: .Защото в закона не е упоменато точно,там пише;коли с рекламни надписи и табели'затова ако няма нещо рекламно...а и си по нахален :mhihi: Ако те спрат за рисунката,ще те спрат и за аптечка-ще се заяждат.

Назад към Tuning