m52b28
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
m52b28
Предлагат ми един двигател m52b28 от е39 с ръчни скорости, обаче трябва да си го сваля ! Какво трябва да сваля освен двиг, скорости, инсталацията в коша, компютъра ? имобилайзера и компютъра къде седят ? какво още трябва да сваля ? с кои системи компютъра на двигателя прави връзка за да може да се запали и да работи ? предполагам и предната част на кардана за да стане в е30 !

Re: m52b28
tZv3t0zAr написа:Предлагат ми един двигател m52b28 от е39 с ръчни скорости, обаче трябва да си го сваля ! Какво трябва да сваля освен двиг, скорости, инсталацията в коша, компютъра ? имобилайзера и компютъра къде седят ? какво още трябва да сваля ? с кои системи компютъра на двигателя прави връзка за да може да се запали и да работи ? предполагам и предната част на кардана за да стане в е30 !
Питай какво ще каже Явор по въпроса

- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
BMW-E39 написа:наи добре питаи колегата shondi , тои скоро сложи същия мотор в е30
Ника на колегата е Shondy , който между другото е изключително коректен и знае какво прави!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ама в е39 не е ли м54
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Sharo написа:ама в е39 не е ли м54

М54 в Е39 са:
М54B22
M54B25
M54B30
Ако бъркам колегите да ме поправят!