Писна ми ще я продавам
Модератор: Технически модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Писна ми ще я продавам
Здравейте момчета,ще си продам колата накрая
Писна ми.Немога да и управя проблема с кутията и най-важното е че никой в нашия град не може да каже какво и е точно,едни казват ккутия други компютър.И най-важното е че всеки ми казва да не я карам така,но без нея сам без крака просто.А и съм без работа от 6 мес. и каквото имах спестено замина по нея да я управя но уви,само пари по сервизи и накрая нищо.Накладки и термостат са за смяна но се предавам вече,просто нямам пари да я поддържам и ще разсипя колата.Страшно запазен и хубав автомобил е ,и ме боли че ще замине.Не хленча пред Вас,просто споделям болката си пред хора за които БМВ не е просто кола и ще ме разберат,за какво говоря-болката ми е голяма.С огромно желание и хъс я взех,но вече като я видя ми се преобръщат червата.Знам че форума тук е технически и моля модераторите да ме извинят,но тук сме всички каращи Е34 и най-вече Вие ще ме разберете.

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Re: Писна ми ще я продавам
arkys написа:Здравейте момчета,ще си продам колата накраяПисна ми.Немога да и управя проблема с кутията и най-важното е че никой в нашия град не може да каже какво и е точно,едни казват ккутия други компютър.И най-важното е че всеки ми казва да не я карам така,но без нея сам без крака просто.А и съм без работа от 6 мес. и каквото имах спестено замина по нея да я управя но уви,само пари по сервизи и накрая нищо.Накладки и термостат са за смяна но се предавам вече,просто нямам пари да я поддържам и ще разсипя колата.Страшно запазен и хубав автомобил е ,и ме боли че ще замине.Не хленча пред Вас,просто споделям болката си пред хора за които БМВ не е просто кола и ще ме разберат,за какво говоря-болката ми е голяма.С огромно желание и хъс я взех,но вече като я видя ми се преобръщат червата.Знам че форума тук е технически и моля модераторите да ме извинят,но тук сме всички каращи Е34 и най-вече Вие ще ме разберете.
Ееееееее колега много съжалявам

Сега ще ти кажа от каде идва проблема.
Проблема идва,че винаги хора които страдат от перфекционизъм им идват на главата подобни проблеми

Просто съм се обедил в тва,че понягога бих казал доста често,такива хора дето недават и прашинка да падне по колата,страдат от постоянно чупеща се кола

И,аз по някога се ядосвам,за теа работи,ама няма фаида.
Тука в махалата има двама малУумници дето се състезават кой пръв ше си счупи колата и нема ти казвам,за какво каране и отношение става на въпрос посредством колите им

Но уви чупене няма,даже постоянно си патуват към морето и чужбина и се връщат без никви проблеми.
Даже незнам как ги пускат извън страната с тези коли.
Хич да не ти пука маика и да еба и ламарината.
Пожелавам ти,ако не успееш да я поправиш то да си купиш много по хубава!

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Колега - и аз съм така - не съм взимал кинти повече от половин година, а при мен нещата за ремон са в пъти повече - например: за смяна са капачка, палец, ремък, ролка, хидр.маркучи и големия за въздуха, мембрани на изспарителя, предни амортесьори, предни и задни пружини, предни носачи, биалети, накладки, тампони, кормилната оредба е за ремонт, скоростната кутия тече, както и дифа, а и акомулатора се скапа и нямам и летни гуми и т.н. мога да изброявам още - за това не я карам, само от време на време правя по едно кръгче пред блока да я раздвижвам да не се срастне с асвалта
Много ми е жал, но все пак не мога да си представя да я продам и като слизам пред блока нея да я няма!!!
Не спирам да се надявам че скоро ще попадне от някъде някой лев и малко по малко ще почна да я стягам! Пожелавам ти и твойта скоро да я оправиш! Успех

- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
Колега здравей,
не се познаваме но аз сам ти виждал колата-НЕВЕРОЯТНА е!!!
Не знам дали ще ти помогне но ще опитам.При мен на работа има едни майсторчета електичарчета Иван и Веселин.Намират се в бившата яйцебаза(Георги Кочев 92).Мисля че те могат да ти помогна понеже са правили чудеса с много автомобили и могат да ти помогнат.Мога да ти дам и номер за да се чуеш с тях.
П.С.дано сам ти помогнал и успех!!
не се познаваме но аз сам ти виждал колата-НЕВЕРОЯТНА е!!!
Не знам дали ще ти помогне но ще опитам.При мен на работа има едни майсторчета електичарчета Иван и Веселин.Намират се в бившата яйцебаза(Георги Кочев 92).Мисля че те могат да ти помогна понеже са правили чудеса с много автомобили и могат да ти помогнат.Мога да ти дам и номер за да се чуеш с тях.
П.С.дано сам ти помогнал и успех!!

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравей,
колегата santo_bansko е абсолютно прав. Колкото повече я мисля мойта кола толкова по-зле става. А пък гледам съседите палят и тръгват и това е - дертове никакви - дори смяната на маслото просрочват и пак не им пука и си жулят с морганите и спят спокойно.
Лошото е, че при такава експлоатация идва един момент, когато колата така се смарангясва, че единствения път е моргата.
Пожелавам ти да стегнеш колата или поне ако я сменяш да попаднеш на по-читава.
Поздрави и успех,
Д
колегата santo_bansko е абсолютно прав. Колкото повече я мисля мойта кола толкова по-зле става. А пък гледам съседите палят и тръгват и това е - дертове никакви - дори смяната на маслото просрочват и пак не им пука и си жулят с морганите и спят спокойно.
Лошото е, че при такава експлоатация идва един момент, когато колата така се смарангясва, че единствения път е моргата.
Пожелавам ти да стегнеш колата или поне ако я сменяш да попаднеш на по-читава.
Поздрави и успех,
Д

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
добре де, аз пак не разбрах какъв е проблем, сподели, пък знаеш ли, може все от някъде да изскочи решение 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
VesoPesa написа:добре де, аз пак не разбрах какъв е проблем, сподели, пък знаеш ли, може все от някъде да изскочи решение
мисля че кутията беше насаждана и компа и беше и той навързван и тн и тн.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Е добре де вземи една ръчка и си перфект... Ше свикнеш.. А и ръчката е максимум 200лв... И един махових ти трябва до колкото знам и това е ...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
за 200лв и кутия и маховик ще му дам- ако даде 300 давам още и педалите и кардана и помпите на съединителяSaSo написа:Е добре де вземи една ръчка и си перфект... Ше свикнеш.. А и ръчката е максимум 200лв... И един махових ти трябва до колкото знам и това е ...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Ми в такъв случай я продавай.
имаше един колега, той ревече, че нема пари да си я стегне, събраха му пари, кой части му даде, кой му ремонтира, но пак я продаде и ся си търси 525и
имаше един колега, той ревече, че нема пари да си я стегне, събраха му пари, кой части му даде, кой му ремонтира, но пак я продаде и ся си търси 525и

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Stanchev написа:Ми в такъв случай я продавай.
стига бе! Майтапиш се?!? ... е, тогава за къв х... го провихме тоз всичкия екшън... и що думи изписахме и пари пращахме и фонд щяхме да създаваме и във "важни" има тема за взаимопомощ...
... не говориш сериозно... човека си му беше мерак и си я направи... май...
Абе, да не говорим за различни хора... ?

56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4