Защо "TooCool" все още не е бан ?

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Защо "TooCool" все още не е бан ?

Мнение от acho.rs » 04 Юли 2009, 12:30

С последната тема , направо ме разби - вместо да сподели радостта си от 4ти юли , той във направо ос*а България . От какъв зор , се заяжда със българите на празника на Америка - абсолютно никаква логика , както всичките му коментари :help: :help: :help:
Силно впечатление ми правят неговите малуумни коментари - в 90% от тях той се заяжда със България и българия и постоянно изнервя ВСИЧКИ ... заради което и го хранят така .
Виждам че е от 5 години във форума , но мисля че е крайно наложително някой да го санкционира . Ако беше новорегистриран 100% да е изхвърчал .
Писна ми на мен а и на много други хора , да му търпим заяждането и глупостите :idea:
"- Нали знаете, че така или иначе си умирате в кофата (булгаристан) и спасение за такива като вас няма..... "
И това без никой да го е предизвикал или казал нещо , направо си влиза и започва да се гаври със нас :help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Юли 2009, 12:58

Чакай да получиш съществен отговор на въпроса ти :mhihi:
И аз съм питал, ли питал, но всички се правят на приятно разсеяни. Поне да имаха малко кураж да защитят името на родината си, ама на...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Юли 2009, 15:32

///peter написа:Чакай да получиш съществен отговор на въпроса ти :mhihi:
И аз съм питал, ли питал, но всички се правят на приятно разсеяни. Поне да имаха малко кураж да защитят името на родината си, ама на...

Срамно е да се дава гласност на такъв нещастник , който срамни родината си ... и това става в един от най-големите форуми и продължава смрамно дълго :evil:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Юли 2009, 16:05

По-срамна е неадекватната позиция, но и за това 20г ни управляват от анадола, та за един форум ли? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Юли 2009, 19:13

Благодаря за бързия и точен отговор на "чорбаджиите" на сайта :evil:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Юли 2009, 23:20

Какво пак е направил? :mhihi:

///peter написа:По-срамна е неадекватната позиция, но и за това 20г ни управляват от анадола, та за един форум ли? :mhihi:

Каква неадекватна позиция бре колега?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 08 Юли 2009, 0:01

!!Asen_X написа:Какво пак е направил? :mhihi:

///peter написа:По-срамна е неадекватната позиция, но и за това 20г ни управляват от анадола, та за един форум ли? :mhihi:

С последната тема , направо ме разби - вместо да сподели радостта си от 4ти юли , той във направо ос*а България . От какъв зор , се заяжда със българите на празника на Америка - абсолютно никаква логика , както всичките му коментари
Силно впечатление ми правят неговите малуумни коментари - в 90% от тях той се заяжда със България и българия и постоянно изнервя ВСИЧКИ ... заради което и го хранят така .
Виждам че е от 5 години във форума , но мисля че е крайно наложително някой да го санкционира . Ако беше новорегистриран 100% да е изхвърчал .
Писна ми на мен а и на много други хора , да му търпим заяждането и глупостите
"- Нали знаете, че така или иначе си умирате в кофата (булгаристан) и спасение за такива като вас няма..... "
И това без никой да го е предизвикал или казал нещо , направо си влиза и започва да се гаври със нас

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 08 Юли 2009, 0:01

Прочети първия пост бре Асене.
Колегата има право и аз се чувствам обиден от думите на Милко,тук съм избрал тук живея,Но се чуда той защо живее тук като толкова милее за САЩ :roll:
И верно вземете да вземете някакви мерки щото става вече смешно :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Юли 2009, 3:34

acho.rs написа:

С последната тема , направо ме разби - вместо да сподели радостта си от 4ти юли , той във направо ос*а България . От какъв зор , се заяжда със българите на празника на Америка - абсолютно никаква логика , както всичките му коментари
И това без никой да го е предизвикал или казал нещо , направо си влиза и започва да се гаври със нас

Леле пак ли е имало тема за индепендънс дей? :mhihi:
И аз и колегите нееднократно сме му слагали административни наказания заради тези изпълнения, говорили сме с него и уж тъкмо се позакроти и хоп - празник на УСА и вади черпака ;)
Като изключим системната разправия на тема БГ срещу УСА, момчето е пич но в крайна сметка постингите му често предизвикват раздразнение и спорове, така че изхода е ясен.
Спирам му правата за публикуване безсрочно. С колегите ще мислим какво да го правим по-нататък и дали изобщо ще му възстановим правото да пише.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Юли 2009, 5:02

Scott написа:Колегата има право и аз се чувствам обиден от думите на Милко,тук съм избрал тук живея,Но се чуда той защо живее тук като толкова милее за САЩ :roll:

Незнам пич, питай си го него за САЩ.
Аз лично не се обиждам от думите му. Обичам си родината и съм готов живота си да дам за България, но мразя държавата, която превърна родната ми земя в бунището на Европа. 500 години турците избиваха, изнасилваха и сменяха вярата на предците ни. Левски, Ботев... дадоха живота си за да сме свободни, а ние кво направихме ... новини на турски по националната телевизия, джамия в центъра на София, а в парламента - Ахмет Доган.
Като му чета на Милко постингите, не ми става обидно заради думите му за България... по скоро ме обзема яд и тъга, че няма българи, които с такава фанатичност да говорят за родината, да издигат на такава висота националните ни празници. То и как да има... като не остана какво да браним и обичаме, не остана и с какво да се гордеем. Единствените ни поводи за гордост са някъде в учебниците по история....

Вместо да се обиждате от думите на някакъв човек в някакъв форум, погрижете се децата ви да научат първо химна на България, а не текстовете на Азис. Погрижете се да прочетат историята на България, а не новия брой на някое списание. Погрижете се да се научат да пишат имената на националните ни герои с главна буква, а не да пишат собствените си имена с маркер върху паметниците на тези, които загинаха за свободата на тази страна. Погрижете се на всеки национален празник да ги водите до разни исторически места в България, за да знаят, че тези дни са велики дни за нашата национална идентичност и история, а не просто повод да не са на училище. Погрижете се един ден децата ви да имат волята да се борят и да направят тази държава отново велика. Борете се и вие редом с тях... дайте им най-ценното - родина, за която да милеят, земя, който да бранят.

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 08 Юли 2009, 5:10

Ти са Милко ли защитаваш, само не разбрах :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В интерес на истината много правилни неща си написал...
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 08 Юли 2009, 19:24

!!Asen_X написа:
acho.rs написа:

Леле пак ли е имало тема за индепендънс дей? :mhihi:
И аз и колегите нееднократно сме му слагали административни наказания заради тези изпълнения, говорили сме с него и уж тъкмо се позакроти и хоп - празник на УСА и вади черпака ;)
Като изключим системната разправия на тема БГ срещу УСА, момчето е пич но в крайна сметка постингите му често предизвикват раздразнение и спорове, така че изхода е ясен.
Спирам му правата за публикуване безсрочно. С колегите ще мислим какво да го правим по-нататък и дали изобщо ще му възстановим правото да пише.

Ами , радвам се че обърнахте внимание и взехте темата на сериозно . Не го знам какъв човек е , не ме и интресува - нееднократно съм чел неговите подигравателни постове за БГ и колкото и да е "добро момче , иначе " не мисля че трябва това да "опрощава" тоталните му анти-български постове . Индипендънс дей е велик за Америка и като такъв , аз го уважавам празника , но не виждам от какъв зор , това е повод да наречеш родината си кенеф ? Още по-жалко е че тва едни америкнаец , никога ама никога няма да го направи ... колко жалки българи има наистина :help:
Никога не съм писал против спамъри - не ме бърка ( просто подминавам) , нито против фенове на други марки , дошли да дразнят ( тях ги храня) , още по-малко съм товарил някой , който е объркал под форума , но със този си пост ТуКулл ( по-скоро - соу радикиолъс) направо ми скъса нервите , не само на мен но и на много други хора имали нещастието да четат , някой от темите му ... И не многа да повярвам , как този човек има очи да иска транспорт за мотор ли какво ли беше , та чак някой му се и отзова (някой от "кенефа България" ):evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Юли 2009, 7:54

Неотстраняването му за мен бе неадекватна позиция, до този момент :yes: След като е "булгаристан" и прочие в неговите очи, би трябвало да бъде изхвърлен (не временно) с 200 към заветния за колегата САЩ, ако толкова много иска да ходи там, да ми пише на ЛС, ще го уредя :mhihi:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума