520 E34 АВТОМАТИК ПОМОЩ
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- FaCtoRy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: хората да гледат
- Мечтае да кара: M-POWER
520 E34 АВТОМАТИК ПОМОЩ
ЗНАЧИ ИМАМ ПИТАНЕ ОТНОСНО ТОЗИ АВТОМОБИЛ ЕДНО НЕШТО.ПАЛЯ КОЛАТА СЕДИ СИ НА МЯСТО НА ТАБЛОТО СИ ПИШЕ ЧЕ Е НА (Р) ПАРКИНГ ВКЛИОЧВАМ НА (D) ДИРЕКТНА КАРАМ 200М И НА МЯСТОТО НА (D) ИЗЛИЗА ЕДНО ВНИМАНИЕ В КРЪГЧЕ (!) И СИ СЕДИ НА ЕДНА СКОРОСТ И ДИГА ОПРЕДЕЛЕНА СКОРОСТ ДО 80 МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ ДАЖЕ И ДА ВЛЕЗЕ В КРИТИЧНИ НЕ СМЕНЯ.......КАЗАХА МИ ДА ВИДЯ МАСЛОТО НА СКОРОСТНАТА.....МАЛКО СЪВЕТИ НЯМА ДА Е ЗЛЕ МЕРСИ 

Колега, искам да ти обърна внимание на едно от правилата ( #18 ) за писане във форума, а именно:
"Нежелателно е ползването на цял текст с ГЛАВНИ БУКВИ! Читателите на форума са с достатъчно добро зрение. Ползвайте голям шрифт само при нужда от акцентиране върху част от текста."
За твое сведение в интернет пространството писането с главни букви се възприема като викане/крещене.
Самите правила можеш да прочетеш тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=112535
"Нежелателно е ползването на цял текст с ГЛАВНИ БУКВИ! Читателите на форума са с достатъчно добро зрение. Ползвайте голям шрифт само при нужда от акцентиране върху част от текста."
За твое сведение в интернет пространството писането с главни букви се възприема като викане/крещене.
Самите правила можеш да прочетеш тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=112535
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Re: 520 E34 АВТОМАТИК ПОМОЩ
FaCtoRy написа:ЗНАЧИ ИМАМ ПИТАНЕ ОТНОСНО ТОЗИ АВТОМОБИЛ ЕДНО НЕШТО.ПАЛЯ КОЛАТА СЕДИ СИ НА МЯСТО НА ТАБЛОТО СИ ПИШЕ ЧЕ Е НА (Р) ПАРКИНГ ВКЛИОЧВАМ НА (D) ДИРЕКТНА КАРАМ 200М И НА МЯСТОТО НА (D) ИЗЛИЗА ЕДНО ВНИМАНИЕ В КРЪГЧЕ (!) И СИ СЕДИ НА ЕДНА СКОРОСТ И ДИГА ОПРЕДЕЛЕНА СКОРОСТ ДО 80 МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ ДАЖЕ И ДА ВЛЕЗЕ В КРИТИЧНИ НЕ СМЕНЯ.......КАЗАХА МИ ДА ВИДЯ МАСЛОТО НА СКОРОСТНАТА.....МАЛКО СЪВЕТИ НЯМА ДА Е ЗЛЕ МЕРСИ
(!)-означава,че скоросната кутия е преминала в авариен режим!
Доста хора се плачат от същия проблем,като за начало не е лошо да я закачите на диагностика.
Иначе с кои номер на кутията си?

- FaCtoRy
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M-POWER
- santo_bansko
- ентусиаст
-
FaCtoRy написа:кои номер даже и не знам как да разбера
Еми то на кутията си пише:)
Маслото пипали ли сте го?Защото на някои кутии има лепенка дето упоменава да не се пипа маслото

Може да са много работи,датчиси,масло,филтар-което ще е наи добре щ,щото иначе утиваш към дебелата пара

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- FaCtoRy
- кандидат ентусиаст
-