Е.... как беше?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Vasilen написа:.... Митеееее (от Пловдив) видя ли че 6 е повече от 4...
хехехехе - надявай са. Ама за "невървяща 318-ка" май се справи доста прилично - а на сухо просто нямаш шанс. "Най-бързия" кораб ще бъде наказан жестоко

Благодаря Ви много момчета, за перфектната организация и най-вече за незабравимия ми рожден ден! По-хубава компания от Вас - няма. Не само, догодина - пак ще съм на събора. Дай боже и със свое BMW

П.С. Любо, диска на Dire Strairs е у мен, при първа възможност ти го връщам. Сутринта се погрижих, да не остане в хотела.

Да караш Peugeot е страст!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Bavarishe написа:по магистралата развиваха ли се мнооого големи скорости
нямаше да има такива ако едно ауди не се беше напекло да ни бяга:) след това Ати насъска мен и крика и така двете МНОГО сиви купета се понесоха след него... лекичко...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Engi написа:Bavarishe написа:по магистралата развиваха ли се мнооого големи скорости
нямаше да има такива ако едно ауди не се беше напекло да ни бяга:) след това Ати насъска мен и крика и така двете МНОГО сиви купета се понесоха след него... лекичко...
... и за миг скоростта достигна 190, а усмивките ни се виждаха и отзад на главата

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Ми аз за момент вдигнах около 220 щото мислех че сме изостанали, а то всички били спряли за малко!Но общо взето си карах нормално 120-140!
Колоната рулираше!!!
ПС:Асене как така неуправляема???Моята лети залепена за пътя!
Колоната рулираше!!!
ПС:Асене как така неуправляема???Моята лети залепена за пътя!

Последна промяна simple_man на 08 Май 2005, 23:38, променена общо 1 път

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Engi написа:Bavarishe написа:по магистралата развиваха ли се мнооого големи скорости
ДРЪЖ

ми така де, нема ни минават, само щото сме временно неконкуретноспособни

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Евала !!! Всичко беше супер,дъжда малко наистина попрецака гонките ама много важно
П.С. На Явор турбината , горката ...
На ТОМ-и фаровете рулираха
Георги Пенчев

П.С. На Явор турбината , горката ...

На ТОМ-и фаровете рулираха

Георги Пенчев
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
sparco написа:Ако трябва да бъда точен събора беше ТУРБО читав с изключение на дъжда от които маратонките ми изсъхната към 18:00,нали Ати те и твойте не бяха много читави след дъжда.
още са много мокри......качествено се наквасихме, докато газихме в тревата да слагаме ограждението...
ама пък виж хората как се кефят, струва(ше) си

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ati,за първа година помагам в организацията и бих го направил и догодина,защото наистина си струваше.Не видях гонките защото се суших в колата,но въпреки това не съжалявам,защото гледайки изморените физиономии на Асен и най-вече на TheBoss нямаше как да не помогна с каквото мога колкото и незначително малко работи да съм свършил.Това е истината колкото повече хора направят по нещо, толкова по-добра ще е организацията и толкова ще е по-леко на главните организатори.Искам да кажа на всички които взеха участие специално в организацията едно голямо БЛАГОДАРЯ.