е34 535 проблем
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
е34 535 проблем
Значи става въпрос за Е34 535и!
Сменени са висящ лагер и карето на скоростите защото си бяха засмяна и имаше куп вибраций и притрърсаня!Проблема е че все още има леки вибраций!Най много се осещат на 2ра скорост при набиране?Имате ли идея от какво може да е и какво да се направи!?
Сменени са висящ лагер и карето на скоростите защото си бяха засмяна и имаше куп вибраций и притрърсаня!Проблема е че все още има леки вибраций!Най много се осещат на 2ра скорост при набиране?Имате ли идея от какво може да е и какво да се направи!?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Добре де, ето малко практичен съвет.
Когато човек му се скъса висящия лагер и си покара така известно време ~50км например, кардана има навика да се деформира, малко но в последствие осезаемо. Така че направете един баланс на кардана и вижте дали няма да се оправи. Освен ако вибрациите не идват от другаде ...
Когато човек му се скъса висящия лагер и си покара така известно време ~50км например, кардана има навика да се деформира, малко но в последствие осезаемо. Така че направете един баланс на кардана и вижте дали няма да се оправи. Освен ако вибрациите не идват от другаде ...

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Погледнахте ли го как му е кръстачката на кардана. Ако запира дори и леко и почва да претриса и заминават опорите. Погледнете и карето отпред към скоростната кутия как е. Тампона на скоростната кутия пак трябва да се вдиди че ако е разпилян и от там дава вибрации. Но в крайна сметка ако е покаран така тресящ известно време и се деформира. Моят съвет е ако всичко което изброих е наред направо го сменете с друг. Аз съм носил кардани да се балансират но никога не стават така както от завода вярвай миKraskata написа:да всичко си беше не белег

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Re: re
slavianko написа:Погледнахте ли го как му е кръстачката на кардана. Ако запира дори и леко и почва да претриса и заминават опорите. Погледнете и карето отпред към скоростната кутия как е. Тампона на скоростната кутия пак трябва да се вдиди че ако е разпилян и от там дава вибрации. Но в крайна сметка ако е покаран така тресящ известно време и се деформира. Моят съвет е ако всичко което изброих е наред направо го сменете с друг. Аз съм носил кардани да се балансират но никога не стават така както от завода вярвай миKraskata написа:да всичко си беше не белег
и това е вярно ние след баланса (тресенето беше м-у 50-60км/ч) тресенето се премести при 140, но не винаги само кардане е решаващ фактор. А какво е положението с лагерите на главините, както и дисковете и тампони на преден и заден мост и тн ...

Re: re
slavianko написа:Погледнахте ли го как му е кръстачката на кардана. Ако запира дори и леко и почва да претриса и заминават опорите. Погледнете и карето отпред към скоростната кутия как е. Тампона на скоростната кутия пак трябва да се вдиди че ако е разпилян и от там дава вибрации. Но в крайна сметка ако е покаран така тресящ известно време и се деформира. Моят съвет е ако всичко което изброих е наред направо го сменете с друг. Аз съм носил кардани да се балансират но никога не стават така както от завода вярвай миKraskata написа:да всичко си беше не белег
Славяне къде си носил кардани за балнс?
9 мнения
• Страница 1 от 1