Една случка преди 3 дена и господина с BMW
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Една случка преди 3 дена и господина с BMW
Здравейте колеги , немога да не ви кажа за тая случка защото за мене си е фрапираща и несъм вярвал че има такива хора.. историята е следната.
На работа съм .. и съм си паркирал служебната астричка на тротоара защото уличката е тясна и тръгвам аз да си ходя към офиса , обаче минават колегите от другата фирма с която сме си приятелчета спират да ме поздравят и да разменим едно две изречения и затварят улицата дефакто . Тогава отзад се появява един чок гъзар с неква 3ка от по новичките със един грозен фейстлифт немоа се сетя какъв по точно но колата е 2001 някаде , и почва да надува клаксона истерично .. ( вижте ме аз карам BMW и немога ей така да чакам некви си да се мръднат ) в случея им казвам на приятелчетата чао да освободят пътя.. поглеждам към водача на БМВ-то и чета по устата му МАЙКА ТИ ДА ЕБА .. викам си браво бе приятел ти си много възпитан , и в следващия момент пича решава че иска да ме гази минава покраи мене и чупи ляв и ме притиска към служебната ми , аз отреагирвам като се залепям за стъклото и той със страничното си огледало ме закача по корема и ме гледа ехидно вътре от колата ... аз не се здържах и му ритнах колата по прага след 10м спря включи задната и седи и гледа във огледалото за задно виждане , викам му ела ела , ела да ти кажа каде Се**ят гладните ( много ме изнерви ) седя 30сек. и не посмя да се върне назад , и тръгна нагоре по улицата , викам му на колегата ми настигни го да го питам какво аджеба иска? да ме гази ли да ме сплаши ли ? какво кара БМВ и не се пипа ли ? ама неможахме да го настигнем ....
Изводът : Има и такива хора които си купуват БМВ-та явно да си избиват комплексите за малоценност и да се гъзарят . Немога да ти разбера тея хора на какви се правят? Аз винаги като видя колега независимо дали е със регистрация Русе , Варна , Бургас , София да чака на път без предимство го пускам , прави ми вътрешен кеф как колегите ми се отблагодаряват със демонстративно излизане от ситуацията и със завъртян задник
но явно тея хора са много малко и взех да се замислям
Поздрави : Ники
На работа съм .. и съм си паркирал служебната астричка на тротоара защото уличката е тясна и тръгвам аз да си ходя към офиса , обаче минават колегите от другата фирма с която сме си приятелчета спират да ме поздравят и да разменим едно две изречения и затварят улицата дефакто . Тогава отзад се появява един чок гъзар с неква 3ка от по новичките със един грозен фейстлифт немоа се сетя какъв по точно но колата е 2001 някаде , и почва да надува клаксона истерично .. ( вижте ме аз карам BMW и немога ей така да чакам некви си да се мръднат ) в случея им казвам на приятелчетата чао да освободят пътя.. поглеждам към водача на БМВ-то и чета по устата му МАЙКА ТИ ДА ЕБА .. викам си браво бе приятел ти си много възпитан , и в следващия момент пича решава че иска да ме гази минава покраи мене и чупи ляв и ме притиска към служебната ми , аз отреагирвам като се залепям за стъклото и той със страничното си огледало ме закача по корема и ме гледа ехидно вътре от колата ... аз не се здържах и му ритнах колата по прага след 10м спря включи задната и седи и гледа във огледалото за задно виждане , викам му ела ела , ела да ти кажа каде Се**ят гладните ( много ме изнерви ) седя 30сек. и не посмя да се върне назад , и тръгна нагоре по улицата , викам му на колегата ми настигни го да го питам какво аджеба иска? да ме гази ли да ме сплаши ли ? какво кара БМВ и не се пипа ли ? ама неможахме да го настигнем ....
Изводът : Има и такива хора които си купуват БМВ-та явно да си избиват комплексите за малоценност и да се гъзарят . Немога да ти разбера тея хора на какви се правят? Аз винаги като видя колега независимо дали е със регистрация Русе , Варна , Бургас , София да чака на път без предимство го пускам , прави ми вътрешен кеф как колегите ми се отблагодаряват със демонстративно излизане от ситуацията и със завъртян задник

Поздрави : Ники
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Re: Една случка преди 3 дена и господина с BMW
Nikkie написа:
Тури му пепел, както се казва... Такива лекета има навсякъде, и рано или късно си намират майстора.
П.П. Имаш късмет, че не е звъннал по мобифона на приятелите си мутри..

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
Re: Една случка преди 3 дена и господина с BMW
sme666ko написа:Nikkie написа:
Тури му пепел, както се казва... Такива лекета има навсякъде, и рано или късно си намират майстора.
П.П. Имаш късмет, че не е звъннал по мобифона на приятелите си мутри..
Той беше с още някъв.. ама моя колега е бъзлио и му викам аре да ги напляскаме тия той : не не не не ми се праят глупости тзтз язък ..

- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Следващия път когато някой реши да те гази умишлено и в случая те закачи с части от колата си му записваш номера , вадиш едно медицинско а може и без медицинско - стига да кажеш само че некъв луд се е опитал да те гази умишлено- пускаш жалба и го навираш в кучи г.з !Полицията в случая е длъжна да разследва това при постъпила жалба - най малкото което е ще му причиниш сериозно главоболие като тръгнат полицайте да го издирват .. Аман от измет и боклуци 

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Бой бе, аман от селяни ! Не може да изчака 5 минути, ми ако говорите за нещо важно ?! Аман от глупаци, купил си BMW и станал най-големия, хаха, така обаче докато не изяде шамарите някъде... Толкос не мое да каже момчета бързам мое ли малко по-живичко... 

Think. Believe. Dream. Dare...
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
Не не няма да забравя колко ехидно ме гледаше като чупи волана в ляво и ме гледа как се натискам във стъклото на служебната аз го видях каде спира .. ще му се случи случка някоя вечер като не съм на кеф .. лъскавото му возило ще бъде лошо потрошено и ше го видя дали ще гази хора следващия път ..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Nikkie написа:Не не няма да забравя колко ехидно ме гледаше като чупи волана в ляво и ме гледа как се натискам във стъклото на служебната аз го видях каде спира .. ще му се случи случка някоя вечер като не съм на кеф .. лъскавото му возило ще бъде лошо потрошено и ше го видя дали ще гази хора следващия път ..
Возилото няма вина,ако си пич ,плесни му 2 шамара и така
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ако на мен ми се случи-записвам му номера и право в полицията. при добро желание могат да му направят живота черен, такива имбецили като се качат в по- скъпа кола от голф и почват да викат на оная си работа "мечка" 

Никой не мое ма връне на селу!
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Nikkie написа:Не не няма да забравя колко ехидно ме гледаше като чупи волана в ляво и ме гледа как се натискам във стъклото на служебната аз го видях каде спира .. ще му се случи случка някоя вечер като не съм на кеф .. лъскавото му возило ще бъде лошо потрошено и ше го видя дали ще гази хора следващия път ..
Возилото няма вина,ако си пич ,плесни му 2 шамара и така
Ако е возилото ще го заболи много повече а нали искам да му е гадно ...

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
селтаци
преди 3 месеца имах подобен случай само че на сфетофар (пресичах на пешеходна пътека на зелено) и един тъп бакшиш прави ляв завой и замалко да ме сгази. Вкарах му един ритник в задната броня и оня спря слезе и ма фана за яката и почна да ма заплашва. разбих му носа посред кръстовището, после трябваше да бягам, защото тъкмо пристигна някаква патрулка...
както и да е и мен ме съмнява че БМВто е причина за поведението... един идиот на каквато и кола да се качи все идиот ще си остане...

както и да е и мен ме съмнява че БМВто е причина за поведението... един идиот на каквато и кола да се качи все идиот ще си остане...
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2