problem s ventilatora na klimatika
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Bmw Engine
- Потребител
-
problem s ventilatora na klimatika
bmw 525d - problema mi e che klimatika na kolata mi raboti postoqnno, dori i da e izkliuchena ot kontakt. Spiram go kato maham klemata na akumulatora , Opitah s bushonite , no pak ne spira . Molq ako nqkoi ima kakvato i da e ideq za tova kak do go opravq, neka da pishe. Mersi predvaritelno .
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: problem s ventilatora na klimatika
Bmw Engine написа:bmw 525d - problema mi e che klimatika na kolata mi raboti postoqnno, dori i da e izkliuchena ot kontakt. Spiram go kato maham klemata na akumulatora , Opitah s bushonite , no pak ne spira .
Първо прочети темата:"ОТНОСНО ПРАВОПИСА във форума".Намира се малко НАД темата пусната от теб.Там ясно е казано,че тук се пише САМО на кирилица.После се научи преди да пускаш подобни въпроси да ползваш търсачката!!!!
Относно твоя проблем,пиши във въпросната търсачка:"Проблем с климатика" или "таралеж" и чети.Там ще намериш решението на проблема ти.Ще го решиш с около 140 лева.
П.С
Добре дошъл в нашият подфорум.Спазвай правилата тук.Те са за всички!!!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: problem s ventilatora na klimatika
joropc написа:Bmw Engine написа:bmw 525d - problema mi e che klimatika na kolata mi raboti postoqnno, dori i da e izkliuchena ot kontakt. Spiram go kato maham klemata na akumulatora , Opitah s bushonite , no pak ne spira .
Първо прочети темата:"ОТНОСНО ПРАВОПИСА във форума".Намира се малко НАД темата пусната от теб.Там ясно е казано,че тук се пише САМО на кирилица.После се научи преди да пускаш подобни въпроси да ползваш търсачката!!!!
Относно твоя проблем,пиши във въпросната търсачка:"Проблем с климатика" или "таралеж" и чети.Там ще намериш решението на проблема ти.Ще го решиш с около 140 лева.
П.С
Добре дошъл в нашият подфорум.Спазвай правилата тук.Те са за всички!!!

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Дам не хокайте колегата много, но да знае занапред 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Дам, таралеж е със сигурност
Може да изключиш вентилатора като махнеш блокчето на климатроника, вдясно буксата, която е закрепена за самия блок ще я видиш с червен кабел - изключи я и ще спре, за да не разкачаш акумулатора всеки път преди да си си купил нов таралеж

Може да изключиш вентилатора като махнеш блокчето на климатроника, вдясно буксата, която е закрепена за самия блок ще я видиш с червен кабел - изключи я и ще спре, за да не разкачаш акумулатора всеки път преди да си си купил нов таралеж

5 мнения
• Страница 1 от 1