Тъся коректен и поносим като цена автобояджия
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Тъся коректен и поносим като цена автобояджия
Здравейте съфорумци..
По разрових се из темите за да намеря някой добър и поносим като цена автобояджия но не успях за това ви питам за такъв.
От едната страна имам драскано с ключ, от другата на калника на задната гума имам обелена боя малко е но ме дразни,
и няколко по дребни бъга за оправяне.
Тъся корекетен и що годе читав автобояджия че ми писна само като ме видят с bmw то да ме взимат за донор
Помагайте моля
По разрових се из темите за да намеря някой добър и поносим като цена автобояджия но не успях за това ви питам за такъв.
От едната страна имам драскано с ключ, от другата на калника на задната гума имам обелена боя малко е но ме дразни,
и няколко по дребни бъга за оправяне.
Тъся корекетен и що годе читав автобояджия че ми писна само като ме видят с bmw то да ме взимат за донор

Помагайте моля
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
На мен Рашо ми препоръча един колега от форума:
Аз ще ходя при него след 1-2 седмици да правим един калник. Лошото е, че е чак в Суходол, но при всичките некадърници се надяваме, че след препоръка и след като е колега, поне ще свърши нещата като хората! Успех!
РАШО-АУТО написа:За всички които се нуждаят от добър бояджия и тенекиджия от дълго време работя с него пратил съм и доста коли при него от форуми изфън него,момчето е един от нас регистриран е от доста време във форума ника му е vito76 казва се Виктор 0896749019 му е телефона.Обадете му се и му кажете,че Рашо ви е дал телефона и ще останете доволни.Поздрави на всички колеги Безаварйино шофиране.
Аз ще ходя при него след 1-2 седмици да правим един калник. Лошото е, че е чак в Суходол, но при всичките некадърници се надяваме, че след препоръка и след като е колега, поне ще свърши нещата като хората! Успех!
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз имам нужда от такъв човек заради драскотини от ключове и некадърни шофьори...
Never mistake motion for action...
- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
- Кара: САМО БМВ
- Мечтае да кара: МИНИВАН BMW
ми аз бях написал за бояджия и тенекиджия,но са ми истрили мнението 0988727380/0896132269 РАШО звъннете ми и ще ви дам координати
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ