добър бояджия
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
добър бояджия
колеги онзи ден в ирландиа как си бях спрял на паркинга слушам спирачки зад мен и буммммммммм.........одзад чупена броня стоп и крив калник...............отивам ас при един бояджиа и ми казва следното колата схте стане перфектно и ас разбирасе оставям колата и днес отивам да си е взема еб..... мамаму голям резил и сега като си доида в бг трябва да препоядисвам отново................и на сичкото отгоре ми зима 350евро за малко боя и малко кит голям резил колеги орезелиха ми колата
...........някои да каже добар бояджиа благодаря колеги

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
здравей колега,
щом не те бърка в кой край на BG ще я боядисваш, ще ти дам тел. на десо от габрово, професионалист в пастирането и той работи с един професионалист бояджия, мисля ,че ще ти свършат работа.
не забравяй да кажеш, че си от форума! тел.0896737253-десо
успех!
щом не те бърка в кой край на BG ще я боядисваш, ще ти дам тел. на десо от габрово, професионалист в пастирането и той работи с един професионалист бояджия, мисля ,че ще ти свършат работа.
не забравяй да кажеш, че си от форума! тел.0896737253-десо
успех!
- minkoM3
- кандидат ентусиаст
-
бояджия
здр колега ако ти идва по добре в димитровград и аз да ти дам един номер,0889214979 търси миро,аз също съм със м-пак,и сам мн доволен от момчето.има и задна броня ама не е от м-ка,от феислифт е със дупки за парктроника,ако те интересува.успех.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз също имам човек в Елин Пелин тук до софията много добър... пиши ако имаш интерес 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
мерси мнг колеги имам често пат до димитров град и сигорно ще се отбия да говорч с пича още не сам се прибрал в бг но като си доида задалжително трябва да е закарам при някои добар бояджиа понеже колата е мнг зле тоя дето ми е боидисвал е сложил два тона по светла боя мнг ме е яд кото не могад да боядисват поне да си казват броняата ми е завари поне тя е станала горе доло добре но и тя трябва да се боядисва на ново щом се пребера в бг ще взема не забовно мерки така не мога да си гледам колата блогодаря ви мнг колеги надявам се наистина да стане добре колата 

- DOKETO
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Х5 е53
колеги реших да използвам тази тема за въъпроса ми да няма дублиращи се теми та въпроса ми е намисслил сам да сложа М пакет на Е39 с споилерче и сеник на задното стъкло и се сабира доста за пръскане та идеята ми е едно цялостно пребоядисване на колата защото има леки забелешки та може ли да ми кажете едно професионално пребоядисване от светло сив металик в черно с качествена боя колко ще струва Благодаря предварително
- minkoM3
- кандидат ентусиаст
-
за бояджията
колега ти маи правиш като мен само дето аз не съм за цялостно,все пак обади се на номер 0889214979 търсиш Миро тои прави моята в момента,боядисва с всички видове бои и лакове по желание на клиента,тъи като цените са много различни в зависимост от марка,цвят,лак,втвърдители и т.н.има камера и в цената на цялостно пребоядисване влиза и цялостно пастиране на автомобила след това.успех с начинанието 

10 мнения
• Страница 1 от 1