TUNING WORLD BODENSEE - Германия

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

TUNING WORLD BODENSEE - Германия

Мнение от Dr.Schnaps » 05 Май 2005, 18:26

Колеги първото събитие от автомобилния календар за годината се задава след 3 sedmici, така 4е 6те се прави БМВ БГ сбирка в Германия.

TUNING WORLD BODENSEE
2005 vom 26.-29. Mai

http://www.messe-friedrichshafen.de/messen/tuning_world/index.php3

Датите са сравнително добре- празници са разни.

Целта на темата е да се дискутира
:arrow: кои ден
:arrow: дали 6те се спи там
:arrow: къде да се сре6неме.
Въпроса с транспорта знам 4е е труден за някои затова казвам от сега за да се измисли не6то.
При интерес казваите в кои град сте и кои ден ви е удобен и дали сте с кола.
Аз съм в Мюнхен, имам кола за сега :) , за мен наи добре събота/ 28 Маи.

Засега сме- Аз+ жената, hemi (Stuttgart), CheGevara+ семеиство (Muenchen), Azrail (Konstanz,то е направо там).
Под въпрос са bravo (Osnabrueck) i Gavril (Muenchen)

Разбира се са поканени вси4ки които искат и имат време.

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 05 Май 2005, 20:34

Таааакааа...
Да, Friedrichshafen си е едва ли не точно до нас... Но засега съм без кола. Аз едва ли ще спя там, поради горепосочените причини. Мога да "приютя" :mhihi: вкъщи мах. 1 човек.
Относно къде да се срещнем... Що пък да не минете да ме земете от Констанц :smoke: :drink: :drinking: :guitarist: :have one: :zzz:
MORE BEER!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 05 Май 2005, 21:13

ами нека и ние си направим събора както си му е реда. Който е фен, чете този форум и има желание да дойде на изложението нека да се стегне и да се обади тук ... пък ще видим кога и къде ще се срещнем или ако няма с какво да пътува да му намерим ...

иначе както Ракията :mhihi: каза аз (и семейство) сме на линия и ще пътуваме засега също в събота. Имам даже 2 свободни места в колата (+ едно в багажника) :mhihi:
а АЗРАИЛ да не се протяга там и да търси некой ефтин пенсион за преспиване, както и бира да купи, пък ние ще го вземем от Констанц :winky:
Изображение
Последна промяна CheGevara на 06 Май 2005, 18:22, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade

Мнение от hemi » 06 Май 2005, 1:29

момчета аз за сега нищо не мога да обещая:(,но сам навит,аз ,братлето и едно приятелче,също от клуба!Взимаме по един целт и само остава бирата от азраил,като домакин;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 06 Май 2005, 11:44

Чш, ей, ко ма намесихте мене е, да не го организирам аз тоз събор?! :mhihi:
Колкото мога аз да проверя във Фридрихсхафен какъв акомодейшън има... Интернет дал Господ :D Бира също дал Господ, така че... Нямате проблеми за тва. Давайте някакви конкретни предложения и казвайте какво искате от мен, щото тия 20 дена ей са ще литнат. Казвайте за колко души да търся места, до какви пари на вечер говорим, колко каси бира и т.н. :D
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 06 Май 2005, 19:04

Azrail написа:Чш, ей, ко ма намесихте мене е, да не го организирам аз тоз събор?! :mhihi:

Абе не го организира6 ти ама по географски при4ини си избран за доброволец :mhihi:

А по темата- Явно 6те трябва да сме с 2 коли от Мюнхен ина4е 6 души няма как да се возиме там.
Ето тука на самия саит на Месето има за хотели под Untekunft- това е главно за CheGevara 4e при него в Югендхерберге не става.
А ако 6те се спи е наи добре в Констанц 4е след бирата :drink: :drinking: Аzrail 6те трябва да плува до тях ако не сме в Констанц, пък и тои казва6е 4e там имало Ферарита за гледане ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 07 Май 2005, 12:52

ако жената вземе книжка (на 12.05 е изпита :mhihi: ) до тогава може и да се върнем след бирата обратно ... щото пък нали съм с детската градина и кофти да се спи някъде си ...

писах на колегите от АУДИ ... може да иска някой и от тях да дойде ... познавам Wizi оттам и той е в Инголщад ...

А по темата- Явно 6те трябва да сме с 2 коли от Мюнхен ина4е 6 души няма как да се возиме там.

кои са тези 6 фена? Гледам, че освен ние с тебе друг от М няма .. :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 07 Май 2005, 13:15

CheGevara написа:

кои са тези 6 фена? Гледам, че освен ние с тебе друг от М няма .. :roll:

Oт тука 5 но там с Azrail ставаме 6 броя.
А Wizi съм го питал но отказа... а не бе проблем да го вземеме...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 07 Май 2005, 20:19

Мараба!

Проблема ми е с ученето, че нещо съм го закъсал. :( Който не сяда на време да чете сега има достатъчно да копае на тръстиката....

Дъжалявам много момчета, неприятно ми е да ви откажа. :confused:

МНОГО благодаря за поканата!!! Желая ви много приятно искарване am Bodensee :D

ps. Очаквам най-маняшките снимки на сезона, еи! Разчитам на вас!
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 08 Май 2005, 11:09

ей хора!Здравейте!
Не може да си представите в колко подходящ момент попаднах на тази тема...
Тъкмо си оплаквах съдбата че не ми се ходи на тунинг шоуто в софия и видях това...
мога да си осигуря пътуване до германия за без пари така че само остава да ме светнете до кой по голем град е най-близко това и как да се ориентирам горе долу..
абе изобщо подробности..а и за тия дето живеят там да ме насочат за престой колко пари да си приготвя

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 10 Май 2005, 8:42

айде бе хора дайте некво по-подробно инфо за тва шоу

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 10 Май 2005, 9:12

гледай сега, инфо ще намериш на линка, който е пуснал Ракията на първия пост. Ако искаш да идваш, просто си прецени до къде можеш да пътуваш. Ние с Ракията сме в Мюнхен и ще тръгваме оттук, ще се намери място за тебе в колата ... иначе е най добре ако можеш да пътуваш до Фриедрихсхафен където е изложението! Там ще се разберем как да се намерим
:winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 10 Май 2005, 9:51

мога да пътувам и до Мюнхен и до Щутгарт.Само че не съм проверил още как са полетите.Проблема е от летището до Фридрихсхафен как да се добера?Тоест за да бъда по-конкретен мога да летя и до Фридрисхафен но на кое да е от 3те летища да кацна оттам насетне ми е неясно какво да направя.
Има ли някой от него район да ми даде съвет?Чакам и оферти от една агенция за самолетни билети,която ще предложи хотелски стаи.
Общо взето, това се сещам за сега...

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 11 Май 2005, 15:51

Такаааа , след като изядоха доста псувни бързаците от ARCOR ми пуснаха нета .

Въпрос към Dr.Schnaps и CheGevara пичове кажете какви са идеите за спането и за кои дати става точно въпрос аз немога да гарантирам единствено защото незнам какво ще правя утре ,а да не говорим за 26-29 то се видяло че няма да ида на DriftChallenge . Аз лично мога да стартирам най-рано следобеда на 27-ми и след 4-5 часа съм там живот и здраве .
Както казах кажете какви са идеите за спане и коя е датата на заминаване и връщане .
Аз сам от Saarbrücken by the way . . .
НЯМА САМО ТИЯ В БГ ДА ПРАВЯТ СЪБОРИ :mhihi:
Мое да сме 6-тима само,ама ще сме в редица :twisted:

П.С. въй къф съм умен . . . кво роди болния ми мозък .
Най-мразя да съм прав!!!

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 11 Май 2005, 22:17

ами значи най-добре е да се разберем къде да се срещем на изложението, защото все пак идваме от много различни (и далечни) места и ще е трудно да се чакаме по час! ще разгледаме изложението и ще се напием някъде след това .. къде ще спим и аз незнам, но може би аз ще пътувам същия ден назад, тъй като возя сина ми който е на 1 год. и ще е трудно да намерим хотел тия дни ... освен некое Jugendherberge, но пък с дете ... :roll: на жената книжката е на 1 седмица ... тъкмо ще и бъде бойно кръщение :bcry: :banghead:

най-хубаво е да си разменим телефоните и да си говориме на 4 очи и 2 сърца! :mhihi:

Нарастваме с още 2 фена - мои колеги шведи идват с мене - луди тунинг фенове!
:mhihi:
чакам Ракията да се обади, че нещо изчезна ... може би прави курс да става читав :mhihi:

Ракия, обади се бе! аз хора не ям и ракия лятото не пия! :mhihi: :mhihi: :mhihi:изчезна като пръдня из гащи :lol:

а какво стана с Ф-14 ... ще идва ли, няма ли да идва !? обади се на ЛС

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия