TUNING WORLD BODENSEE - Германия
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
TUNING WORLD BODENSEE - Германия
Колеги първото събитие от автомобилния календар за годината се задава след 3 sedmici, така 4е 6те се прави БМВ БГ сбирка в Германия.
TUNING WORLD BODENSEE
2005 vom 26.-29. Mai
http://www.messe-friedrichshafen.de/messen/tuning_world/index.php3
Датите са сравнително добре- празници са разни.
Целта на темата е да се дискутира
кои ден
дали 6те се спи там
къде да се сре6неме.
Въпроса с транспорта знам 4е е труден за някои затова казвам от сега за да се измисли не6то.
При интерес казваите в кои град сте и кои ден ви е удобен и дали сте с кола.
Аз съм в Мюнхен, имам кола за сега
, за мен наи добре събота/ 28 Маи.
Засега сме- Аз+ жената, hemi (Stuttgart), CheGevara+ семеиство (Muenchen), Azrail (Konstanz,то е направо там).
Под въпрос са bravo (Osnabrueck) i Gavril (Muenchen)
Разбира се са поканени вси4ки които искат и имат време.
TUNING WORLD BODENSEE
2005 vom 26.-29. Mai
http://www.messe-friedrichshafen.de/messen/tuning_world/index.php3
Датите са сравнително добре- празници са разни.
Целта на темата е да се дискутира

Въпроса с транспорта знам 4е е труден за някои затова казвам от сега за да се измисли не6то.
При интерес казваите в кои град сте и кои ден ви е удобен и дали сте с кола.
Аз съм в Мюнхен, имам кола за сега

Засега сме- Аз+ жената, hemi (Stuttgart), CheGevara+ семеиство (Muenchen), Azrail (Konstanz,то е направо там).
Под въпрос са bravo (Osnabrueck) i Gavril (Muenchen)
Разбира се са поканени вси4ки които искат и имат време.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Таааакааа...
Да, Friedrichshafen си е едва ли не точно до нас... Но засега съм без кола. Аз едва ли ще спя там, поради горепосочените причини. Мога да "приютя"
вкъщи мах. 1 човек.
Относно къде да се срещнем... Що пък да не минете да ме земете от Констанц

Да, Friedrichshafen си е едва ли не точно до нас... Но засега съм без кола. Аз едва ли ще спя там, поради горепосочените причини. Мога да "приютя"

Относно къде да се срещнем... Що пък да не минете да ме земете от Констанц

MORE BEER!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ами нека и ние си направим събора както си му е реда. Който е фен, чете този форум и има желание да дойде на изложението нека да се стегне и да се обади тук ... пък ще видим кога и къде ще се срещнем или ако няма с какво да пътува да му намерим ...
иначе както Ракията
каза аз (и семейство) сме на линия и ще пътуваме засега също в събота. Имам даже 2 свободни места в колата (+ едно в багажника)
а АЗРАИЛ да не се протяга там и да търси некой ефтин пенсион за преспиване, както и бира да купи, пък ние ще го вземем от Констанц

иначе както Ракията

а АЗРАИЛ да не се протяга там и да търси некой ефтин пенсион за преспиване, както и бира да купи, пък ние ще го вземем от Констанц

Последна промяна CheGevara на 06 Май 2005, 18:22, променена общо 1 път
- hemi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade
момчета аз за сега нищо не мога да обещая:(,но сам навит,аз ,братлето и едно приятелче,също от клуба!Взимаме по един целт и само остава бирата от азраил,като домакин;)
- Azrail
- UFO Pilot
-
Чш, ей, ко ма намесихте мене е, да не го организирам аз тоз събор?!
Колкото мога аз да проверя във Фридрихсхафен какъв акомодейшън има... Интернет дал Господ
Бира също дал Господ, така че... Нямате проблеми за тва. Давайте някакви конкретни предложения и казвайте какво искате от мен, щото тия 20 дена ей са ще литнат. Казвайте за колко души да търся места, до какви пари на вечер говорим, колко каси бира и т.н. 

Колкото мога аз да проверя във Фридрихсхафен какъв акомодейшън има... Интернет дал Господ

MORE BEER!
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
Azrail написа:Чш, ей, ко ма намесихте мене е, да не го организирам аз тоз събор?!![]()
Абе не го организира6 ти ама по географски при4ини си избран за доброволец

А по темата- Явно 6те трябва да сме с 2 коли от Мюнхен ина4е 6 души няма как да се возиме там.
Ето тука на самия саит на Месето има за хотели под Untekunft- това е главно за CheGevara 4e при него в Югендхерберге не става.
А ако 6те се спи е наи добре в Констанц 4е след бирата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
ако жената вземе книжка (на 12.05 е изпита
) до тогава може и да се върнем след бирата обратно ... щото пък нали съм с детската градина и кофти да се спи някъде си ...
писах на колегите от АУДИ ... може да иска някой и от тях да дойде ... познавам Wizi оттам и той е в Инголщад ...
кои са тези 6 фена? Гледам, че освен ние с тебе друг от М няма ..

писах на колегите от АУДИ ... може да иска някой и от тях да дойде ... познавам Wizi оттам и той е в Инголщад ...
А по темата- Явно 6те трябва да сме с 2 коли от Мюнхен ина4е 6 души няма как да се возиме там.

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
CheGevara написа:А по темата- Явно 6те трябва да сме с 2 коли от Мюнхен ина4е 6 души няма как да се возиме там.
Oт тука 5 но там с Azrail ставаме 6 броя.
А Wizi съм го питал но отказа... а не бе проблем да го вземеме...
Мараба!
Проблема ми е с ученето, че нещо съм го закъсал.
Който не сяда на време да чете сега има достатъчно да копае на тръстиката....
Дъжалявам много момчета, неприятно ми е да ви откажа.
МНОГО благодаря за поканата!!! Желая ви много приятно искарване am Bodensee
ps. Очаквам най-маняшките снимки на сезона, еи! Разчитам на вас!
Проблема ми е с ученето, че нещо съм го закъсал.

Дъжалявам много момчета, неприятно ми е да ви откажа.

МНОГО благодаря за поканата!!! Желая ви много приятно искарване am Bodensee

ps. Очаквам най-маняшките снимки на сезона, еи! Разчитам на вас!
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- F-14
- младши ентусиаст
-
ей хора!Здравейте!
Не може да си представите в колко подходящ момент попаднах на тази тема...
Тъкмо си оплаквах съдбата че не ми се ходи на тунинг шоуто в софия и видях това...
мога да си осигуря пътуване до германия за без пари така че само остава да ме светнете до кой по голем град е най-близко това и как да се ориентирам горе долу..
абе изобщо подробности..а и за тия дето живеят там да ме насочат за престой колко пари да си приготвя
Не може да си представите в колко подходящ момент попаднах на тази тема...
Тъкмо си оплаквах съдбата че не ми се ходи на тунинг шоуто в софия и видях това...
мога да си осигуря пътуване до германия за без пари така че само остава да ме светнете до кой по голем град е най-близко това и как да се ориентирам горе долу..
абе изобщо подробности..а и за тия дето живеят там да ме насочат за престой колко пари да си приготвя
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
гледай сега, инфо ще намериш на линка, който е пуснал Ракията на първия пост. Ако искаш да идваш, просто си прецени до къде можеш да пътуваш. Ние с Ракията сме в Мюнхен и ще тръгваме оттук, ще се намери място за тебе в колата ... иначе е най добре ако можеш да пътуваш до Фриедрихсхафен където е изложението! Там ще се разберем как да се намерим

- F-14
- младши ентусиаст
-
мога да пътувам и до Мюнхен и до Щутгарт.Само че не съм проверил още как са полетите.Проблема е от летището до Фридрихсхафен как да се добера?Тоест за да бъда по-конкретен мога да летя и до Фридрисхафен но на кое да е от 3те летища да кацна оттам насетне ми е неясно какво да направя.
Има ли някой от него район да ми даде съвет?Чакам и оферти от една агенция за самолетни билети,която ще предложи хотелски стаи.
Общо взето, това се сещам за сега...
Има ли някой от него район да ми даде съвет?Чакам и оферти от една агенция за самолетни билети,която ще предложи хотелски стаи.
Общо взето, това се сещам за сега...
Такаааа , след като изядоха доста псувни бързаците от ARCOR ми пуснаха нета .
Въпрос към Dr.Schnaps и CheGevara пичове кажете какви са идеите за спането и за кои дати става точно въпрос аз немога да гарантирам единствено защото незнам какво ще правя утре ,а да не говорим за 26-29 то се видяло че няма да ида на DriftChallenge . Аз лично мога да стартирам най-рано следобеда на 27-ми и след 4-5 часа съм там живот и здраве .
Както казах кажете какви са идеите за спане и коя е датата на заминаване и връщане .
Аз сам от Saarbrücken by the way . . .
НЯМА САМО ТИЯ В БГ ДА ПРАВЯТ СЪБОРИ
Мое да сме 6-тима само,ама ще сме в редица
П.С. въй къф съм умен . . . кво роди болния ми мозък .
Въпрос към Dr.Schnaps и CheGevara пичове кажете какви са идеите за спането и за кои дати става точно въпрос аз немога да гарантирам единствено защото незнам какво ще правя утре ,а да не говорим за 26-29 то се видяло че няма да ида на DriftChallenge . Аз лично мога да стартирам най-рано следобеда на 27-ми и след 4-5 часа съм там живот и здраве .
Както казах кажете какви са идеите за спане и коя е датата на заминаване и връщане .
Аз сам от Saarbrücken by the way . . .
НЯМА САМО ТИЯ В БГ ДА ПРАВЯТ СЪБОРИ

Мое да сме 6-тима само,ама ще сме в редица

П.С. въй къф съм умен . . . кво роди болния ми мозък .
Най-мразя да съм прав!!!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
ами значи най-добре е да се разберем къде да се срещем на изложението, защото все пак идваме от много различни (и далечни) места и ще е трудно да се чакаме по час! ще разгледаме изложението и ще се напием някъде след това .. къде ще спим и аз незнам, но може би аз ще пътувам същия ден назад, тъй като возя сина ми който е на 1 год. и ще е трудно да намерим хотел тия дни ... освен некое Jugendherberge, но пък с дете ...
на жената книжката е на 1 седмица ... тъкмо ще и бъде бойно кръщение
най-хубаво е да си разменим телефоните и да си говориме на 4 очи и 2 сърца!
Нарастваме с още 2 фена - мои колеги шведи идват с мене - луди тунинг фенове!
чакам Ракията да се обади, че нещо изчезна ... може би прави курс да става читав
Ракия, обади се бе! аз хора не ям и ракия лятото не пия!
изчезна като пръдня из гащи
а какво стана с Ф-14 ... ще идва ли, няма ли да идва !? обади се на ЛС

най-хубаво е да си разменим телефоните и да си говориме на 4 очи и 2 сърца!

Нарастваме с още 2 фена - мои колеги шведи идват с мене - луди тунинг фенове!

чакам Ракията да се обади, че нещо изчезна ... може би прави курс да става читав

Ракия, обади се бе! аз хора не ям и ракия лятото не пия!

а какво стана с Ф-14 ... ще идва ли, няма ли да идва !? обади се на ЛС
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4