Адаптери за елипси
Модератор: Icco
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Адаптери за елипси
Здравейте колеги от един месец съм си купил едни елипси и още не мога да реша как да ги монтирам. Искам да ви питам дали става качествено с адаптерите за елипсите, колко струват и от каде мога да си ги закупя , защото нещо не ми се реже кората.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Чесно казано я ползвах излязоха много страници, а от това което прочетох неми стана съвсем ясно как точно се монтира това чудо дали има нужда от рязане а ако няма каде влиза магнита на елипсите също един казва че струва 20лв. а друг 50лв. Накрая май ще режа кората поне някой да каже със зеге за метал дали става, че и за това един ми вика че става друг че нестава и вече ми пуши главата направо. 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
jekichan написа:Чесно казано я ползвах излязоха много страници, а от това което прочетох неми стана съвсем ясно как точно се монтира това чудо дали има нужда от рязане а ако няма каде влиза магнита на елипсите също един казва че струва 20лв. а друг 50лв. Накрая май ще режа кората поне някой да каже със зеге за метал дали става, че и за това един ми вика че става друг че нестава и вече ми пуши главата направо.
адаптерите пасват перфектно.Ниюо не се реже.Отиваш в някое кар-аудио шопче,мериш,гледаш и плащаш.Кво толкова е сложното за едни адаптери?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Аз моите елипси ги монтирах по следният начин.Махнах кората и ги захванах с по 2 винта.Единият винт влиза в една от оригиналните дупки на нокиите ,а другия винт съвсем леко се прави една цепчица в ламарината ,за да може да се захване главата.Повече от 8 месеца карам така и не съм имал никакви проблеми.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
49 лв. магазин Сандро във Враца
45 лв. магазин Авител в София
около 25лв. от ибей, като трябва да изчакаш около месец
дерзай
адаптера си е адаптер, хората са го направили, купуваш и монтираш за 5 минути.
45 лв. магазин Авител в София
около 25лв. от ибей, като трябва да изчакаш около месец
дерзай
адаптера си е адаптер, хората са го направили, купуваш и монтираш за 5 минути.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Здравей колега,
аз мойте мисля да ги правя с ето тези http://www.avitel-bg.com/for_the_mobile ... 3_-__6x9_/ ако искаш след като ги сложа ще кажа как стоят и дали дрънчи някаде... ;)
аз мойте мисля да ги правя с ето тези http://www.avitel-bg.com/for_the_mobile ... 3_-__6x9_/ ако искаш след като ги сложа ще кажа как стоят и дали дрънчи някаде... ;)
- vicho
- старши ентусиаст
-
anakreon написа:Здравей колега,
аз мойте мисля да ги правя с ето тези http://www.avitel-bg.com/for_the_mobile ... 3_-__6x9_/ ако искаш след като ги сложа ще кажа как стоят и дали дрънчи някаде...
е то няма други адаптери за 6х9, само тези са!

всички сме с такива и не дрънчи

- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
за е30 да става... ама при положение,4е на е36 влизат и лягат перфектно кво да се занимава човек.Това бих го направил ако слагам обертони или еминенски а не елипси...

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
И другото лошо поне за мен беше, че като питах един търговец от ибей за тях ми каза, че не стават на компакт ( някои да ги е тествал ?
, че няма откажа още един ъпгрейд на музиката, че и свикнах вече
)?

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- vicho
- старши ентусиаст
-
RSxRacer написа:
за е30 да става... ама при положение,4е на е36 влизат и лягат перфектно кво да се занимава човек.Това бих го направил ако слагам обертони или еминенски а не елипси...
абсолютно съм съгласен, пък и да стърчат така говорителите е грозно

ела познай, отзад с какво съм, като фабричните решетки си стоят перфектно

нали идеята е, всичко да изглежда горе-долу нормално...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2