М51 с пластмасов колектор?
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
мдам и аз съм с метален колектор но пластмасов филтър
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
kraininski написа:мдам и аз съм с метален колектор но пластмасов филтър
И аз!А мотора ми е 12.95г!Дали няма да съм и аз късметлия като колегата плочката на гнп да не ми е с четци ами с тея импулси ли как го каза?

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
наи вероятно да виждьл сьм доста с новото управление...994 на е-34 но винаги след 94 годmomo-1st написа:kraininski написа:мдам и аз съм с метален колектор но пластмасов филтър
И аз!А мотора ми е 12.95г!Дали няма да съм и аз късметлия като колегата плочката на гнп да не ми е с четци ами с тея импулси ли как го каза?
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
presko79 написа:наи вероятно да виждьл сьм доста с новото управление...994 на е-34 но винаги след 94 годmomo-1st написа:kraininski написа:мдам и аз съм с метален колектор но пластмасов филтър
А как мога да разбера-има ли някаква идентификация или номер на помпата за да разбера от тоя вид ли е или от другите???
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
momo-1st написа:presko79 написа:наи вероятно да виждьл сьм доста с новото управление...994 на е-34 но винаги след 94 годmomo-1st написа:kraininski написа:мдам и аз съм с метален колектор но пластмасов филтър
А как мога да разбера-има ли някаква идентификация или номер на помпата за да разбера от тоя вид ли е или от другите???
Ако щуцера на излишната нафта е отзад си с новата

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
presko79 написа:наи вероятно да виждьл сьм доста с новото управление...994 на е-34 но винаги след 94 годmomo-1st написа:kraininski написа:мдам и аз съм с метален колектор но пластмасов филтър
Каква е разликата в тез управления?
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
разликата е принципа на работа на стьпковото вьртящо у-во,не са взаимозаменяеми ,но част от карантията вьтре е еднаква ,скоро на ауди Б-4 му смених бубината с такава но от спринтер,включит. и температурния сензор им е еднакьв на всичките
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2