Кой от вас колеги свърши тази работа :)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 04 Май 2005, 12:41

Няма да ви развалям кефа, виждам че добре се забавлявате болшинството тук.

.... от селенията на някой псевдо-хакер се мина през някаква смешна история с засичания в центъра на Варна, през някакви великденски яйца.

"Не сакам аз да съм добре, важното Вуте да е зле", нали така? Подарък от "небето", а?

Темата е просто pathetic....
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 04 Май 2005, 13:33

Съветвам ви да погледнете лога от Апачето. Някъде в последните редове ще е ключът :idea:
support@bmwpower-bg.net

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 04 Май 2005, 14:08

Ми, малко кофти, ама кво да праим, ако мноо се кефите аз да поразбъркам малко вашето ДБ, няма проблем, тамън ТехСъпорт ще има кво да прави :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 04 Май 2005, 16:20

това от чата не е хак споко;))
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 04 Май 2005, 17:43

DEFLEPPARD написа:мен вчера ме засече едно лъснато Ауди (А3 или А4 беше) при ляв завой от булевард докато чаках да свършат колите и да мина на оранжево оня капут смотан се намести успоредно на мен в средата на кръстовището и се опита да мине пред мене... сигурно си е мислел "я го вижте тва недораслото момченце с тоя счупен пасат, лузър някъф... ей ся ше мина пред него, че бързам" ама :1: минах пред него с мръсна газ а той спря на средата на кръстовището и катастрофата с една засилена лада му се размина на косъм.. след тва ме понастигна ама вече си влизах в моя квартал, ако бях на булевард щях да скоча на спирачката барем ме цапне отзад после да го счупя от бой, да му взема застраховката, да му изработя акта и т.н.
мноо ги мразя такива лайнари, понякога едвам се сдържам да не свия разко вдясно и да го избутам от пътя! :evil:

само че... не съм хакер и не съм хакнал аз форума :P :mhihi:

и понеже човека бърза, дай да се изпотрепем а?
не че го оправдавам него за постъпката му, ама твоето отношение е в пъти по зле....

гледаме теми карайте по внимателно и т.н. и в следващата тема някой се хвали как щял да причини катастрофа.....

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 04 Май 2005, 19:25

DEFLEPPARD написа:мен вчера ме засече едно лъснато Ауди (А3 или А4 беше) при ляв завой от булевард докато чаках да свършат колите и да мина на оранжево оня капут смотан се намести успоредно на мен в средата на кръстовището и се опита да мине пред мене... сигурно си е мислел "я го вижте тва недораслото момченце с тоя счупен пасат, лузър някъф... ей ся ше мина пред него, че бързам" ама :1: минах пред него с мръсна газ а той спря на средата на кръстовището и катастрофата с една засилена лада му се размина на косъм.. след тва ме понастигна ама вече си влизах в моя квартал, ако бях на булевард щях да скоча на спирачката барем ме цапне отзад после да го счупя от бой, да му взема застраховката, да му изработя акта и т.н.
мноо ги мразя такива лайнари, понякога едвам се сдържам да не свия разко вдясно и да го избутам от пътя! :evil:

само че... не съм хакер и не съм хакнал аз форума :P :mhihi:

Ей го тоя, пак се обади - нали все си примерен шофьор, а как пък все на теб ти се случват такива неща.....ма май не си започнал да мислиш...
И...това, което си го е помислил шофьора на Аудито въобще не е далеч от истината..
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 04 Май 2005, 22:33

пълна простотия,чудя се на кой му пречи този форум :confused:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Май 2005, 23:34

Сега виждам,че в тоя форум влизат да четат и много хора от форуми различни от Audi,Peugeot ... Това е повече от хубаво,не е вярно това което чух на няколко пъти,че сме били някакво "затворено общество от умопомрачени хора" - цитирам ...
Никой от нашият форум не би го направил,сигурен съм :!: Както тук,така и в Audi форума,освен ежедневната кореспонденция между хората има и такава от която се извличат някакви дивиденти ... А това,че навсякъде е пълно с олигофрени (улици,сгради,автомобили,такива от общественият транспорт и т.н.) е неоспорим факт и съм сигурен,че на всеки му е писнало вече :!:

Нека никой от колегите привърженици на другите марки и участници в съответните форуми да не се сърди! Тук няма лоши хора !!!

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 05 Май 2005, 1:15

Пежо клуба и форума сме насреща, защото вече минахме по този злобен път, но се надяваме с общи усилия всичко да си остане нормално занапред. :)
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Май 2005, 14:02

Penchev написа:Сега виждам,че в тоя форум влизат да четат и много хора от форуми различни от Audi,Peugeot ... Това е повече от хубаво,не е вярно това което чух на няколко пъти,че сме били някакво "затворено общество от умопомрачени хора" - цитирам ...
Никой от нашият форум не би го направил,сигурен съм :!: Както тук,така и в Audi форума,освен ежедневната кореспонденция между хората има и такава от която се извличат някакви дивиденти ... А това,че навсякъде е пълно с олигофрени (улици,сгради,автомобили,такива от общественият транспорт и т.н.) е неоспорим факт и съм сигурен,че на всеки му е писнало вече :!:

Нека никой от колегите привърженици на другите марки и участници в съответните форуми да не се сърди! Тук няма лоши хора !!!

Георги Пенчев
аз например освен в този форум съм регистриран и в други като muzikant forum ,opel forum,vw forum и много пъти съм казвал че тия форуми ме разтоварват защото има доста интересни теми и човек винаги може да научи нещо ново

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 05 Май 2005, 19:55

Дали са чупливи тея коли или на братми А4-ката е нещо дефектна? Хем му казах като е взема, че се жени за сервиз на ауди. Няма кой да слуша ! Изправяй джанти и калници, сменяй шарнири и ремаци докато ти дойде акъла
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Май 2005, 21:18

къде са ми пуканките... и кока-колата. и моля не вдигайте шум че пречите на прожекцията 8)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 05 Май 2005, 22:29

Това пък какво трябваше да значи? :roll:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Май 2005, 22:36

ми нали кино (сейр, драма, и тн.) като се гледа.. се ядат пуканки :) и аз си търся мойте... :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от mercedes » 06 Май 2005, 2:01

И ние сме на Инвисион Поуер :mhihi: боард и преди 1 седмица и нас ни атакнаха изтриха юсери теми глупости

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум