Теч от скоростна кутия Е34
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Теч от скоростна кутия Е34
Здравейте колеги, имам теч от скоростната кутия, съвсем малко подлизва; става въпрос за Е-34 М50 ръчка. Някои ми казват че трябва само да се долива, други че трябва да се смени маслото и някакъв семеринг. Търсих във форума и всички препоръчват ATF масло. От къде и колко трябва да купя и да ме насочите къде да го сменя ?
Благодаря предварително...
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
ATF - automatic transmision fluid
помисли отново
но пък е36 преди 97 мисля беше са всичките с атф....така че реалоем и тогава купувай
помисли отново
но пък е36 преди 97 мисля беше са всичките с атф....така че реалоем и тогава купувай
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Виж си табелата на скоростите......хората са си написали какво масло да се сложи, ако пише ATF(оранжев етикет) слагаш DEXRON ІІ, и т. н.
И после MTF LT 2
kraininski написа:ATF - automatic transmision fluid
помисли отново:?:но пък е36 преди 97 мисля беше са всичките с атф....така че реалоем и тогава купувай
И после MTF LT 2

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1531312&sid=66cdf7aa36827ed4cee66be6f474ab78
http://www.bavauto.com/se1.asp?dept_id=318
Manual Transmission
Green label (1992) Gear Lubricant Special (GLS)
Red label (1992) DEXRON III Type ATF
No Label (1992) 80W GL-4
http://www.bavauto.com/se1.asp?dept_id=318

@2bar написа:а ако етикета е зелен, к'во правим тогава?
Manual Transmission
Green label (1992) Gear Lubricant Special (GLS)
Red label (1992) DEXRON III Type ATF
No Label (1992) 80W GL-4
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
И на мен ми течеше отзад! Смених двата семеринга! Голям и малък! Масло си взех TQ-D на кастрол!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Atreyu написа:_FIRMATA_ написа:И на мен ми течеше отзад! Смених двата семеринга! Голям и малък! Масло си взех TQ-D на кастрол!
В кой сервиз? Какви пари ти излезе всичко?
Колега аз съм от един малък град във врачански окръг! Сервиз е силно казано, един наш си майстор ми я прави! Взе ми 60 лв. за смяната на двете семерини, заедно със смяна на антифриза! Семерините ги взех от Дару Кар, но ще те излъжа за точната цифра! Но не са повече от 40 лв. двете! Маслото мисля че беше 15 лв. литър! Взех 2 тубички , като от 2-рата ми остана!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
ми теч от скоростите не е добре но като сменяш семеринга на коляновия вал смени и гарнитурата на картера(ако не си я сменял.послушай ме)щото и аз си мислех че е семеринг но уви не беше
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Батка, дръпни една жица, да видя хавата и да те ремонтираме на бързо и качествено. Друго от 5 серия и нагоре не искам да виждам, смотани тояги тия 3-ки, тясно и педалите се губят.
14 мнения
• Страница 1 от 1