Кой от вас колеги свърши тази работа :)
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Няма да ви развалям кефа, виждам че добре се забавлявате болшинството тук.
.... от селенията на някой псевдо-хакер се мина през някаква смешна история с засичания в центъра на Варна, през някакви великденски яйца.
"Не сакам аз да съм добре, важното Вуте да е зле", нали така? Подарък от "небето", а?
Темата е просто pathetic....
.... от селенията на някой псевдо-хакер се мина през някаква смешна история с засичания в центъра на Варна, през някакви великденски яйца.
"Не сакам аз да съм добре, важното Вуте да е зле", нали така? Подарък от "небето", а?
Темата е просто pathetic....
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Съветвам ви да погледнете лога от Апачето. Някъде в последните редове ще е ключът 

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Ми, малко кофти, ама кво да праим, ако мноо се кефите аз да поразбъркам малко вашето ДБ, няма проблем, тамън ТехСъпорт ще има кво да прави

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
DEFLEPPARD написа:мен вчера ме засече едно лъснато Ауди (А3 или А4 беше) при ляв завой от булевард докато чаках да свършат колите и да мина на оранжево оня капут смотан се намести успоредно на мен в средата на кръстовището и се опита да мине пред мене... сигурно си е мислел "я го вижте тва недораслото момченце с тоя счупен пасат, лузър някъф... ей ся ше мина пред него, че бързам" амаминах пред него с мръсна газ а той спря на средата на кръстовището и катастрофата с една засилена лада му се размина на косъм.. след тва ме понастигна ама вече си влизах в моя квартал, ако бях на булевард щях да скоча на спирачката барем ме цапне отзад после да го счупя от бой, да му взема застраховката, да му изработя акта и т.н.
мноо ги мразя такива лайнари, понякога едвам се сдържам да не свия разко вдясно и да го избутам от пътя!![]()
само че... не съм хакер и не съм хакнал аз форума![]()
и понеже човека бърза, дай да се изпотрепем а?
не че го оправдавам него за постъпката му, ама твоето отношение е в пъти по зле....
гледаме теми карайте по внимателно и т.н. и в следващата тема някой се хвали как щял да причини катастрофа.....
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
DEFLEPPARD написа:мен вчера ме засече едно лъснато Ауди (А3 или А4 беше) при ляв завой от булевард докато чаках да свършат колите и да мина на оранжево оня капут смотан се намести успоредно на мен в средата на кръстовището и се опита да мине пред мене... сигурно си е мислел "я го вижте тва недораслото момченце с тоя счупен пасат, лузър някъф... ей ся ше мина пред него, че бързам" амаминах пред него с мръсна газ а той спря на средата на кръстовището и катастрофата с една засилена лада му се размина на косъм.. след тва ме понастигна ама вече си влизах в моя квартал, ако бях на булевард щях да скоча на спирачката барем ме цапне отзад после да го счупя от бой, да му взема застраховката, да му изработя акта и т.н.
мноо ги мразя такива лайнари, понякога едвам се сдържам да не свия разко вдясно и да го избутам от пътя!![]()
само че... не съм хакер и не съм хакнал аз форума![]()
Ей го тоя, пак се обади - нали все си примерен шофьор, а как пък все на теб ти се случват такива неща.....ма май не си започнал да мислиш...
И...това, което си го е помислил шофьора на Аудито въобще не е далеч от истината..
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Сега виждам,че в тоя форум влизат да четат и много хора от форуми различни от Audi,Peugeot ... Това е повече от хубаво,не е вярно това което чух на няколко пъти,че сме били някакво "затворено общество от умопомрачени хора" - цитирам ...
Никой от нашият форум не би го направил,сигурен съм
Както тук,така и в Audi форума,освен ежедневната кореспонденция между хората има и такава от която се извличат някакви дивиденти ... А това,че навсякъде е пълно с олигофрени (улици,сгради,автомобили,такива от общественият транспорт и т.н.) е неоспорим факт и съм сигурен,че на всеки му е писнало вече
Нека никой от колегите привърженици на другите марки и участници в съответните форуми да не се сърди! Тук няма лоши хора !!!
Георги Пенчев
Никой от нашият форум не би го направил,сигурен съм

Нека никой от колегите привърженици на другите марки и участници в съответните форуми да не се сърди! Тук няма лоши хора !!!
Георги Пенчев
аз например освен в този форум съм регистриран и в други като muzikant forum ,opel forum,vw forum и много пъти съм казвал че тия форуми ме разтоварват защото има доста интересни теми и човек винаги може да научи нещо новоPenchev написа:Сега виждам,че в тоя форум влизат да четат и много хора от форуми различни от Audi,Peugeot ... Това е повече от хубаво,не е вярно това което чух на няколко пъти,че сме били някакво "затворено общество от умопомрачени хора" - цитирам ...
Никой от нашият форум не би го направил,сигурен съмКакто тук,така и в Audi форума,освен ежедневната кореспонденция между хората има и такава от която се извличат някакви дивиденти ... А това,че навсякъде е пълно с олигофрени (улици,сгради,автомобили,такива от общественият транспорт и т.н.) е неоспорим факт и съм сигурен,че на всеки му е писнало вече
![]()
Георги Пенчев
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3