Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Модератор: Общи модератори
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
Eнергетика най-вече мисля азguns3 написа:Какво всъщност производство има във тази държава освен усвояването на Евро и Вътрешни Пари!!!!

Хляб

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
motor написа:За моите скромни години съм научил едно нещо. Ако нямаш хъс да се развиваш и да вадиш пари никой нямада ти даде и 5 лева даром.
Има още много - тва е за 1-ви клас.
Re: Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Huku написа:Недей да гледаш в паничката на другия...

Днеска са едни, утре други...

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Да така е,и все с наще пари се купуват джипките и вилите на моретоkrystal написа:Huku написа:Недей да гледаш в паничката на другия...
![]()
Днеска са едни, утре други...
Не гледам в чуждата паничка,само да не бъркат в моята,а те искат да бъркат а аз да е права че не виждам тъпо ми става
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Stiks написа:Eнергетика най-вече мисля азguns3 написа:Какво всъщност производство има във тази държава освен усвояването на Евро и Вътрешни Пари!!!!тецове и рудници по моя край колкото искаш
Хляба и тия източници на ток като слънцето и вятъра
Приятелю прав си но кое от Нашите във кавички Енергодружества е собственост на Българи?-Те всички са на Чехи и Австрийци както и източниците на алтернативна енергия са инвестиции от Франция,Австрия и други държави!! А аз ако си погледнал живея във град опасан от Рудници и ще ти кажа че те са едни от най-Големите Перални във последните 15 и повече години!!! А и защо Наистина Големите Инвеститори във Световен мащаб някакси все бягат от България??-Не мисля че защото ние сме много готини-А точно обратното!!
Ооо това е малко... Аз ежедневно минавам покрай Шератон и там няма ден в който да не видя AMG - най-често S class или CL class ,и то не една а поне 3-4. Така че не говорете за коли, които са по 150 хиляди, защото тези са между 300-400 хиляди
А отделно виждам и по някое друго Bentley. Дори вчера видян един дебелак който беше облечен като селянин, но слезна от Майбах и отиде до багажника където бръкна и от една торба пълна с пари извади 3-4 пачки с 50-левки 

- Huku
- ПотенЦял
-
ka1ZeR написа:Ооо това е малко... Аз ежедневно минавам покрай Шератон и там няма ден в който да не видя AMG - най-често S class или CL class ,и то не една а поне 3-4. Така че не говорете за коли, които са по 150 хиляди, защото тези са между 300-400 хилядиА отделно виждам и по някое друго Bentley. Дори вчера видян един дебелак който беше облечен като селянин, но слезна от Майбах и отиде до багажника където бръкна и от една торба пълна с пари извади 3-4 пачки с 50-левки
Бързо отивай в полицията да писнеш
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Абе верно кво гледате в чуждите паници???!! Да си карат хората....кой как с какво и защо....вас какво ви интересува???!!!
Мама и тате....ми сполучили хората....кво толкова???!!
Па и всичките дето зяете сега..."Ама как можело"....и вие некой ден ако имате тези възможности...какво няма ли да си вземете джип....по-скъпа кола????
Па и всичките дето зяете сега..."Ама как можело"....и вие некой ден ако имате тези възможности...какво няма ли да си вземете джип....по-скъпа кола????
- Huku
- ПотенЦял
-
((:BuKcu:)) написа:Абе верно кво гледате в чуждите паници???!! Да си карат хората....кой как с какво и защо....вас какво ви интересува???!!!
Ама тоя ако разбере,че ти си с най-скъпата кола тука ше си легне завинаги...кххх
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
guns3 написа:lubeto написа:те с тяхната паничка са грабили коствено от неговата паничка!
И то Не Малко!!!!!!!! В Държавата има Не малко кинти обаче те се Крадат от Определени Боклуци!!!И когато на месец чукнеш 1-2 милиона (и Повече) 150 000лв за кола е най малкият проблем!! Иначе ако Аз Греша някой може да ме поправи-Защото аз още не съм чул в България някой да произвежда нещо мащабно от което да изкара толкова кинти-Какво всъщност производство има във тази държава освен усвояването на Евро и Вътрешни Пари!!!!
ем аз по две производства се разхождам, в Радомир и Габрово. И мога да ти кажа, че ако хората имаха малко повече акъл щаха да изкарват доста повече ама на един прост работник, който е свикнал да мести едно нещо от тук там и да гледа как да открадне само как да му обясниш, че ако има малко инициетивност ще има повече пари и за него
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Това ли е най-важното
Вместо да се влага тази отрицателна енергия в нещо полезно и продуктивно всеки гледа другия и казва: Ама как може еди кой си да кара Х5, а аз да карам 20 годишна кола
Според мен това ни е целия проблем тази отрицателна енергия да се насичо в правилната посока нещата ще са много по- добре...

Последна промяна Hades_ на 24 Юни 2009, 0:42, променена общо 1 път
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Huku написа:((:BuKcu:)) написа:Абе верно кво гледате в чуждите паници???!! Да си карат хората....кой как с какво и защо....вас какво ви интересува???!!!
Ама тоя ако разбере,че ти си с най-скъпата кола тука ше си легне завинаги...кххх

Да си ляга, на кой му пука??!!
Скъпа...евтина колаа....има хора, които са си изкарали парите за нея....верно, че има такива, които парадират и от лакомия ще се задавят.....ма въобще нужно ли е да се коментира??? Кой какво кара....живи издрави да са хората

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
AcOrP написа:Ако доходите са доказани и в/у тях е платен данък,и не са придобити по престъпен начин.Няма нищо лошо. Но това,че някой кара кола за 2 милиона и си е направил състоянието с източено ДДС? Ние внасяме ДДС няма човек който да не плаща ДДС в БГ а няколко човека го източват.
И какво е решението ... да се премахне ддс-то .. хехе ... тогаа ще черпя всички по едно
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
AcOrP написа:...и не са придобити по престъпен начин..
“зад всяко голямо богатство се крие престъпление”... Гьоте мисля, че беше

В държава, която те души всячески няма как да понапълниш хралупката без да престъпиш закона.