РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
ами днес на полигона имало две е30ки дето гръмнали по чифт гуми да има някой видеоedinac написа:еиии каде из4еснахте бря,то паяжина хвана темата

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
nesko написа: днес на полигона имало две е30ки дето гръмнали по чифт гуми да има някой видео
Видео не , но имам гумите на едната

П.С. Мишелин Енерджи издържа 4-6 минути на М20Б25
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

аз днеска на обяд 4ертах, рисувах, но самIs написа:nesko написа: днес на полигона имало две е30ки дето гръмнали по чифт гуми да има някой видео
Видео не , но имам гумите на едната.
П.С. Мишелин Енерджи издържа 4-6 минути на М20Б25

edinac написа:аз днеска на обяд 4ертах, рисувах, но самIs написа:nesko написа: днес на полигона имало две е30ки дето гръмнали по чифт гуми да има някой видео
Видео не , но имам гумите на едната.
П.С. Мишелин Енерджи издържа 4-6 минути на М20Б25няма6е никои по то4но след обяд.нищо 4удно след някои друг 4ас да цафна там 4е днеска последно.
И... там ли си

- Is.
- ентусиаст
-
А , юнакът с Е30-ката в понеделник вечер на кръговото
....кой беше ?

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- nesko
- старши ентусиаст
-
- mNstRn
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW E60 2005 525d
идея...
виждам че има много русенски антосиасти включително и мен , разбирам доло горе от някои програми и направих едно лого ако съм ви бил полезен ще съм доволен но и ако имате идеи как да бъде променено също мога да го преправям

Don't drive it,Drift it ! 

- Is.
- ентусиаст
-
nesko написа:на кое кръгово
На същото

- BMW 320 rs
- Потребител
-
- Кара: BMW 320
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
- nesko
- старши ентусиаст
-
Оставете полигона... ето как един колега е "раздал" на кръстовището на блок Воден, за съжаление с лоши последици:
Рано тази сутрин на кръстовище в Русе лека кола се е ударила в стълб от тролейбусната мрежа и е изгоряла. Водачът на автомобила с марка БМВ е на 25 години. При десен завой той е загубил управлението е се е блъснал. Шофьорът е получил фрактура на черепа и е настанен е в болницата. Отпред в колата се е возил пътник на 30 години, който има контузия на главата и тялото, но след преглед в русенската болница е освободен за домашно лечение. На шофьора е взета кръвна проба. Предполага се, че причина за катастрофата е несъоразената скорост.
Този колега е Орлин, който се е прибирал в 5 и половина сутринта от дискотека, за съжаление с алкохол в кръвта, и сега лежи в болницата с комоцио и контузии по цялото тяло.
Рано тази сутрин на кръстовище в Русе лека кола се е ударила в стълб от тролейбусната мрежа и е изгоряла. Водачът на автомобила с марка БМВ е на 25 години. При десен завой той е загубил управлението е се е блъснал. Шофьорът е получил фрактура на черепа и е настанен е в болницата. Отпред в колата се е возил пътник на 30 години, който има контузия на главата и тялото, но след преглед в русенската болница е освободен за домашно лечение. На шофьора е взета кръвна проба. Предполага се, че причина за катастрофата е несъоразената скорост.
Този колега е Орлин, който се е прибирал в 5 и половина сутринта от дискотека, за съжаление с алкохол в кръвта, и сега лежи в болницата с комоцио и контузии по цялото тяло.
Последна промяна Yorka на 30 Юни 2009, 9:48, променена общо 1 път
Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!