плат ило кожа за тапицерия от каде

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 M50B20

Мнение от discus » 19 Юни 2009, 12:37

Дизел бойчо ще се скараме с тебе мен , та относно корите за да се направят целите кори на е34 не само в средата тая магия я владеят малко хора прави се ръчно и се лепи с скъпи лепила.Ако се прави само в средата тогава идва по 50 - 60лв. на брой.Относно цените всеки си знае никой не те насилва да си ги правиш при тапицер направи си ги сам само моля цени труда на хората всеки трябва да изкарва пари.
Кори втора ръка които са запазени и в добро състояние се намират трудно а нови са 974 лв за 1 бр. и то тези с изкуствена кожа без дръжките

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 19 Юни 2009, 13:55

Вчера си купих кожа от магазин на ботев там има всякакви кожи от ефтини до много скъпи ако някой иска ще напиша къде се намира ;)
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 19 Юни 2009, 13:58

BMW дизаин написа:Вчера си купих кожа от магазин на ботев там има всякакви кожи от ефтини до много скъпи ако някой иска ще напиша къде се намира ;)

Напиши ,колега.А продават ли и естественни кожи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от sniper74 » 19 Юни 2009, 14:37

вобще не се занимавай с глупости а си отиди на кожар но квартален те не взимат скьпо

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 19 Юни 2009, 19:34

Ами колега мисля, че има естествени несъм питал защото аз ходих за искуствена спецялно за корите на вратите да си направя.....

значи магазина се намира като се тръгне от кръстовището на сливница и ботев на горе посоко централна гара малко преди сфетофара горе на високото, има магазин и на него пише КОЖИ малко преди него има др . дето са застрахователна компания....магазина се пада от ляво като се движиш на горе....вижда се !

sniper 74 колега абе защо да не отиде да види кожи там е огромен набора от материал може да си хареса нещо което месния тапицер да го няма.... ;) или да му иска двойно цената за материала
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sivkotarak » 20 Юни 2009, 2:26

а ок дайте мнение колеги виждам че си избирате кожи тва онова - а кое според вас е по-добре втора употреба оригинален кожен салон или да си претапицираш махагона? Щото те май и двата са еднакви пари разликата е че единия материал е изпробван с години а ако човек сам си избира може сам да си се прецака и за месец да трябва да слага илиенски салон което си е :uups: :uups:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 20 Юни 2009, 11:01

колега за мен оригиналното си е оригинално но няма оригинално чисто ново за тези пари....да може да се прецакаш и да си купиш боклук кожа и да искара една година и да се напука но може и да си вземеш читава и да нямаш проблеми много повече отколкото с оригинала.....все пак нашите коли са излезнали от производство доста одавна ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от sniper74 » 21 Юни 2009, 14:41

сьгласен сьм с BMW дизаин ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 21 Юни 2009, 23:44

утре ще се помъча да кача снимки на това което съм направил собственоръчно с което съм много горд :P
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 22 Юни 2009, 10:28

discus написа:Дизел бойчо ще се скараме с тебе мен , та относно корите за да се направят целите кори на е34 не само в средата тая магия я владеят малко хора прави се ръчно и се лепи с скъпи лепила.Ако се прави само в средата тогава идва по 50 - 60лв. на брой.Относно цените всеки си знае никой не те насилва да си ги правиш при тапицер направи си ги сам само моля цени труда на хората всеки трябва да изкарва пари.
Кори втора ръка които са запазени и в добро състояние се намират трудно а нови са 974 лв за 1 бр. и то тези с изкуствена кожа без дръжките

секси повярваи аз наи много ценим труда на хората особено по отношение за корите и въобще за тапицирането на квото и да е било по колата просто и аз и ти знаем 4е не си4ко е толко скъпо колкото изглежда знам 4е е трудно но просто неизкам секи ми го набива в главата мен неме интересува колко е трудно мен ме интересува цената да е добра не изкам бес пари но изкам да е поносимо не изкам невазможното моите уважението ми кам си4ки тапицери не сам изкал да обидя никои изкам да си помагаме аз сащо работа според цените на вси4ки фирми и все пак оспявам да лавирам под техните цени но тва си е моия политика :winky: а относно кожите просто изкам да си намеря цвета които изкам аз после ще договорим за колко ще ми струва самото им направяне
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 M50B20

Мнение от discus » 22 Юни 2009, 13:15

:) и какъв цвят искаш..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 23 Юни 2009, 13:03

discus написа::) и какъв цвят искаш..

Небесно кафяв на карамбозови точици 8)
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

Предишна

Назад към E34