Питане ????
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Питане ????
Здравей те колеги имам следното питане , понеже сън мн. умен си прцаках фаровете - Е39 Хела след фейса и сега си поръчах нови и мисля старите да ги троша за застраховка за да ибия малко . някой има ли представа да ли и колко ще ми ги платят .... каското ми е в Армеец ???????????????
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
как си ги прецакал колега?
колко пари взе новите
да ти кажем от опит.. тия стъкла на оригиналните хела се чупат много трудно
тая пласмаса е като железна, от опит ти го казвам
чупи ги, пък колкото ти дадът
колко пари взе новите
да ти кажем от опит.. тия стъкла на оригиналните хела се чупат много трудно

чупи ги, пък колкото ти дадът
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Как ги прецака,какво им направи ? Аз когато си сменях стъклата на моите се опитах да си счупя старите стъкла (преди фейса) и не можах.Блъсках ги с един чук като ненормален и не се счупиха 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
im0tep точно батко, и аз съм чупил стъклата на тези преди феиса, като се има в предвид, че стъклото го свалихме от фара, и на земята, гледаме стъклото само да счупиме, ужас колко бои.. е накрая с чука стана работата, цаката беше да се допре външната страна на стъклото до земята, и отвътре с чука, после се монтира стъклото на фара се 1 е станало от камак и те така 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:im0tep точно батко, и аз съм чупил стъклата на тези преди феиса, като се има в предвид, че стъклото го свалихме от фара, и на земята, гледаме стъклото само да счупиме, ужас колко бои.. е накрая с чука стана работата, цаката беше да се допре външната страна на стъклото до земята, и отвътре с чука, после се монтира стъклото на фара се 1 е станало от камак и те така
Е да ама аз го блъсках на място щото се усетих в последния момент и вече бях пред офиса на каското...ама ку*ец

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
...същата грешка направих пак, но със стоповете, същите преди феислифта, оранжев мигач, преди феиса.. пласмаса дебела като стъклоо, е не ги махнахме с моя авер , зех 1 отверка и газ така,, яко удряне ама ги счупихме, и после борд компа в колата светна като коледна елха 

Re: Питане ????
Как ги прецакх ли
, старите бяха потъмнели и мн. захъбени и едни познати ми дадоха някакъв препарат за почистване на мат иииии направо им ....... маяката . А новите си ги взех от морга в Австрия за 300 евро комплекта . Някой все пак ако има представа колко ги плащат каското да пише .

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
А бе не знам после защо ревем че държавата ни била такава.
То ние сами си го праим. Аз какво мойте старите си седят в гаража
и така.
и така.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- im0tep
- старши ентусиаст
-
zAcK написа:А бе не знам после защо ревем че държавата ни била такава.
и така.
Докато държавата продължава да ни клати ще клатим и ние докато можем.Всъщност държавата сме ние,народа,но господата оправляващи тъпчат върху нас като нестинарка върху жар

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
доколкото знам няма вече държавни застрахователни дружества
А нали се сещаш, че частните ако не направат 50% печалба от предната година си ги взимат от вас/нас следващата година.
в напредналите страни застрахователите са измислили много ефикасно решения на този проблем - от една страна плащаш по-малко ако не си имал щети предната година и от друга страна при всяка щета плащаш някакъв процент от джоба си ... тоест интереса за пободни "игри" намалява драстично. Реално се клатим ние един друг ... и явно ни харесва
както и да е ... помогнете на колегата да си "счупи" правилно фаровете.

А нали се сещаш, че частните ако не направат 50% печалба от предната година си ги взимат от вас/нас следващата година.
в напредналите страни застрахователите са измислили много ефикасно решения на този проблем - от една страна плащаш по-малко ако не си имал щети предната година и от друга страна при всяка щета плащаш някакъв процент от джоба си ... тоест интереса за пободни "игри" намалява драстично. Реално се клатим ние един друг ... и явно ни харесва

както и да е ... помогнете на колегата да си "счупи" правилно фаровете.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
14 мнения
• Страница 1 от 1