Вече няма да има “неуловими” нарушители по магистралите
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Вече няма да има “неуловими” нарушители по магистралите
Източник: News.Plovdiv24.bg 11:40 / 20.06.2009
МВР получи безвъзмездно два автомобила БМВ от фирмата-вносител за нуждите на магистралната полиция
От днес магистралната полиция ще разполага с два супер-бързи автомобила БМВ 330 /240 кс/. Целта е да няма "неуловими" нарушители на правилата за движение или престъпници с бързи коли.
Новите патрулни автомобили са предоставени безвъзмездно на МВР от представителя на марката "БМВ България" като жест за доброто партньорство. МВР е един от най-големите корпоративни клиенти на БМВ. Само за последните шест месеца са закупени 40 нови мотори за нужните на КАТ и магистралната полиция.
Възможностите на бързите автомобили бяха изпробвани лично от министъра на вътрешните работи Михаил Миков, който седна зад волана на едно от БМВ-тата в пиковите часове на петъчния следобед в София.

МВР получи безвъзмездно два автомобила БМВ от фирмата-вносител за нуждите на магистралната полиция
От днес магистралната полиция ще разполага с два супер-бързи автомобила БМВ 330 /240 кс/. Целта е да няма "неуловими" нарушители на правилата за движение или престъпници с бързи коли.
Новите патрулни автомобили са предоставени безвъзмездно на МВР от представителя на марката "БМВ България" като жест за доброто партньорство. МВР е един от най-големите корпоративни клиенти на БМВ. Само за последните шест месеца са закупени 40 нови мотори за нужните на КАТ и магистралната полиция.
Възможностите на бързите автомобили бяха изпробвани лично от министъра на вътрешните работи Михаил Миков, който седна зад волана на едно от БМВ-тата в пиковите часове на петъчния следобед в София.

4 8 15 16 23 42
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Хаха, и като мине пича с Р1-цата и другите пистарки, или някой с ГТ-Р или Мка, ходи ги гони с 3 серия седан "супер бърз автомобил"
пък бил той и 240кс.
Най-много да се надъхат, и да изтърват някой завой докато се опитват да хванат някой лудак. Хубаво са им дали кола, ма некой да ги научи и да я карат.

Най-много да се надъхат, и да изтърват някой завой докато се опитват да хванат някой лудак. Хубаво са им дали кола, ма некой да ги научи и да я карат.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Освен, че са направили да ти е по-лесно да се замериш с 330-ка друго не са постигнали. Но е идейно, като запраскаш по магистралата и те ще дойдат да се гоните по някое време. Пък и ще си мотивиран да спечелиш.
От тогава русото не е на мода.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Toneloker написа:А как ще гонят някой с кола над 300 коня?![]()
ами ти ако ще и с 3000 коня кола да си по наще пътища с колко ше караш с 300 ли и като излезе някоя кола отпред бам спирачки и после пак газ а куката като пусне буркана и си дигне 240-250 и сички му правят пут и кво стана доближил те и ти видял номера и ядеш .уреца .аман от нфс.
t060 написа:Освен, че са направили да ти е по-лесно да се замериш с 330-ка друго не са постигнали. Но е идейно, като запраскаш по магистралата и те ще дойдат да се гоните по някое време. Пък и ще си мотивиран да спечелиш.

Това което може да спечелиш са единствено токати на магистралата, а после полицаите ще обясняват как си паднал докато си излизал от колата. Много сте велики

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Нищо лично, не се сърди. Аз мисля че е глупаво да бягаш от полицай. Повечето патрулки вече имат камери, които различават и мръсен рег.номер при висока скорост. Така или иначе сме в издънка, по добре да спреш, пишат ти акт, взимат ти книжката и нищо повече не могат да направят. А после като искаме пак може да караме без книжка - с повече внимание никой няма да те спре.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Само това им трябва на милиционерите,в техните ръце подобни автомобили са само разход,виждал съм едно полицейско порше как го юркат пред външно,прави завоя,спира,качва се друг милиционер-тестове,спира ,после друг и равносметката е изхарчено служебно гориво на стойност поне 50-60 лева и личен кеф за милиционерите,после на бензиностанцията зареждат с мойте пари,гумите са с моите пари и тн.
Това че е ново БМВ то и е подарък не значи че бензина му е безплатен,застраховки и обслужване,а резултата е че ще искат повече пара на магистралата,аз никога не съм слушал за случай някой милиционер да е гонил някой по магистралата и да не го е спрял защото колата му е бавна!!!
Освен това имат радиостанции и след 10 км могат да му направят засада.
Това че е ново БМВ то и е подарък не значи че бензина му е безплатен,застраховки и обслужване,а резултата е че ще искат повече пара на магистралата,аз никога не съм слушал за случай някой милиционер да е гонил някой по магистралата и да не го е спрял защото колата му е бавна!!!
Освен това имат радиостанции и след 10 км могат да му направят засада.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
cobrata_m3 написа:Toneloker написа:А как ще гонят някой с кола над 300 коня?![]()
ами ти ако ще и с 3000 коня кола да си по наще пътища с колко ше караш с 300 ли и като излезе някоя кола отпред бам спирачки и после пак газ а куката като пусне буркана и си дигне 240-250 и сички му правят пут и кво стана доближил те и ти видял номера и ядеш .уреца .аман от нфс.
Не знам кой от двамата се е вживял, но 330-ките са само за респект. Магистрална полиция разполага с два хеликоптера. В тях е истината

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
PeReZ написа:Аз не разбирам какво сте се размрънкали, подарили са им (даже по-скоро подарили са НИ) 2 чисто нови БМВ-та, къде точно е проблема в този случай, че има толкова негативни, тъпи, детски и псевдо-рейсърски коментари в стил бързи и яростни 3 ?
Проблема е следният:
Ако ти си милиционер от Пловдив ,на вас не трябва и колела да ви подаряват,писал съм жалба срешу вас(милицията и по-специално кат) за неадекватно държание и брутално отношение,естествено че няма никакво развитие,освен това милицията е винаги в нарушение,нито имат стикери за преглед,нито винетки,нито карат с колани,нито спазват правила за движение като скорост в населено място,нито помагат с каквото и да е било,нито са учтиви и културни,често на колите имат изгорели фарове,неугледни(мръсни),излизайки на улицата ,само гледат некой лев да вземат.Това е Българската милиция,отбор пропаднали типове които се държат като господари,какво уважение да имам към вас като сте най-изпадналите типове,и заплатите ви не са виновни,постоянно мрънкате за какво ли не.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5