Mагнити, спестяващи гориво?!?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Mагнити, спестяващи гориво?!?
http://www.emk-33.com/viewtopic.php?t=3816
ей на това попаднах, дали е някаква спекулация и измама?
ако е истина ще е доста изгодно, ама дали...
ей на това попаднах, дали е някаква спекулация и измама?
ако е истина ще е доста изгодно, ама дали...
хех.. любителите на конспирации да си зададат следния въпрос:
една инжинерна група (примерно тази на бмв) която от 30 години здраво се бори да смъкне консумацията на гориво със по-добри предавки, гуми със по-малко съпротивление, променлива геометрия на разпределителните валове и като цяло със челни стойки... дали ще да е пропуснала такова велико изобретение да го внедри ако имаше ефект?
гледайте фактите
една инжинерна група (примерно тази на бмв) която от 30 години здраво се бори да смъкне консумацията на гориво със по-добри предавки, гуми със по-малко съпротивление, променлива геометрия на разпределителните валове и като цяло със челни стойки... дали ще да е пропуснала такова велико изобретение да го внедри ако имаше ефект?

гледайте фактите

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
http://www.emk-33.com/viewtopic.php?t=789
тука има още от поредицата фантасмагории....
тука има още от поредицата фантасмагории....
alx написа:една инжинерна група (примерно тази на бмв) която от 30 години здраво се бори да смъкне консумацията на гориво със по-добри предавки, гуми със по-малко съпротивление, променлива геометрия на разпределителните валове и като цяло със челни стойки... дали ще да е пропуснала такова велико изобретение да го внедри ако имаше ефект?
Аz zнам що - проиzводителите на петрол не раzрешават, много ше им спадне оборота

www.emk-33.com написа:Разсекретен руски военен продукт, летял в Космоса и получил американски лиценз.

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Айде сега, магнитите пестели гориво, повишавали мощността?! Ми дайте да си слагаме колоните по горивопровода
Дори и да има някакъв ефект, той няма да се усетща при ''нормално'' за повечето тук каране.

Дори и да има някакъв ефект, той няма да се усетща при ''нормално'' за повечето тук каране.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ауууу,утре утивам ии си купувам на едро.ша ги наредя по целия бензинопровод 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аз имам от тея големите, с които се преместват скрабовете от влаковите композиции - промоция за обадилия се пръв.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Сложих си магнити на Магнофюел дето свалят разхода с 25%, добавка в горивото дето сваля разхода с 15%, добавка за двигателя (разработена за Съветскатта армия) дето сваля и тя с 25%, още някаква джаджа дето се слага на бензинопровода - тя сваля с 20% и накрая руско електронно запалване - и то сваля с 20% разхода. Какво получих в крайна сметка? 25+15+25+20+20=105%. Онзи ден сипах 5 литра бензин, а днес гледам стрелката почти стигнала до половината. Като тръгна за събора ще всема една празна туба, че по пътя явно ще се наложи да отливам. А на Горна на гонките мисля и промоциика да направя: ще продавам бензин по 1,15 за литър (аз наливам от оня 98, така че ще сте и вие на далавера) АЙДЕЕЕЕЕ на далаверата, насам народе, по-евтино нямаааааааааааааа.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Явор написа:ауууу,утре утивам ии си купувам на едро.ша ги наредя по целия бензинопровод
Мдааа, нареди ги ама си вземи една две туби като вземе д ати прелива резервоара, за да отсипваш

The Boss много си прав бате

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2