Претапициране на седалки с кожа.
Модератор: bum_bum
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Претапициране на седалки с кожа.
Да ви питам по въпроса, възможно ли е върху обикновените седалки да се претапицита кожа и къде евентуално в София се прави това? Благодарен съм и ако имате идея за ценорасписа.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Аз си правих RECARO-то на стария ми OPEL и стана много яко.
В средата бяха червени,а отстрани със сива кожа.Прави ми ги
един познат тапицер на Симеоновско шосе.Излезнаха ми около
200лв. с материалите,но все пак човека ми беше познат.
В средата бяха червени,а отстрани със сива кожа.Прави ми ги
един познат тапицер на Симеоновско шосе.Излезнаха ми около
200лв. с материалите,но все пак човека ми беше познат.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Новини
-
Каква кожа искаш? Естествена или изкуствена? Ако си решил естествена кожа - задължително ти трябва климатик.
Изкуственяка не е скъп. 50 кинта на квадратен метър май беше. Труда обаче е доста - 150лв. на седалка.
Ако сериозно те интересува - мога да проверя и да ти дам ценоразпис на една софийска фирма. Само напиши за изкуствена или за естествена кожа става въпрос....
Изкуственяка не е скъп. 50 кинта на квадратен метър май беше. Труда обаче е доста - 150лв. на седалка.
Ако сериозно те интересува - мога да проверя и да ти дам ценоразпис на една софийска фирма. Само напиши за изкуствена или за естествена кожа става въпрос....
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Tova puk za kozhata i klimatika otkade doide? A puk za estestvenata i izkustvenata hepten. Kozhata poti s puti po-malko ot normalnite sedalki. Imam opit - i dvete mi koli sa s kozheni sedalki s podgrjavane, puk ne se potja.
DA WOLF: Estestvenata kozha ako se mazhe sus specialnite si mu tam kremove na Auto Glym ili Meguar ili Turtle etc vednazh na mesec da ne si gubi elastichnostta trae s godini poveche ot ikustvenata, kojato se protriva i stoi grozno. Vse pak i 320i-kata i 635i-cata sa na poveche ot 10 godini, a salonite sa kato novi
DA WOLF: Estestvenata kozha ako se mazhe sus specialnite si mu tam kremove na Auto Glym ili Meguar ili Turtle etc vednazh na mesec da ne si gubi elastichnostta trae s godini poveche ot ikustvenata, kojato se protriva i stoi grozno. Vse pak i 320i-kata i 635i-cata sa na poveche ot 10 godini, a salonite sa kato novi

Power is Nothing Without Insanity
Е то и от кожа до кожа си има разлика! Естествената оригинална (която ти имаш) НЯМА НИЩО ОБЩО с тая с която ше ти тапицират колата в Бълагрия... Не един а двама мои приятели претапицираха с естествена и после така се изжули за отрицателно време, че се наложи единия да мине на изкуствена (която и до ден днешен не е мръднала) а другия си мина към оригиналните седалки....
Та затова и постнах моят съвет, но в крайна сметка всеки сам си преценява....

Та затова и постнах моят съвет, но в крайна сметка всеки сам си преценява....

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
познавам 1 дето прави такива неща.....скоро правихме гюрук на 1 приятел за кабриото и човека ни взе доста малко 300 лв. с негова кожа/е изкуствена разбира се/. на друг приятел му направиха Аудито с кожа наистина стана върха.ако някой иска да питам за кординати. Аз лично не съм привърженик..... имах возило с кожен салон.....леко се пързалях лятото:) Най-доброто в момента като материял като цена /качество е изкусвения велур....друг мой приятел си направи и е много доволен...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2