съвет за предница
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
S_h_e_f_a написа:Защо си мислиш че рециклираните няма да искарат много?
То зависи най-много как са направени,но ако са както трябва гарантирам че ще изкарат повече от Лемфьордер
Не съм написал, че мисля... това в скобите е да не ме нападнат пак хора, които са само за оригинала... аз на фиат-а не смеех (сменях носач с шарнир на (15-20К), ама тук неволята ме накара... дано изкарат - на мен шарнирите са ми рециклирани още преди да я купя (дали в италия нз) - аз само кормилните щанги съм рециклирал... карам предимно перник-софия всеки ден и ще видим колко ще ги бъде...
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
колеги не сьм бальк, а сервиза е след кобра -на военна рампа, преди прелеза в ляво има много 1280 таксита там ,но отидох в сервиза до моста на бакьрени гробища и се оказа че за смяна са само задни носачи, биалетки, лява кормилна щанга тоест половината от това дето ми казаха в предишният сервиз
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Ти да не си ходил в сервиза на Митцубиши (Рубин) той се намера там каде го описваш. Там момчетата са стабилни,аз познавам няколко човека и съм доволен от тях 

- sniper74
- младши ентусиаст
-
май е този а и на мен ми се видяха стабилни и цените са нормални и наи вече неискат да искарат месечната си заплата от теб
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Ако слагаш нови части смятай за ко иде реч
носачи 4бр. средно по 90лв. за брой +тампоните де
накрайници 4бр. по 12лв.
средна щанга от 120лв. на горе
биалетки 2бр. по 15лв.
п. хебел 1бр. 20лв
А рециклажа:
носачи 4бр. 44лв + 4 нови тампона по 25лв
накрайници по добре нови, цените за рециклаж са сходни
средна щанга 22лв.
биалетки пак нови
п. хебел нов
С две думи, рециклирай си само носачите и средната щанга, другите работи си ги вземи нови, за рециклаж на един шарнир цената е 12лв.
Вземаш десетина бири, едно гедоре, една вилица за вадене на шарнири, и некой приятел да ти пази страх, и я почваш
накрайници 4бр. по 12лв.
биалетки 2бр. по 15лв.
п. хебел 1бр. 20лв
А рециклажа:
средна щанга 22лв.
биалетки пак нови
п. хебел нов
С две думи, рециклирай си само носачите и средната щанга, другите работи си ги вземи нови, за рециклаж на един шарнир цената е 12лв.
Вземаш десетина бири, едно гедоре, една вилица за вадене на шарнири, и некой приятел да ти пази страх, и я почваш
Последна промяна jullydjs на 17 Юни 2009, 16:00, променена общо 1 път
- jullydjs
- ентусиаст
-
penio написа:Кажи къде ги намери тези цени? Биалетки по 15 и накрайници по 12...
Има колега, има, и жокери има, приятели също. При наличието на прилични отстъпки цените са горе долу такива
Последна промяна jullydjs на 17 Юни 2009, 16:22, променена общо 3 пъти
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
jullydjs написа:Ако слагаш нови части смятай за ко иде реч
накрайници 4бр. по 12лв.
биалетки 2бр. по 15лв.
п. хебел 1бр. 20лв
А рециклажа:
средна щанга 22лв.
биалетки пак нови
п. хебел нов
Tи на такива цени можеш ли да ни уредиш с части?
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Aз когато я правих моята взимах всичко марково! Минах 50 000км без да тропне нещо въпреки че карам само в огромни ями и окопи.. прелези... Онзи ден излопах със 100 в един канал - правят нов асфалт и забравили нещо та срязали новата настилка по цялата дължина без да обозначат-говорим за канал широк по целия път дълъг около метър и дълбок около 40см-резултата-излопа гредата отдоло, не можах да издъня картера, но долните носачи излопаха... от тогава нещо чука отдясно и се надявам да не е сериозно. Просто пътищата наистина са много зле, а тук в нашата община нищо не е кърпено от години и е плачевно положението. Като карам и псувам постоянно. Затова се чудя вече какво да купувам и какво да сменям
Искат и 200 лв за данък и 70 за винетка, че карам по хубавите пътища. 

- jullydjs
- ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Aз когато я правих моята взимах всичко марково! Минах 50 000км без да тропне нещо въпреки че карам само в огромни ями и окопи.. прелези... Онзи ден излопах със 100 в един канал - правят нов асфалт и забравили нещо та срязали новата настилка по цялата дължина без да обозначат-говорим за канал широк по целия път дълъг около метър и дълбок около 40см-резултата-излопа гредата отдоло, не можах да издъня картера, но долните носачи излопаха... от тогава нещо чука отдясно и се надявам да не е сериозно. Просто пътищата наистина са много зле, а тук в нашата община нищо не е кърпено от години и е плачевно положението. Като карам и псувам постоянно. Затова се чудя вече какво да купувам и какво да сменямИскат и 200 лв за данък и 70 за винетка, че карам по хубавите пътища.
Колега, знаеш ли че няма производители на резервни части които да дават гаранция за експлоатация по нашите пътища, или поне аз не съм чувал за такива, става дума за ходовата част
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- jullydjs
- ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Знам, просто споделям мъката си с Вас. А теб те запитах относно цените които обявяваш...
Имаш поща

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
4 носача по 180лв - 720 лв
4 тампона по 45лв - 180лв
шангата не я знам колко пари е....стига да ти сложат качествени части даже е евтино.....за това по добрия вариант е рециклиране в жизет примерно - 4 носача по 30лв - 120 лв....по друго е....аз на 2 коли вече рециклирам там и съм сравнително доволен
4 тампона по 45лв - 180лв
шангата не я знам колко пари е....стига да ти сложат качествени части даже е евтино.....за това по добрия вариант е рециклиране в жизет примерно - 4 носача по 30лв - 120 лв....по друго е....аз на 2 коли вече рециклирам там и съм сравнително доволен
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3